Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
-
HaZsolt
őstag
Nemrosszak urak. De van akinél ez 3.8at is megy

-
cashback
őstag
Majdnem tökéletes adatok... 30'C alapjáraton... stresszelés közben max 38'C
3240Mhz - 1,25V
Biosból vettem az adatokat... verest mást ír.

-
cashback
őstag
Sziasztok.
Én is csatlakoztam...

Sempron 140 2700Mhz@ Athlon II 440 3250Mhz CV: 1,24V
Gyári hűtéssel nálam is 40'C.. játék közben max 50.Nagyon ütős kis cucc ez így. Ennyi pénzért ilyen teljesítményt kapni...

-
bandrois
csendes tag
Hi all!
Most hétvégén lettem én is boldog Sempron tulaj!
Majdnem hardverapróról vettem 10k-ért tesztelt kétmagosítható LE-140-est, de végül megkockáztattam, és 8k alatti összegért boltból vettem egyet. Örömmel jelenthetem, hogy tökéletesen megy 2 maggal, most 3145 MHz-en (+16,6%). Nem volt még kedvem maxra húzni, így is gyorsabb az összes kapható Athlon II X2-nél, de persze ami késik, nem múlik.
Másik érdekesség, hogy egyszer, amikor plusz vinyókat pakolgattam a gépbe, az egyik kábel beleakadt a procihűtő ventijébe. Persze nem vettem észre, és így másolgattam vidáman windowsban, csak 20 perc után tűnt fel, hogy valami kattog: a ventillátor próbált 5 mp-enként elindulni, sikertelenül
Nem tudom, burn-in test alatt mi történt volna, de nem tapasztaltam semmi furcsaságot 
-
doxa
tag
válasz
kisza25
üzenetére
nem igen gondoltam, hogy lesz valamikor sempron procc a gépemben, de (többek között) írásod alapján most van (és szerintem egy ideig marad is
)
MA770T-UD3P lapban hajtom, alapfeszen 280FSB-t bír
nincs olyan alkalmazás a gépemen amit ne vinne mint a szél
mindezt 10,5k-ért
azt gondolom jelenleg is igen jó vétel -
opika14
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AMD Sempron 3000+ procim és szeretném megnézni mit bír!!
Csak nem tudtam rájönni hogy a BIOS-ban hol lehet ez a rész!
Már csináltam proci húzást.
Van olyan hogy az alaplap nem engedi??
Alapalap neve: MSI K8MM-V
Bios típusa: Phoenix- AwardBIOS v6.00PG
hát köszönöm előre is a választ

-
Egorov
aktív tag
válasz
mackósajt23
üzenetére
Hasonló kérdésem van nekem is. mobile sempron 3200+ procim van. Az Everest 2000MHz maximális órajelet ír ki, most max 1600MHz. Hogyan lehet ezt megvalósítani?
-
mackósajt23
csendes tag
válasz
mackósajt23
üzenetére
Amd Sempron 2800+ a "b" betűt véletlen írtam oda.
-
mackósajt23
csendes tag
Helló van a gépemben egy Amd sempron 2800+b 1,6Ghz. és van egy játék amire a minimum 1,7Ghz, valahogy nem tudom megoldani hogy menjen rajta a játék?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy gépet, amiben AMD Sempron 3000+ socket AM2-es proci van.
Annyira nem értek hozzá, de a bootolásnál 1600 Mhz-et ír ki. Ez normális, vagy rosszul van beállítva az órajel-szorzó páros?
Köszi a segítséget. -
kisza25
félisten
írtam egy tesztet, Sempron le-140-ről és a kétmagosításról, ha valakit érdekel, igen kihalt ez a totyik

-
kisza25
félisten
Szerdán kijön a tesztem logoutra, a kétmagosítható sempron-ról, ha valakit érdekel

igen csak pang ez a topik
-
xyzzs123
csendes tag
Sziasztok!
Új tag vagyok itt, egy kérdés miatt fordulok hozzátok.
Van egy régebbi laptopom Mobile AMD Sempron(tm) alaplapom van 3000 procival 799Mhz és 480MB rammal.Egy kérdésem lenne valahogy meg lehetne pöccinteni hogy Mhz-ei megugorjanak? mert igy sajnos használhatatlan szinte a gép.Jah amúgy Asus.Ha valakinek lenne valami tanácsa megköszönném.Üdv:Marci
-
kisza25
félisten
na lefutott a prime, több mint 2órán át 2maggal 3,2Ghz-en, hiba nélkül, de sajnos lapom nem hajlandó többre Win 7 alatt 240Mhz bus speednél
, de végül is +1mag és+500Mhz magonként ez összesen 138% tuning 
-
kisza25
félisten
Végre a kezeim közé kaparintottam a AMD LE-Sempron 140@X2-met

igen hibátlanul megy benne a 2mag, jelenleg is primet futtatok 3,2Ghz-en jelenleg 50perce fut -
kisza25
félisten
a két mag aktiválásához megfelelő alaplap kell
AMD 790/780/770 északi híddal és SB710/SB750 déli híddal és tudnia kell ACC-t
Azért néztem be ide, mert holnap érkezik, egy kétmagosítható példány a birtokomba,
egy sempron 140@x2 csinálok,majd pár tesztet, tuning 1mag, 2mag, összevetem előző Phenom II-es procimmal, azt lemértem 1-2-3-4magon is így könnyebb lesz összehasonlítani a magonkénti különbséget
ugyebár a sempron 140 a regor magos Athlon X2 egyik magjának letiltásával keletkezik, tehát a mag aktiválása után egy Ath.II X2 235-nek felelne meg közel fél áron
-
Narancs
őstag
CSő!
F2-es AM2-es Samók mennyire húzhatóak? Ugyanannyira mint az F2-es Windsorok? -
barcafan007
csendes tag
sziasztok!
én még kezdö AMD -procis vagyok (egy Amd sempron 3700+ om van)
ezekre valaki tudna ajánlani valami kis tunningot?
mennyi lenne az a táp ami kell bele hogy ki tudjak belöle hozni kb 3,2 ghz? et??
(kezdö vagyok még) -
Üdv minden Sempron tulajnak.
Nem régóta vagyok én is Sempron tulaj. Letöltőgépben van egy 2600+-os Sempronom, amit le szerettem volna halkítani, ezért bordát és pasztát cseréltem. A művelet sor végén még az FSB-t is lejjebb vittem. Na itt jött az esemény, ami miatt kérdéssel fordulok felétek;
downgrade elött:
downgrade után:

Nem egészen tudom hova tenni a dolgot. Olvastam letiltott magokról és egyéb képességekről, de ezt nem gondoltam volna. Valaki találkozott már ilyennel? Lehet csak a CPUID hibás?
Válaszokat előre köszi.
-
ginfoka
tag
Sziasztok,
AMD szinten nagyon kezdő vagyok (inkább intelhez értek)
csak érdekelne hogy faternak van egy AMD Sempron 2200+-a és ez milyennek felel meg intelbe?
-
pckownz
őstag
Sziasztok!
Sempron 3000+ -t meddig lehet hajtani?
Egy ilyen hűtés van rajta. -
aleister
veterán
válasz
ktomcat
üzenetére
Nem tudom a te procid mennyit bír. Nekem az alapfeszem 1.35v, és 1.5-ig lelkiismeret furdalás nélkül felnyomtam. Folyamatosan figyeld a cpu hőmérsékletét. Full terhelés mellett neigen menjen 60 fok fölé. Továbbá érdemes nézni a plusz feszültség, nyert teljesítmény hányadát is.
Pl. nekem 2.7@3.6 GHz-t alapfeszen bírja. 0.05-0.75v kell a 3.7GHz-hez. Számomra nem ér meg 100 MHz-t ez a megemelt feszültség (nagyobb fogyasztás, több keletkező hő, ebből adódóan hangosabb cooler), így maradtam az alapfesz és az impozáns +900MHz mellett. -
ktomcat
senior tag
A kis fesz alatt mennyit értesz? 1,5Vn van jelenleg..
-
ktomcat
senior tag
Már megtaláltam, csak anyi kérdésem van h szerintetek meddig merjem huzatni? 250en van az fsb (2000 mhz).
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Van egy amd sempron 2800+os procim, ami alapon 1,6gz-el dübörög. Eddig nagy nehezen tudtam húzni programokkal a gépet de most odáig "süllyedtem" hogy szívesen feljebb húznám a teljesítményét. Ez hogyan lehetséges? A tuning témában még nem nagyon vagyok otthon, olvasgattam most pár órát a fórumokban de enyhén szólva kínai kifejezésekkel futottam össze. Valaki eltudná magyarázni h mit kell csinálnom a bioson belül?
socket 754es, asus k8n alaplapom van h ha ezeket az információk még hasznosak
-
aleister
veterán
válasz
mirrmur
üzenetére
Nekem sajna nem sikerült a 2. magot feloldani a Giga lapomban.

Tudnál esetleg egy cpu-z screenshotot küldeni, hogy neked milyen stepping, lapka, stb szerepel a procinál?Mi több, bárkinek, akinek sikerült feloldania a 2. magot a Sempron 140-esben megköszönném, ha be tudna linkelni egy cpu-z képet.
-
Gucunja
aktív tag
Socket A AMD Sempron 2600+ (1.83 Ghz) gyári hűtővel eladó
2500Ft +posta
személyes átvétel zalaegerszegen
-
aleister
veterán
Uraim!
A Sempron 140-es hogyan kapja a gyorsítótárakat?
Magonként? Akkor alapban L1 128 kB, L2 1024 kB? -
kisza25
félisten
válasz
elfelejtette
üzenetére
ez már nem igazán AM2 kategória, hanem AM3, bár gondolom AM2+ ba belemegy, mint az Athlon II-esek hiszen ez is ua. csak egy magot letiltottak
bár lehet lesz neki külön totyikja annyira kelendő lesz 10k-ért, pláne ha játékra való procit lehet belőle faragni a plusz maggal, meg a jó tuningpotenciálal
mert X2-ként pl 3,4-3,6Ghz-en elég lehet szinte bármelyik VGA mellé megfelelő felbontás mellett -
elfelejtette
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Jaja.
Igaz, hogy van külön AM2 Sempron klub, de az még ennél is jobban pang... Valószínűleg ide fognak majd jönni az új X1 140 tulajok is.
Egyébként tetszik a proci. AM3-as tokozás, DDR3 támogatás, 45W fogyasztás. Zene füleimnek. Úgyis mindig is a költséghatékony gépek híve voltam.
Üdv. -
kisza25
félisten
látom pang a topik, de lehet, hogy most újjabb lendületet fog kapni ugyanis megjelenik a sempron X1 140
és a jelek szerint aktiválni lehet benne a letiltott magot
és a tuningot sem veti meg [link] -
mirrmur
aktív tag
Bár nem sempron de brutális, nem gondoltam volna hogy ennyi kijön egy 8 rugós prociból: Athlon LE-1640(2.6GHz/1MB L2/45W)
jelenleg 1.42V-on 3.4GHz-en beton orthos stable használom egy asrock A780GXH/128M lapban.
Nem melegszik, terhelve is max 50 fok, nem fogyaszt és nagyon jól megy. -
johnnyr76
csendes tag
Sziasztok!
Én még a mai napig is nyúzom a Sempron 3400+ s754 procimat és szépen stabilan fut 2421Mhz-en.Igaz nem gyári hűtés van rajta,hanem egy Spire venti.Hát játékokkal tényleg a medium beállítással lehet játszani, kivéve a régebbieket ahol max. beállítást is tudok használni (NFS MW , CMR 2005 , COD 2 stb.).Főként netezésre , multimédiára használom és ahhoz nekem elegendő. -
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
Grabovsky2
üzenetére
K7-es procik kb 2,2-2,3Ghz-ig mentek léghűtéssel.
nyili: Notebookokat nem igazán lehet és érdemes tuningolni! -
nyili
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek Titeket segítsetek nekem..
Van 1 régi Amd Sempron 3100+ processzorom, ami 1 Acer Aspire 3040-es notbook-ban van, Ati Molity Radeon x1300-as videókártyával. Nem 1 mai gyerek, de most ez nem is lényeg.
Hallottam olyat, hogy a procit 1800 mHz-ről fel lehet húzni 2500 mHz-ig, ehhez szeretnék segítséget kérni, olyan formában, hogy kellene 1 ingyenes lehetőleg magyar nyelvű cpu tuning program és a hozzá tartozó magyarázat, esetleg ábra ami alapján itthon én is fel tudnám húzni..
Kérdésem még az lenne, milyen értékig érdemes, ami még károkozást nem okoz?..Segítségeteket előre is köszönöm!
K.Dóri
-
Grabovsky2
tag
:

Nos!
Lenne egy pár kérdésem, de lehet hogy egy kicsit eltévedtem, mind helyszín és időben is.
A kérdés az az, hogy emlékszike valaki a 1800Mhz-es sempronokra? (Socket a)
Leporoltam pár régiséget itthon és összeraktam a kacatokat és rendben megyegy konfig.
Mégpedig egy abit Nf7s ,1Gb ram 333Mhz egy ati radeon 9600 atlantis 512Mb
Na most arra adtam a fejem, hogy megcibálom mit is bír.
Jelenleg a gép 2046 Mhz
A rammok 372 Hz-en rohangálnak, de még idáig bírták.Az érdekelne, hogy elméleti síkon meddig bírja a prockó?
Persze a ram a szűk keresztmetszet...Még semmi sem kapot plusz feszt..
?
Tud ebben segíteni valaki? -
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, h valaki ismeri-e ezt a procit:
AMD Sempron LE-1200, 2100 MHz?Ismerős szerint sokat fogyasztanak az AMD-k, illetve lassúak, mint a tetű. Erről ki mit tud mondani? Lehet húzni? 512 kbyte L2-vel milyen sebességet produkál?
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Le lett cserélve a 7300GT egy Sapphire X1950Pro 256MB-ra.
3DMark05 alapon 6655 pontot dobott. A proci-t 2GHz-re húzva 7630 pontra emelkedett az eredmény, 2.08GHz-en 7811 pont lett a vége. A kari végig alapon volt.
Üdv. -
Piero89
aktív tag
sziasztok!
Beléptem a klubba még ha átmenetileg is.Egyből neki is estem tuningal a procinak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Íme az eredmény (kitesztelve!)
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lehet, hogy nem jó helyre írok, nekem van egy AMD Athlon xp 3000+-os (soket A) procim. A kérdésem a következő. Mennyi a max sebeség, amennyire lehet húzni, és ehez milyen alaplapra lenne szükségem, úgy hogy megmaradjon a ddr ramom, és az agp foglalat. Előre is köszönöm a válaszokat. -
BloodRay
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Tökéletesen ugyan az mint az enyém.

Enyém palermo magos. Most már 2GB memória felett "uralkodik" és 6600GT-vel majdnem mindenre elég persze játékokat kivéve(mediumon ált azokra is).
-
aazimi
tag
Hali!
Én költségtakarékosságból visszaváltottam sempronra x2-ről.
A 3400+-os (1.8Ghz) am2-essel ezt az eredményt értem el, igaz nincs még ott mint Tomiboy, de 2,6 Ghz nekem bőven elég.
Üdv.
-
BloodRay
veterán
-
KFChicken
tag
hát az biztos hogy nem bírja rosszul a gyűrődést, notimban itt figyel egy 3300+ (S 754) de nem tudom hogy meddig...
kicsit jobban meghajtom egyből felugrik 95°C fölé a ma mért maximum az 103°C volt, nem hinném hogy ez lenne az egészséges neki...
kíváncsi leszek hogy meddig bírja még a megpróbáltatásokat...
kicsit más. van egy zavaró apróság hogyha nem tápról megy a gép (illetve ha akkuról felrakom tölteni akkor is) egyszerűen fogja magát és jobb esetben 798MHz roszabb esetben 398MHz-en ketyeg teljesen kénye kedve szerint (ez csak a két leggyakoribb érték...) valakinek van valami ötlete mit tehetnék?
előre is kösz a segtségetmod: eddig kizárólag xp telepítés után láttam 2,0 GHz-t kiírva, azt is csak az első kikapcsolásig... (és szűz oprendszerrel)
-
BloodRay
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Grat ez nem semmi!

Hiába no jók ezek a sempronok.
Én 754-esem is mai napig tökéletesen üzemel(1,6 @ 2,0).
-
TomBoy1986
veterán
Nekiugrottam ismét a Sempronom tuningjának, s végre sikerült valami eredményt is elérni

Sempron LE-1100 @ 3106MHz

Itt van pár eredmény, s látszik a hozzá tartozó feszültség is. Így a hőtermelése vetekszik a Phenoméval

-
tanulosSrac
csendes tag
up!

-
tanulosSrac
csendes tag
kiderült h kicsit lámáztam előbb, mivel nem rakta be játékot, v vmit amivel megterhelem a procit, szóval kapásból be is halt kékkel a 15% +feszültség nélkül

nade úgy néz ki a max mégis csak a 15% (230FSB --> 2072MHz) lesz mert 232 FSB-n 1,54 fesszel még mindig behalt, annál többet meg nem mertem rárakni attól eltérően h a hőmérséklet még jó határon belűl volt.
1. Vagy sztetek mehet feljebb a fesz?
Most 2072MHz @ 1,48V full terhelésen 47fok körül mászkál.
(AMD Sempron 3000+)ennél kicsit többet vártam az olvasott tesztek alapján

-
tanulosSrac
csendes tag
sziasztok!
sempron 3000+ van @ default 1,8ghz. tologatom felfele az FSB-t aztán olvasgattam, hogy nézni kell, hogy szemetel-e. namost lehet még csak olyan keveset húztam, hogy nem látom?

eddig amúgy 15% overclock van rajta. namost a feszültséget ahogy olvastam akkor kell emelni amikor szemetel. ha ez megtörténik akkor 0,1V-tal mondjuk? o.O
-
TomBoy1986
veterán
Csináltam egy processzortesztet: [link]
És most pedig egy kis reklámot neki

Várom a kommenteket vele kapcsolatban.11:15-től tekinthető meg.
-
neduddki
nagyúr
hi!
Ugy tunik szeretmem egy sdd-t:- )))
udv
neduddki
p.s. ha visszagyun a merom es lesz idom hetvgen jaccok megnesem:- )
-
zsolt1129
addikt
A Sempron 2800+-ból nincsen x2-es igaz? Én úgy tudom hogy nincsen de azért megkérdezem. Köszi.
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
akkro osszehasonlitva:
msi k9vgm-v sempron le-1200 dual
msi k9vgm-v a64 3800+ lima dualegyetlen kulomseg a procin kivul a ram
ja amugy fogyasztas: /hatasos, latszolagos, cos(fi)/
CnQ 49.3W 61.5VA 0.8
idle 59.1W 72.9VA 0.81
superpi 78.4W 94.5VA 0.82
konfig: msi k9vgm-v A64 3800+ /ADH3800IAA4DE lima 45w/ 2G Corsair TwinX c4 Maxtor 20G /2b020h1/ Logitech Internet Navigator SE Logitech DualOptical QTechnology 360W /qt-05360g/ -
-
PuMbA
titán
válasz
greatchaos
üzenetére
+100MHz,alacsonyabb fogyasztás(62 vs 45W),kisebb csíkszélesség(90 vs 65nm),nagyobb L2 cache(ebben nem vagyok biztos attól függ milyen magos - 128 vs 256kb),Cool n Quiet(nincs vs van)
-
PuMbA
titán
válasz
greatchaos
üzenetére
LE-1100
-
greatchaos
addikt
egy rövidke kérdés
melyik a jobb
sempron le1100 (1900mhz)
vagy sempron 2800+ (1800mhz) -
bach22
tag
hali mindenkinek! van egy sempron 3200+-os procim, meg egy Asus A8NE-FM lapom(s939-es). Megpróbáltam húzni a procit, deh nem sikerült. Most akkor a sempronokat nem lehet jól húzni, vagy a lapommal van a baj?
-
modern5
tag
válasz
Saca0311
üzenetére
2 db 400-as DDR kingston meg valami noname. Az órajelek midneháromnál egyformák. (mindegyik 512-es szóval összesen 1,5 Giga).
fsb 133-on van, 200-ra állítva már nem indul el és képet sem ad a monitor (ilyenkor csak a bios reset segít).
Hallottam hogy Win alatt is van egy program amivel tudom állítani a szorzókat de ilyenkor ez fut a háttérben így majdnem ugyanannyival vissza is veszi a procit mint amivel túlhajtottam. Igaz ez?
-
Saca0311
tag
válasz
modern5
üzenetére
Helló! Hát nekem is az asus k8n lapomba se szorzó, se feszültség állítás nem volt. 8*300-at ment a sempron 2600+-os proci, de ilyenkor a ram csak 440-et járt, ezért jobb szerettem a 8*250et. Mást te nem tudsz állítani csak az fsb-t, szóval nehéz dolgod nem lesz. Ramjaid egyformák?
-
modern5
tag
Sziasztok,
nekem egy amd sempron 3000+ (2,0Ghz) procim van 1,5 giga ddr400-as ramokkal. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám ezt bárhogyan tuningolni. Mivel NF7-S2-es alaplapom van a biosban nem tudok szorzókat állítani.
Vettem egy ati hd2600xt 512 gddr3-mat és a játékokat a proci fogja meg (azaz gears of war 640x480low és 1024x768 ultrahigh beállításokon is 15-30 FPS között ingadozik. jó volna valami stabil 25-öt összehozni)
A választ és a türelmet előre is köszönöm.
-
brien
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
-
brien
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ez aztán a gyors válasz

Hálás köszönet

Úgy látom, lecserélhetem egy dual core-ra is akár, ha lesz rá pénzem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brien
tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő guru meg tudná nekem mondani, hogy mi az a legnagyobb (sebességű) proci, amire lecserélhetem problémamentesen a mostani AMD-met?
CPU: Mobile AMD Sempron 3400+
CPU Alias: Keene-256
CPU Stepping: DH-F2
CPU ID: 00040FC2hÓrajel: 1795.5 Mhz
Szorzó: 9x
CPU FSB: 199.5 Mhz
Dram
sb arány: CPU/6L2 Gyorsítótár: 256 KB
Platform: DBh (Socket S1g1)
AMD termékazonosító: 06C8h (Mobile Sempron 3400+)Remélem ennyi adatból már meg lehet tudni a cserét

Keresgéltem már mindenhol, de erre vonatkozóan nem találtam semmit a neten...

Előre is köszönöm a segítséget!

-
neduddki
nagyúr
HI!
akkor publikba is:- )
msi k8mm3-v sempron 3000+
msi k9vgm-v sempron le-1200 single
msi k9vgm-v sempron le-1200 dualudv
neduddki
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Esetleg itt érdeklödj.
Üdv. -
Doncsa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milént lehet megtudni, hogy hány bites a processzorom?
a papírját nemtalálom... és nem igazán az én asztalom a számítástechnika :s
előre is köszi! -
duo
addikt
szervusztok érdekelne hol tudnék beszerezni mobil sempron 64/athlon64 vagy turion64 procit S754-es ASUS K8N lapomba.lényeg a minél alacsonyabb fogyasztás.
-
mno
tag
sziasztok, egy kérdés.
Socket A Sempron 2500+ milyen órajelen megy és mekkora Bartonnak vagy Tbrednek felel meg?
köszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, burn-in test alatt mi történt volna, de nem tapasztaltam semmi furcsaságot
, de végül is +1mag és+500Mhz magonként ez összesen 138% tuning

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)