- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne!
Setitől csak én nem kapok csomagot?
Rosetta küldi rendesen, de Setitől legalább egy hete már semmi.
Nem tudom mennyire befolyásoló tényező, de Lunatics 0.41 opti. van a gépeken.
Üdv:Zé -
zoleek
tag
Sziasztok.
ATI vga esetén mostanában nem találkozott senki olyan problémával, hogy Setitől nem kap csomagot?
A BOINC-os gépemben már elég régóta 'csak' az Nv számol. ATI-ra nem jön csomi -
zoleek
tag
Sziasztok.
Ezt a cuccot nemrég találtam. Szerintetek be lehetne fogni BOINC / Seti alá?
Antminer
Köszönöm a válaszokat előre is. -
zoleek
tag
Igen, 13.1 a driver.
Frissítenem kellett, mert a nyomi Assassin 3-at 'csak' azzal tudom játszani. Mondjuk ez is érdekes dolog... Az előző driverekkel "láttam a geometriát". Az összes textúrának vonal volt a szélén és egy pont a töréseknél. (emberek, hegyek, dombok, fák, tereptárgyak... egyszóval mindennek. De csak az Assassin's Creed 3 nál. :S) -
zoleek
tag
Csak Ismételni tudom magamat srácok. Nem a driverrel van gond jelen esetben.
Nekem is 7950 dohog a gépben I7 920-al Lunatics 0.40, 64 bit Win7, stb... stb...
Tökéletes, számol mint ha erre termett volna. -
zoleek
tag
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek nincsen lementve a Lunatics-nak a 32bit-re való telepítője?
64-bitre van nekem is, de a 32-es kellene egy gépre.
Köszi. -
zoleek
tag
És mégvalami, ami lemaradt az előző hsz-ből!
Az miért van, hogy akinek/akiknek az átlagkredite eléggé vagy durván jó, szinte kivétel nélkül a ststjában az Alkalmazások részben a SETI@home Enhanced
Anonymous platform (CPU) illetve ugyan ez csak (NVIDIA GPU) szerepel???
Ugye nekem ott SETI@home Enhanced v6.03 vagy Astropulse v505 v5.05 van.Előre is köszi, és bocsánat ha esetleg láma a kérdés és csak nekem nem egyértelmű.
Üdv:Zé
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Bár már eléggé régóta vagyok aktív Seti (félaktív Rosetta) számolgató a Ph! csapatában zoleek stat Seti@home, de most merült fel bennem a kérdés!
Szerintetek egy Ageia Physx kártya hajlandó lenne dolgozni BOINC alatt? Persze a két fent említett projekt alatt?
Kérdésemet már más totyikban is feltettem, de nem nagyon kaptam rá választ...Üdv:Zé
P.s.: Petya! Légyszi áruld el, hogy hogyan lehet elrejteni a gépeid listáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest