Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Kinlodok ezzel a tetu jatekkal. Tegnap elkezdtem egy varoskat, de ma par perc utan restartol a gep. Asszem altalaban akkor, amikor a ketsavos utat szeretnem epiteni. Jahh Rush Hour verzson frissitve. Masnal is van ilyen programhiba? Hardveres gubancot 98%ra kizarnam...
Most jut eszembe, megkene neznem egy regebbi mentesemet, hogy azzal is elszall e.
Apropo, nem tudja vki, mi a francert nem tesznek bele vmi tervezest az epitkezeshez? En kurva soxor teszek le vmit veletlenul vagy rossz helyre. Autopalya es vasut epitkezes meg egyenesen katasztrofa tud lenni, foleg ha egy zsufolt reszen kell vezetni. Miert nem tesznek bele vmi olyat, hogy ha akarom, akkor csak a ''terveket'' fektetem le, es ha okes, akkor leokezom, es csak ekkor epitheti??
Meg vmi: Nem tudjatok honnan lehetne letolteni fain regiokat? Amiket talaltam, azok nem tetszettek. Neha en is csinalok jokat, de sok a pocsoles vele, es soha nem jon ki a vegen amilyet szerettem volna.
Szerk: Mit keres ez az OS-nel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged