- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Találtam bicikli utat
-
Zebu
addikt
nem tud valaki egy helyet ahol modok vannak hozzá?
-
WuDu
tag
Anno én mindent úgy csináltam, hogy 6x6 illetve 6x10es blokkok voltak a lakónegyedekben, így egy 6x10-nek a 10es oldalán lehetett sima szürke míg a röviden aszfalt, ami elvitte a terhelést, mert nem vol nagy a keresztforgalom...
6x6 esetén pedig 2 6x6os blokk volt az aszfaltutak kozott es kozotte ment a szürke izé...
Elkerülőnek autópályát érdemes csinálni, mert különben a Simek szeretnek bejönni a városba (valszeg bugg). Avenuet a kerületek összekötésére illetve kerület gerincére érdemes húzni, de ehhez már eleve úgy kell tervezni az elején is mindent, hogy ne kerljen egyész negyedeket lebontani. -
doors
tag
Kell hozzá 3D?
-
Zebu
addikt
Rush hourt nyomom.
Közben sikerült a dolog. Nem értem mi baja volt
Most összehúzta.
Alagútra nincs valami ötleted? Turizmus hogy mükszik?
Áh szemét egyirányúk, rengeteget szopok vele.
Te hogy szoktad megoldani mondjuk egy 20e+ lakosság felett az utakat?
Csóka sír, hogy túltrheltek az utak. Csinálok a város köré egy Avenue-t. Összekötögetem más városokkal is. Közben 1-2 2 sávos még keresztül megy a városon tehermentesíteni, de végül így is oda lyukadok ki, hogy a mezei utcák amik a lekónegyedeknél kedveltebbek folyamatosan bedugulnak és utat kell belőlük csinálnom. Ilyenkor meg a másik tanácsadoóm sír, hogy aszfaltváros lett a városkámból.
Erre van valami ötleted? -
Somydemy
senior tag
szia.
ezt az atópály dolgot nem értem. A Rush Hour játszol, vagy csak az alappal?
Mert A RH-ba van sima autópálya, és magsautópálya, hatalmas csomopontokkal.
Lehet az alapba nincs, mert a kieg pont a Közlekedést hivatott fejleszteni, úgy tudom.
épülete az úthoz viszonyitottan lehet 1-2 féle képpen forditani, de ezt nem direkt te csinálod, háttal nem tudod lerakni egy utnál csak oldalt, vagy előről. -
Somydemy
senior tag
szia.
Először is, épits ki kissebb gyárnegyedeket, mindegyik tipusból, de ne túl sokat.
Aztán egy kis lakónegyedek, (ne sokat) mindegyik tipusbó, majd füszerezd egy kicsi üzleti negyedekkel.
(persze az idő áljon)
Erőmű aram miatt, vizhálózat (de egyenlőre csak ahol múszály, mert annak a karbantartása is emészti a havi kiadást, majd egy rendőrség, tűzoltóság, korház, 2 álltalános isk, egy középiskola.
1-2 park, játszótér.
ja egy kis szeméttelep.
és persze ez egy bővithető uthálózattal.
na, elvileg ez elég az induláshoz (én igy szokta mostanában, régebben kölcsönökkel indultam, és egyből nagyobb várossal indultam., Különben 1 hete kezdtem megint játszani vele, sose lehet megunni))
Aztán mehet a idő gyorsitás. itt még felesleges túlságosan belemerűlni a cicomáskodásba.
Ezután amikor elkezd nőni a lakosság, lehet épiteni még 1-1 iskolát, korházat , yard-ot stb fokozatosan , mert muszály, de ne vidd túlzásba, inkább először figyeld meg mennyi az adott épület PL: iskola stb kapacitása (? rákatt az adott épületre pl: korház) és ha több a kuncsaft mint amennyit elbir, emeld meg a csúszka segitségével, a juttatott pézt, ezáltal több lesz a kapacitás, még több pácienst tud ellátni de még nem kell másikat épiteni, igy a havi kiádás se nő annyira.
A lényeg sztem, hogy ne túl nagyot épits ki elsőre.
Itt elvileg 30-50-60 ezres város is lehet ebből a piciből, (persze ez csak a kezdetek)
Mert a Lényeg, hogy ne kerülj minuszba, és a Havi bevétel elérje azt a szintet, hogy Több legyen mint a havi Kiadás.
Ezt ha jól csinálod, már egy 30ezres városra hamar eléred, és nyereséges leszel,
ezek utána ahogy nő a pénzed, már bátrabban bővithetsz, fokozatosan, és kezdhetsz mindent kiépiteni rendesen.
Közbe nem árt másik régiókban is elkezdeni városok épitését, és ezek összekötését. ut, áram, vivezeték, turizmus , stb, stb.
Az adóval pedig mindig sakkozhatsz, ha esetleg több pénz kell akkor egy 1millió lakosú városnál, felemelve (amúgy is) rengeteg a bevétel, de persze itt a kiadások is horibilisek.
Persze ezt lehet csinálni kisseb városnál is, a hirtelen magas adóemelés a pénz miatt, átmenetileg, mire elkezd nagyon fogyni a lakosság , addigra lehet egy jó kis pénzadagot beszedni tőlük, majd csökkentve az adót újra, szép lassa (lassan) de visszaáll az eredeti feljlődés, és újra nővekedhet a városod.
Vagy esetleg kölcsönt halmozol fel, és valahogy úgy gazdálkodsz, hogy elérvén a sok kölcsönből a pozitiv mérleget, elvileg ugyan az a megoldás lesz a vége, csak igy talán nehezebb. -
Zebu
addikt
Huh én is rákattantam 3 napja éjjel-nappal nyomom. Nyereséges vagyok ezerrel.
Inkább az érdekelne, hogy lehet-e valahogy undo-t csinálni, vagy van-e lehetőség elforgatni az épületeket.
Nagyon állat játék. Most csináltunk barinőmmel egy agrárvidéket csak farmokkal kis házakkal. Király lett
Jah igen továbbá a közlekedést nem értem teljesen és a városok közti kereskedelmet sem....
Autrópályát hogyan lehet felemelni, hogy magasan menjen? Alagútra van valahogy lehetőség? Néha magától csinál, de nem lehet valahogy ráerőszakolni máskor is? -
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik még vele,
kéne 1 kis segítség mert mindig eladósodok! -
törölt tag
De
En jatszanek vele csak tetu lassu... Nem egy csucs a gepem (xp 2200+, radeon 9600), de azert ennyivel el kellene mennie ennek a jateknak, nem?
Lattam egesz jo aron a deluxe verziot, gondoltam hogy megveszem, de ilyen darabos mozgassal nem tul elvezetes a jatek...
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Kinlodok ezzel a tetu jatekkal. Tegnap elkezdtem egy varoskat, de ma par perc utan restartol a gep. Asszem altalaban akkor, amikor a ketsavos utat szeretnem epiteni. Jahh Rush Hour verzson frissitve. Masnal is van ilyen programhiba? Hardveres gubancot 98%ra kizarnam...
Most jut eszembe, megkene neznem egy regebbi mentesemet, hogy azzal is elszall e.
Apropo, nem tudja vki, mi a francert nem tesznek bele vmi tervezest az epitkezeshez? En kurva soxor teszek le vmit veletlenul vagy rossz helyre. Autopalya es vasut epitkezes meg egyenesen katasztrofa tud lenni, foleg ha egy zsufolt reszen kell vezetni. Miert nem tesznek bele vmi olyat, hogy ha akarom, akkor csak a ''terveket'' fektetem le, es ha okes, akkor leokezom, es csak ekkor epitheti??
Meg vmi: Nem tudjatok honnan lehetne letolteni fain regiokat? Amiket talaltam, azok nem tetszettek. Neha en is csinalok jokat, de sok a pocsoles vele, es soha nem jon ki a vegen amilyet szerettem volna.
Szerk: Mit keres ez az OS-nel?
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
elballagsz abba a boltba, ahol megvásároltad a játékot, és ott megkérdezed őket.
mod: a #1-ben lévő kérdésre a válasz: közeli épületek között nem kell áramkábelt tenni, azt magától megcsinálja (mint a 3000-es ben). nagyobb távolságok áthidalására kell elektromos vezeték. mondjuk ha a várostól távol van az erőmű, akkor elég elhúzni a kábeleket a város széléig és jó lesz.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
4ben is ugy kell.Inkább hogyan tegyed gazdaságossá a várost jobb kérdés.
-
dj faxuti
csendes tag
hová kell rakni a crack file-t
-
törölt tag
köszi!
-
hungeek
senior tag
építesz erőművet és kihúzod a kábelt
legalább is 2-be és 3-ba így lehetett -
törölt tag
Senki?
-
törölt tag
Enki?
-
törölt tag
Valaki segítsen PLZZ, hogy lehet a házakba az áramot bevezetni!!!
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged