- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #8488 üzenetére
Biztos leterhelődött a postaládájuk, így a sok wifis kamera probléma miatt. Én már nem is reménykedek, hogy normálisat kapok. Erősen gondolkozok, hogy mit csináljak majd vele, ha megjön és kiderül h fake.
1. full refund és visszaküldés (posta költséget is térítsék), aztán veszek máshonnan (van másik ajánlott eu raktáras?)
2. letagadom, hogy megjött, refund és használom így... Ez már csak az etikátlansága miatt sem annyira tetszene, nameg mindig amikor ránézek tudnám, hogy átvertek vele..
Plusz ugye, nem tudom az accountom mennyire bánná, ha lenne egy ilyen "nem kaptam meg" eljárásom. Bár több mindent rendeltem már tőlük, jelenleg is van folyamatban még vagy 6-7 rendelésem. -
sambenez
addikt
válasz
Kolondrum #8455 üzenetére
Ez biztos?
Mert eszerint ugyanaz megy mindegyikbe.
Replacement Battery for SJ4000 SJ5000 M10 Action CameraTudnál feltenni egy képet a saját sj5000 akksidról?
-
pinto93
újonc
válasz
Kolondrum #8414 üzenetére
Az a baj hogy én eladtam neki garancia nélkül nem gondoltam hogy nem lesz e baja jo ideig lesz de még is lett én nem akarok ujjat kérni a gyártól mert azt megint levámolják vagy valami azt én nem fizetem ki mert akkor nem érte meg nekem kicsit se az üzlet de még is kéne segítsek neki valahogy mit ajánlotok ? Szervíz létezik vagy valami ?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #8397 üzenetére
SymbianOS, kiestél már ebből az SJ4000 bizniszből, ne okoskodj bele
Az új fw-vel és appal van kép a kamerán wifi kapcsolatnál is, egy kis kék wifi jel jelenik meg a kijelző jobb alsó sarkában az élőkép alatt. Már párszor linekeltem a videómat, de látom nem elégszer
[link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #8344 üzenetére
"Jól mondom, hogy a G-s wifis kerülendő és a W-s wifis ajánlott?"
Nem, nem és nem. Ne ültess el ilyen gondolatokat senkiben. 2014. decembere óta gyárilag G-s fw-vel jönnek az SJ4000-ek. Már három darab G-s hivatalos fw is van, időrendben 20141204, 20141230 és 20150116. Az eredetiekkel nincs semmiféle probléma, lehet őket frissíteni a legfrissebbre, megy az androidos wifi kapcsolat, minden működik, ahogyan kell.
Érdekes módon, erre a banggodos széria, csak a banggood által küldött, rárakott 20141223-s fw-vel működik, de az sem a legfrissebb androidos aplikációval hanem az eggyel előzővel. Ezeket egyik hivatalosan kiadott fw-re se lehet frissíteni, mert vagy nincs kép vagy elmennek a gombok. Erről a jelenségről az SJCAM azt a nyilatkozatot adta, hogy amelyik kamerával ilyen történik, az nem eredeti.
Én nem tudom, hogy innentől tényleg miért nem egyértelmű, hogy ezek a példányok, amik kizárólag csak a banggoodtól érkeztek, hamisak.A #2347-re. 20141205-ös hivatalos fw sincs. Ahol meg így el vannak csúszva a betűk már eleve gyanús, az eredeti fw-ben ilyen nincs.
-
Dancee92
csendes tag
válasz
Kolondrum #8313 üzenetére
Az megy
Azzal teszteltem a kamot mikor megkaptam. Kütyübazárról rendeltem és elsőnek egy giga fake-et küldtek. Már láttam messziről, de azért utána jártam a dolognak és végül kipróbáltam az SJCAM appal és nem tetszett neki, felhívtam őket és kis vitatkozás után küldtek egy másik tényleg eredetit. Állították, hogy ők az SJCAM-tól kapják. Végül megkaptam az eredetit
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Kolondrum #8146 üzenetére
Na, most már kíváncsi lettem erre a FW-mizériára, úgyhogy az imént csak ezért kibontottam egyet a mostani készletből. G-s FW van a kamerákon (decemberi 30, asszem) és kb fél perc alatt probléma nélkül felment rá a legújabb, január 16-i dátumú FW. Működik rajta a wifi élőkép és a gombokkal sincs semmi gond, teljesen fasza.
Ez a második kamera, amire ma új FW-t teszek, az előző, amit délelőtt írtam, egy decemberi szállítmányból való, azon eredetileg dec 4-es FW volt, és a vevőmnek valamiért nem kapcsolt be frissítés után, de nekem sikerült a már említett 30 másodperces bekapcsgomb-nyomvatartással megjavítani.
Mondjuk nekem valahol kapóra jön ez az egész, mert egy nyomós érv lehet a GreyVshop mellett, hogy az én kameráimmal nincs gond, vagy ha mégis van valami gebasz, nem lehet olyan nagy.
-
concrete4
tag
válasz
Kolondrum #8146 üzenetére
De nemcsak a "G" verziós rossz,nekem "N" van / nem wifis / és azon is csak a régebbi FW-rek futnak.
Fakét részemről kizárom mert próbáltam acmell SD 28 frissítést felrakni próbából de nem történik semmi./hacsak nincs harmadik fél is../
Vettem eredeti aksit és az is jó hozzá.Minden klappol kivéve a Firmwarékat.
A "G" re is van használható FW ,csak meg kell találni melyik az. -
nemdan
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #8091 üzenetére
Jópofa, de sajnos a használati értéke 0-hoz közeli lesz!
Mondom nem akarom lehurrogni - látom hogy ez tényleg 0Ft-os megoldás... de a hámnál elég fontos, hogy feszes legyen és ezt csak gumis pántokkal oldható meg (sokszor még ezzel is érzem, hogy nem elég feszes és úgy meghúzom, hogy levegőt nem kapok!)... de ez a szövetpántos notebook táska vállpánt nem lesz elég fix. Ha futás - mozgás közben szanaszét fog rázkódni... Nem hülyeség ez a "hulladékból" hasznos cucc készítése... de azért kéne egy "szint" szerintem...
(most tudom utál mindenki, de akkoris így van... megnéznék én azzal egy teszt felvételt pl. futás közben - arcot véve és egyet gumi hám-mal... tuti a gumis nyerne toronymagasan)
-
settenkex
tag
válasz
Kolondrum #8040 üzenetére
Mondjuk szerintem rendben van a vízálló tok, de témyleg sokkal jobbak a gombjai.
Maga a kamera is minőségibb érzetet kelt.
Mostmár van értelme a fényképezés módnak: szerintem szép képeket készít, megszűnt a túl kékes érzet.
Alaposabban összevetve az sj4000-rel a kijelző abban jobban tetszett....
😁 -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7952 üzenetére
Konkrét boltot vagy linket írjatok... én ebbe a napi 100komment síránkozós - majrézásban nemtudom már kikövetni ki-ki hol és hogy...
Ám komolyan én nem értelek még mindig titeket... (kezdjük azzal, hogy alapból csak úgy frissítenék, hogy felírom a régiverzió nevét, hogy esetleges hibás frissítés esetén visszatudjam állítani)... meg minek frissíteni!?
Működik a kamerád!? Igen! A magyar nyelv miatt!? (bár mostmár kezdek kételkedni, hogy az eredetin van magyar nyelv... mert ami mindenféle fw-eket is összezatyváltok meg kutyulnak az sjcam-osok is... már nem lehet kiigazodni... meg persze a másolok... kár hogy ilyen apróság miatt leírják az sj4000-et... és tényleg a rendes gyártó egy HIVATALOS changelog-ot kiadhatna! -
Tamás 72
tag
válasz
Kolondrum #7952 üzenetére
sjcam hivatalos oldalon olvasható a FQ ban:"There are some users reports that their camera's "OK"button doesn't work anymore after upgrade the firmware.That's because the one they got is not from SJCAM, it's copy/fake ones, just looks same, but the inner design is different, that's why SJCAM firmware can not run on it properly"
Szerintem majd az idő eldönti.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Kolondrum #7945 üzenetére
Egy a lényeg:
A most érkező G20141205V1 Dec 05 2014 verziójú SJ4000 Wi-Fi teljesen más és alapból nem működik benne a Wi-Fi kapcsolat, (valószínű megint az alaplapon módosítottak és elhamarkodottan adták ki).
egyetlen FW van rá csak az összes többi nem jó.
És nem kompatibilis vele az új SJCAM HD app sem. -
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #7942 üzenetére
De már mind1, hogy mi volt. Fel kell rakni a legfrisseb 0.9.7.10-es applikációt és a legfrissebb 20150116-os fw-t, és megnézni, hogy mi van. Egyelőre ezt még senki nem próbálta az új tulajok közül szerintem.
fotosjani: persze, hogy nem fogsz tudni kapcsolódni. gyerekek olvassátok már el, hogy mit ír ki a program és ne csak szájhagyomány útján terjesszétek a sokszor false infókat. Az új applikáció a 0116-os fw-vel régebbi eszközökre nem kapcsolódik, DE EZT KI IS ÍRJA, tehát figyelmeztet, hogy frissítsd a firmware-t. De ezt (is) leírtam már, de néha úgy érzem más nyelvet beszélek....
-
Tamás 72
tag
válasz
Kolondrum #7940 üzenetére
Szia! Kösz, hogy érdeklödsz!
2015 Január 5.-én vásároltam a Banggoodon sjcam4000-et.A wifi androiddal nem kommunikált csak ájfonnal.
Frissitettem innen [link]
Frissités után az"OK" gomb nem működik,a wifi ledje nem villog az exponáló gomb szerepét átvette a lefelé mutató nyil.A menüben csak a felfelé nyillal lehet mozogni persze csak felfelé.Probáltam feltenni régebbi több firmwar-ét hátha vissza áll a rendszer de a gombok ugyanúgy nincsenek a helyükön hang sem volt. -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7757 üzenetére
Jó eddig én csak futólag találkoztam vele (bár már akkor is ilyen szánalmas, bolond, szefós és rosszabb napjaimon felvidító, hogy lehetne rosszabb nekem is, de szerencsére nem vagyok MolnárKrisztián), csak most SJ4000 kapcsán már napi szinten belefutok... (vagy valaki ír róla, vagy youtube recommend ugyebár, stb.) Azt néha a sok hülyétől már agyfaszt kapok...
(#7758) Gaboapo
(#7759) Pompi válasza Gaboapo (#7758)
SJ5000 topik, hogy kicsit pontosabbak legyünk:
http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.html -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7753 üzenetére
De éééérted, még 60fps teszt! És csinál egy lószarra sem jó videót róla... teszt címszóval!
(amiről ugyebár tudjuk, hogy sehol nincs 60fps)És a szomorú az egészben, a legtöbb vásárló ugyanilyen műszaki analfabéta!
Há azt mondanám neki, vagy rálenne írva a dobozra, hogy 500fps, elhiszi, csinál videót és örül, hogy 500fps!
KÉÉÉÉÉSZ - VÉGEM!Ám várhatóan 1-2hét múlva jönnek majd az SJ5000 PLUS-os "valódi lassításos" tesztfelvételek...
(bár GeryGreyHound nem tudom mit alkot ez idő alatt, míg mondhatni egyedülállóan csak ő rendelkezik ilyen készülékkel most) -
-
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Kolondrum #7584 üzenetére
off: Félreértetted, nem gondoltam hogy mindhárom típuson dolgozol pláne nem egyszerre.
Sajnos tudom hogy manapság így állnak ehhez, mondjuk ez kb. pont annyit jelent, hogy menetrenden kívüli, a telepre visszafelé tartó HÉV-en már voltam az utastérben, ismeretlenul(!) elvitt a vezető kolléga. Biztonsági őr/ellenőr közben aludt hátul amíg nem érkezünk meg.
Azt hiszem emellett pl. egy kisebb bemutató a fülkében hogy mi mire használható, hogyan használjátok stb, az sokaknak egy kedves élmény lenne pláne egy kör kíséretében. Nem hallottam róla hogy ilyesmire eddig lett volna alkalom. Ne értsd félre, ezeket csak szimplán mondom, attól függetlenül hogy te kinek és mit dolgozol. Ja, a második videót is köszönöm, megnéztem, mindig is bírtam a cserregő kattogó hangokat (sebesség állítás?), és a zakatolást./off
No, véletlenül sikerült Grey-jel beszélnem ma (nem tudhattam hogy ő hív és ő se hogy tőle rendeltem), de kiderült hogy legkésőbb keddre az eddigiek alapján megjön a kamera. Már nagyon várom. És ajánlom Grey oldalát is, a céget is, rendkívül korrekt. - nem, nem fizetett reklám volt
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #7630 üzenetére
Nekem is van eredeti Joby, kettő is. Az egyik nekem is egy original, amit én is nagyon rég vettem, amikor megjelent. A másik egy mini magnetic, ezt nem rég vettem, kifejezettem az sjcam-re gondolva.
Most egy nagyobb M méretű utángyártottat rendeltem, próbaképpen a MILC-hez, meg egy original utánzatot, ezt igazából szinte csak a hozzá adott telefon mount miatt. Mondanom se kell, hogy gombokért.
-
xabee
tag
válasz
Kolondrum #7578 üzenetére
Aztaaa....ez de csúcs! Szerintem nagyon sokunk gyerekkori álma, hogy ebből a szemszögből láthassuk az utazást! Örömteli, hogy mozdonyvezetők is vannak ebben a csoportban és eszébe jut egy ilyen perspektívát megosztani velünk! Respect!
És pl. azt is megtudhattuk, h a vonatokon is van tompított és refi... Én személy szerint nem tudtam, szerencsére még sohasem álltam egyel sem szembe!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Hoppácska!
Te vagy az én emberem... Van egy projekt ötletem (már vagy 2éve tervezem), a főkoncepció megvan, tesztfelvételeket is csináltam már... persze most átlett gondolva SJ4000-el is, szal lehet majd betalállak téged! Készülj fel!(najó nem, mert leghamarabb is nyáron lenne ez ügyben előre haladásom)
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Ejha, nem semmi! Az ég egyébként különösen furcsa hogy ilyen szépen néz ki, mert gondolom alapvetően a fókusz nem az égen volt, hanem nagyjából a sínen. Azért az esti fényekhez képest szerintem teljesen megfelelő a kép és a minőség is.
Ez a hely ahonnan fel lett véve azért nem mindennapi... csak nem egy sofőrt, vezetőt tisztelhetünk benned, a videó készítőjében?
Mai napig örülnék ha egyszer bejuthatnék egy mozdony vezetőfülkéjébe például (régebbi mozdonyok), de ugyanígy a hév, és szovjet metrókocsik vezetőfülkéi is vonzzák a figyelmem. Jó volt egy kicsit innen is bepillantást nyerni, köszönöm! -
-
benedek92
csendes tag
válasz
Kolondrum #7444 üzenetére
Nem az én felvételem,de ugyanaz a hiba:
[link]
FW frissítés nem segít,udvaron készült videón is ugyanez,szóval nem más elektronikai cucc zavarja.Már kérdeztem itt valaki találkozott-e már hasonló problémával,de nem kaptam rá választ,ebből arra tippelek nem túl gyakori hiba,ezért vissza akarom küldeni. -
vasii
senior tag
válasz
Kolondrum #7408 üzenetére
Az FWt mar megirtak. En se sokat hasznaltam elotte, amit eszrevettem, hogy van 30mp screensaver mód, a 0928ban 1perc volt a legkisebb. Magyar nyelv nincs. A másik, hogy nekem a wifis irányításnál csak elindult a felvétel, de nem állította le..az új fwvel már jól működik.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7331 üzenetére
Annyira azért ne háborodj fel... ez teljesen megszokott az OEM gyártóknál... hogy brand-eltetnek egy adott terméket...
Ez a kínai mobilok / tabletoknál már egy jó 2-3éve megy... és Alcor - MyAudio és egyéb márkanév alatt adnak ki kínai márkákat... ahogy pl. van a teszkós Op3nDott is, mely ha jól emlékszem részben talán Lenovo gyártmány...
Csak kérdés, hogy ez a Alcor név ellenére "eredeti SJ4000-e", azaz felmegy -e rá a fw...
(bár én inkább az SJCAM brand márkát ajánlom megvételre... mert arról tudjuk mi... erről az Alcor-ról még nem feltétlen) -
settenkex
tag
válasz
Kolondrum #7275 üzenetére
Így van és a legrosszabb hogy náluk van az sjcam.hu domain, egy olx.hu hírdetésre mutat az sj4000.hu...
A legtöbb helyen SJ4000-ként reklámozva sokaknak megtetszik a kamera de aztán jön a fekete leves, mert nem olyan mint a sok youtube videókon, meg sok tönkremegy... Ezzel le lesz húzva az egész SJ4000, pedig egy nagyon jó termék!Ezért csinálok egy sjcam.sportcams.info aloldalt ahol tételesen össze fogom szedni a firmware-ket, a külföldi és belföldi MEGBÍZHATÓ forgalmazókat, a másolatok és az eredetik közötti különbségeket, és a többi infót!
Akinek van anyaga és segítene ebben, dobjon nekem üzit! Gyűjtsük össze az infót szépen elrendezve!
És nyomjuk le a másolatok okozta problémát, illetve a firmware káoszt! -
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #7227 üzenetére
Szép párbeszéd
Amúgy én is vettem már tőlük, teljesen jó. Bár én még mindig fenntartom azt a véleményemet (tapasztalatomat), hogy az eredetileg a kamerához kapott ragacsos talpak és a beleilleszkedő gyorskapcsos elemek nem igazán passzolnak a külön megvehető ugyanilyen tapaszokba és fordítva.
Pl. Vettem chestmountot, járt hozzá egy kapcsos elem. A kamerához kapott J-hook kapcsos elemet belerakva úgy beleszorult, hogy alig tudtam kiszedni. A chestmounthoz kapott J-hook meg nem megy bele a kamerához gyárilag csomagolt tapaszba.
Ez csak akkor kellemetlen amikor át akarod tenni máshova, mert bajlódni kell a kapocs cseréjével. PL:
A motorom tankjára a kamerához kapott tapasz van ragasztva, de a sisakomra utólag rendelt tapasz van. Így mielőtt áttenném az egyikről a másikra, át kell szerelnem a kapcsot is rajta. Majd a tankról lehámozom a tapaszt és teszek arra is utángyártottat
Másnak nincs ilyen gondja?
Egyébként ha egymás mellé teszem az asztalra a gyári kapcsot meg az utángyártottat és szemből (vízszintből) nézem akkor látszik is a méretbeli különbség.Zoli03
Kormányra gimballal -
törölt tag
válasz
Kolondrum #7158 üzenetére
Nem ! Épp ez az , hogy nem én lovagolok a töltőn ,hanem ti , mert már a második választ azzal kapcsolatba kapom ,holott az pont nem érdekelt. Nekem a kérdésem az ebay-es ahkinról vélemény és a frimware-el volt kapcsolatos. A Bang -et csak azért hoztam szóba , mert gondoltam leírjátok hogy onnan rendeljek inkább. De az ebay-es kecsegtetőbb lenne a plusz két aksi miatt , pláne akkor ha van is véleményetek az eladórol.
( Egyébként a Bang-nél azt hittem , hogy ilyen töltőt nem adnak: [link] -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7122 üzenetére
Ám ezt én se értem... olyan műszaki analfabéták akarnak frissíteni... akik számomra az csoda, hogy a felvételt eltudják indítani vagy megvágni a videót... Ha működik hagyd a francba az egészet...
De napi szinten írogatnak nekem... tegnap is kijutott!
Aki váltig állította nekem, hogy az SJ6000 sokkal jobb mint az SJ4000... merthogy több! Mármint a szám! Érted! A fantázianév száma "több", ezért jobb! És engem akar meggyőzin, aki azért kicsit konyít az egész fotó/videó témához... No comment! Meg tényleg csiri-biri számokkal bármit ellehet adni látom!
Pont tegnap néztem youtube-on egy videót valami "videós srác" vett új kamerát, és unboxingolta... olvassa a specifikációkat... fingja sincs mit olvas... csattanó a végére megtalálja az akku-t a dobozba, azt se tudja miaz... és a végén próbálja bekapcsolni a kamerát... (akku nélkül)... najó ott már sírtam a röhögéstől... áhhh ezt a videót megkeresem, szakadni lehet rajta! (mondjuk szegény srác tuti szefós, de akkoris) xDDD
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7006 üzenetére
Kibaszott türelmes tudok lenni.. de amikor csinálunk összefoglalót / GYIK-et / csomó tulajdonos megosztja a tapasztalatát itt, én is folyamatosan olvasom a híreket - fejelményeket, továbbítom a saját tapasztalatokat is... és akkor 2kattintás google SJ4000 és kiderülne:
- 1. a dobozról, hogy totál FAKE
- 2. a kamera külső kinézetéről, hogy FAKE
- 3. a kamera menüjéről, hogy FAKEés még így is vannak emberek, akik a "szar-t" veszik, sokszor még drágábban is, mint az igazit... persze legtöbbsször a pár ezer ft spórolás miatt jut a választás a fake-re, csak nem értem... tényleg megéri 26E Ft-ért megvenni azt a kamu-t, ha 30E-ért eredetit kapsz (ez pl apróhirdetéses tapasztalat... olx)
Pár próbáltam végignézni a "magyar kínálatot", így google keresés eladó SJ4000 - vatera - olx - jofogas, stb.
És természetesen nagyszázalékban kb. 50-50 mindenhol a FAKE-t árulják... pár ezerrel olcsóbban, mint az igazit... a FAKE 20-25E között mozog, az igazi SJ4000 meg 25-30E között ("használt piacon")Újonnal - bolti garisat ugyebár meg az electropoint-nál 33E-ért megkap az ember.. (most a "sima SJ4000"-ről beszélünk, WiFi-s meg 38E-ért szintén itt electropoint-nál vagy greyVshop-ba.... magyar forrás)
Múltkoris néztem "magyar unboxing" videókat tecsőn... a 80%-a a fake-t "csomagolja ki" és ezeknek a fele azt sem tudja, hogy nem az "eredeti sj4000-et" mutatta be... és a kommentelők világosítják fel őt! És az ilyen nevezi magát "videósnak"... pffff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest