-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maz17
csendes tag
válasz
Bobyjack #655 üzenetére
Nem sürgős. Június vége vagy július közepe felé lenne rá szükségem.
Olyan kuponra hogy lehet szert tenni ?
Ha például a Banggood.com-ról rendelek akkor ott van rá garancia ?
Ha jól tudom az ebay-es rendeléseknél nem biztos, javítsatok ha rosszul tudom.
Láttam a linket az angol ebayesrol, csak azt nem tudom, hogy ha meghibásodik például egy hónap múlva akkor ott milyen garancia.
Dealextreme-rol tud valaki valami infót ? -
Meridani
tag
válasz
Bobyjack #620 üzenetére
Nekem is csak annyit ír rá, eszembe is jutott egy kis szösszenet. Még a cél országot se tudta.
-
djbahool
senior tag
-
SanyaGTI
csendes tag
válasz
Bobyjack #575 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ezt a 3 mp-et tapasztaltam de azt hittem valamit én nem állítottam be faszául..kicsit több kellene, akár percek.
Tud valaki biztosat mondani akinek újabb firmware van? Érdemes ezért frissíteni vagy más előnye is van? Hátrányok is érdekelnek.... -
espat
tag
válasz
Bobyjack #567 üzenetére
Nem kell aggódni....
Ahogy nézem, én rendeltem itt legkorábban a Banggood-ról, mégpedig árp. 23-án. Nálam is napokig semmi sem látszott egyik posta trackerben sem (svéd postával kuldik amúgy ez enyémet), erre ma május 12-én végre a szlovák posta kovetojében megjelent az elso info a csomagról, miszerint ma hagyta el a feladó országot a csomag (most kérdés, hogy Kínát, vagy Svédországot)
Tehát ne csuggedjen senki, aki Banggood-ról rendelt, eljon mindennek az ideje.
A bolt pedig ugyanannyira megbízható, mint a Dealextreme, vagy Focalprice. Rendeltem onnan már vagy 3x, a legdrágább rendelésem egy pár száz USD-s quadcopter volt.
U.I.
Megnéztem egy dealextreme-s rendelésem menetét, amit szintén svéd postával kuldtek.
A kuldo ország kilépése utáni 6.napon kaptam meg a csomagot.... -
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #560 üzenetére
Nekem is svéd ragszámom van és 7-e óta ennyit ír a track17, hogy "order in transit". A svéd posta oldala meg nem találja ezt a számot...
Szerintem ezt is Kínában adták fel, csak valami logisztikai központon keresztül aki úgy döntött, hogy a svéd postával továbbítja felém. Gondolom van joga svéd ragszámot osztani, majd eljuttatja Svédországba a csomagot (onnantól lesz svéd nyomkövetés is) és utána fogom én megkapni. Hasonló módon küldhetik a német, svájci, stb... ragszámú küldeményeket is.
Időt nem nyerek vele, de talán a vámon könnyebben átcsusszan svéd ragszámmal. Bár csodálkoznék, ha a vámosok nem jönnének rá ránézésből, hogy bár svéd posta, de nem Svédországból jön eredetileg... -
avevo
csendes tag
válasz
Bobyjack #464 üzenetére
A videót teljesen itt raktam össze: www.youtube.com/editor
A feltöltött nyers videókat effekteltem, és raktam egymás után.Teljesen jó a tükör, príma jól belátni a mögöttem levő teret, és nagyon könnyű vele parkolni, mert nem W124. Kicsit újabb és kisebb autó, W202 C-klasse.
Am sima 500ft-s vákuumos tartóval volt fönt, de minden esetben volt biztosítókötél, hogy ne tudjon leesni. Nekem 100-110-ig stabil volt.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Bobyjack #191 üzenetére
Szia!
A tok szerintem teljesen jó.
3 gomb van rajta: bekapcsoló, felvétel, és módválasztó.
A tokban ki/be lehet kapcsolni, el lehet indítani a felvételt, és lehet váltogatni hogy fotózni, videózni, vagy visszanézni akarsz.Megnéztem a videódat, de egyelőre nem tudom. Az enyémen nem görbül ennyire a tér a széleken. Ha mindenképp mondani kell valamit, akkor kb youtube alsó fekete sávnyit szedjél le a videód széléből.
De igazából úgy lenne értelme hasonlítgatni, ha ugyan azt venné a két kamera.
-----
Kipróbáltam a vizálló tokos autós rögzítést. Túl hosszú az erőkar, és rezeg jobbra / balra a kamera nagyobb bukkanóknál. Ráadásul alul van a lencse, többet tud elmozdulni, mint a rögzített vége
Felülre kéne az a menet. Lehet ragasztok rá egyet, szétvágom az egyik tartót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest