- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
razzorr #12230 üzenetére
De egyébként ez a car mode (10perces) a legjobb, könnyebb a pc-nek is vágni a videót,meg nekem is kikeresni 1-2 szitut,pláne egy hosszabb és összetettebb bringázásnál.
Pontosan!
Ugyanakkor azt senki ne felejtse el, hogy Car mode-ban valoban adott a lehetoseg, hogy az adott 10 percet (ami eppen fut) szukseg eseten lockolhato egy gombnyomassal (es maris nem lesz felulirva, amennyiben ez az igeny, mert pl. tortent valami es szukseg van arra a 10 perces felvetelre).
-
-
-
Rent
senior tag
válasz
razzorr #12223 üzenetére
Úgy értette, hogy car mode ra állítva írja felül a kártyát folyamatosan, mert annak az a lényege, hogy ha baj történne, vissza lehessen nézni, legyen bizonyíték, hogy ki volt a hibás. Arra meg elég az utolsó majdnem 10 óra anyaga. Természezesen car mode off beállítás esetén megtelik a kártya és nem tud rá tovább rögzíteni.
-
axlfsi
veterán
válasz
razzorr #12223 üzenetére
Nincs es nem menti.
Egyebkent - de most viccen kivul - ezt, hogy kepzeled el a valosagban? Pl. elindulsz egy hosszabb utra, legyen az mondjuk nyaron Horvatorszag, es legyen olyan 1000km. FullHD-ban egy 64-es kartya is valahol 6 ora kornyeken (most nem szamoltam utan, nagyon hasrautosen tippelem), elkezd betellni. Ugyebar, nem a tajat videozom x oran keresztul (arra akkor mar szerzek egy celeszkozt, ha sok oran keresztul kell, valoban hasznos anyagot felvennem), hanem egy dashcam funckciot betolto eszkozrol beszelek, aminek pont az lenne a szerepe, hogy biztosan legyen mindig felvetel rogzites, de en csak azokat a 10 perceket lockolom, ahol valoban tortent valami (ha tortent), egyebken hadd ne kelljen mar(!) figyelgetnem, hogy eppen hol tart a kartyan a szabad tarhely. Tehat, "ne telljen be a kartya" es meg csak ne is kelljen azzal foglalatoskodni vezetes kozben, hogy figyeljem, esetleg mikor tellik be.
Legalabbis, esetemben (illetve dashcam tekinteteben) ez igy a tokeletes. Ha andalgok a termeszetben es mindent rogziteni akarok sok oran keresztul, amikor felo, hogy betelik a kartya, nyilvanvaloan van idom ranezni, hogy eppen hol tart (kozben rajottem, hogy meg csak ez sem eletszeru, mert sokkal hamarabb lemerul az akku, mintsem betelne egy 64-es kartya).
Szoval, Neked hol van szukseged, milyen helyzetben arra, hogy vegigvegyen egy kamera X orat (6+), amire aztan mindenre szukseged van, de kozben nem merul le az akku (hiszen azt irtad, csak a szabad tarhelyet kellene monitorozni, illetve, hogy ne torolje a felvetelek elejet).
-
coolicool_hu
tag
válasz
razzorr #12213 üzenetére
Ennek soha nem lesz vége... de lényegtelen is, ahány oldal annyi...
A hivatalos oldalon amúgy Sj4000+Plus 2k a neve az egyik helyen a másikon meg SJ4000 PlusÉn Sony Vegas-t használok a vágásra.
Szerintem ha nincs bekapcsolva a körkörös felvétel akkor leáll a rögzítés (nem próbáltam még) -
hamate911
újonc
válasz
razzorr #12201 üzenetére
Ha csak a 120fps csábít akkor nem feltétlenül éri meg. Nem rég tárgyaltuk pont, hogy nem az igazi az a 720p, elég csúnya a képe, főleg ha nem tökéletes fényviszonyban vagy.
De szerintem mindemellett igen jó kis kamera, ne sajnáld rá azt a plusz pénzt, főleg ha eustock áron veszed kb (29.990huf). Tökéletes ár érték arány. -
válasz
razzorr #12201 üzenetére
Nekem sima 4000 wifi-m van. De vannak itt jó páran akik használják (használták) mind a kettőt, sőt még más típust is. Az ő véleményüket kéne kikérni. De ha visszaolvasol itt a fórumon, akkor rengeteg összehasonlító videó linket is találsz amit a többiek raktak fel. Ezek segítenének a döntésben.
-
-
-
-
válasz
razzorr #12188 üzenetére
"Mi a főbb érezhető tudáskülönbség?"
Hát az, hogy van benne wifi.
Jól jön a kamera elhelyezésénél. Pl ha bukósisakra rakom fel akkor a telefonon látom, hogy milyen képet mutat, hogy kell e valamerre (jobbra, balra stb) állítanom. Bárhova rakod, rögtön le tudod ellenőrizni a wifi kapcsolat segítségével, hogy megfelelő pozícióban van a kamera vagy sem.
Persze van még előnye ezen kívűl, én a számomra fontosat írtam le.+vakultam Szívesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest