- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Kinlodok ezzel a tetu jatekkal. Tegnap elkezdtem egy varoskat, de ma par perc utan restartol a gep. Asszem altalaban akkor, amikor a ketsavos utat szeretnem epiteni. Jahh Rush Hour verzson frissitve. Masnal is van ilyen programhiba? Hardveres gubancot 98%ra kizarnam...
Most jut eszembe, megkene neznem egy regebbi mentesemet, hogy azzal is elszall e.
Apropo, nem tudja vki, mi a francert nem tesznek bele vmi tervezest az epitkezeshez? En kurva soxor teszek le vmit veletlenul vagy rossz helyre. Autopalya es vasut epitkezes meg egyenesen katasztrofa tud lenni, foleg ha egy zsufolt reszen kell vezetni. Miert nem tesznek bele vmi olyat, hogy ha akarom, akkor csak a ''terveket'' fektetem le, es ha okes, akkor leokezom, es csak ekkor epitheti??
Meg vmi: Nem tudjatok honnan lehetne letolteni fain regiokat? Amiket talaltam, azok nem tetszettek. Neha en is csinalok jokat, de sok a pocsoles vele, es soha nem jon ki a vegen amilyet szerettem volna.
Szerk: Mit keres ez az OS-nel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- NVIDIA GEFORCE4 MX 4000 64 MB RETRO AGP VIDEOKÁRTYA
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest