- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WuDu
tag
Anno én mindent úgy csináltam, hogy 6x6 illetve 6x10es blokkok voltak a lakónegyedekben, így egy 6x10-nek a 10es oldalán lehetett sima szürke míg a röviden aszfalt, ami elvitte a terhelést, mert nem vol nagy a keresztforgalom...
6x6 esetén pedig 2 6x6os blokk volt az aszfaltutak kozott es kozotte ment a szürke izé...
Elkerülőnek autópályát érdemes csinálni, mert különben a Simek szeretnek bejönni a városba (valszeg bugg). Avenuet a kerületek összekötésére illetve kerület gerincére érdemes húzni, de ehhez már eleve úgy kell tervezni az elején is mindent, hogy ne kerljen egyész negyedeket lebontani. -
Somydemy
senior tag
szia.
ezt az atópály dolgot nem értem. A Rush Hour játszol, vagy csak az alappal?
Mert A RH-ba van sima autópálya, és magsautópálya, hatalmas csomopontokkal.
Lehet az alapba nincs, mert a kieg pont a Közlekedést hivatott fejleszteni, úgy tudom.
épülete az úthoz viszonyitottan lehet 1-2 féle képpen forditani, de ezt nem direkt te csinálod, háttal nem tudod lerakni egy utnál csak oldalt, vagy előről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest