- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Főoldalukon ki van írva:
"If you haven't been checking the tech news, here's the current status. We're rebuilding the Astropulse database. The current rate is an anemic 1.5 million rows per hour. There are 220 million rows left to do, which translates to 140 hours. Then I estimate it will take 24 hours to build the one remaining index necessary to create new work. That adds up to a week. I don't really understand why this is so slow. The disk array should easily handle twice that rate." -
Nem az adatbászászatról van szó...
Hanem arról hogy mi van írva a diplomára... ocUK (gondolom United Kingdom) - azaz hamis infó szerepel rajta.
Persze az a csapat biztos örül hogy nem hozzájuk tartozó emberkékre ragaszthatják a saját csapatuk logóját. De én például nem örülnék ha az én diplomámon pl egy horogkereszt szerepelne: mert semmi közöm hozzájuk..És ez barátom biztos!
-
DRB
senior tag
A driver is a 13.1, mint Rent kollégánál? Mert ha igen, akkor nincs itt semmiféle gond, csak Rent-nél zuhant meg valami, akár a rendszere, akár valami a BOINC körül.
Azt is megnéztem, hogy a SETI mikor adott ki gyári alkalmazást, opnecl ati-ja van 32 bites, 2012 augusztusi, így tuti hogy most nem(sem) a SETI bacott el valamit.(#5003) Q.R.: Ne értsd félre, nem kötözködni akarok, de ha arra gondoltál amire én is, nevezetesen, hogy véletlen a 13.1-es legacy drivert tette fel a kolléga, akkor az mit jelent, hogy „a seti miatt nem működsz”?
-
P.H.
senior tag
Az "Anonymous platform" alkalmazások innen származnak.
Az (NVIDIA GPU) azt jelenti, hogy a SETI@home Enhanced csomagokra CUDA-alkalmazás fut a CPU-s helyett. Ebből van hivatalos is (SETI@home Enhanced v6.09 cuda23), viszont a linken levő továbbfejlesztett verzió ~ 2/3 - 3/4 idő alatt végez.
Astropulse-ra hivatalosan csak CPU-s app van, ATI GPU-s alkalmazás letölthető a fenti linkről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest