Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser
    legenda
    válasz Lortech üzenetére #156

''Miért állítasz olyat, amit nem tudsz biztosan? (pláne hogy valótlan)''
    Nem állítottam valótlant:) Azt mondtam ha jól emléxem, de lehet hülyeséget mondok...

''Már a legelső Sempronoknál is teljesen nyilvánvaló volt, hogy ugyanazok mint az Athlon XP-k ill. Athlon 64-ek, csak le van bennük tiltva a cache fele, negyede. (különböző okokból: 1, hibás L2 >>letiltom a rossz felét, eladom Sempronnak, így nem kell kidobni; 2, nem hibás, de mégis letiltják, hogy tudjanak eleget gyártani belőle az alsó kategóriába)''..ezzel nem mondtál újat:)

''Na ne mondd már, hogy azért drágább, mert jobban tuningolható. Az rendben van, hogy ez a véleményed, de tényként azért ne könyveljük el.''
    ... jah ez az én véleményem, és azoké akik kicsit elgondolkoznak:) Ugyan mitől lenne drágább? Az AMD is tudja hogy ezek a semik is a64ek kisebb L2-vel..valszeg erre rajtuk kívül elég sokan rájöttek:D Nyilván kevesebb a64 fogyott ez miatt, mert a semik olcsóbbak..és jobban tuningolhatóak..ráadásul ugyanazt tudják mint az a64.Valszeg ezért vannak szinte egy árban..vagy drágábbak a semik azonos órajelen, mint az a64.Lehet hogy nem hiszed hogy mennyire tuningolhatóak..nézzél körül:)..alapfeszen ált. 50% túlhajtás simán megvan. Nekem 25% van az am2-s semimen/ennyit enged a lap max/, és 1 fokkal melegebb mint alapon.Max terhelésen 35 fok...gyári hűtővel...A 3600+ x2-t egyik tesztben néztem 5200+ra húzták fel..nyilván mert ''csak'' 256kb L2-je van...
    A c'n'q pedig hiányzik az én procimból is,ebben valóban kevesebb, mint egy a64, am2-nál ha jól tudom 3400+tól van c'n'q a semikben.
    Beragadt készletek meg aligha vannak AMD-éknél, mert a gyártósorrról adják el a procikat ;) :R

Szerk: am2 x2 fronton még annyi a plusz az athlonokban, hogy azok már a virtualizációt is támogatják..de ez csak am2-nél van, 939-es x2-knél sincs.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák