- Fotók, videók mobillal
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Azt tudom, xp még 530on is engedte a kingmax superramomat futni
De ha gamek alatt stabil neki, hadd fusson. Nálam még 1 win se érte meg, hogy összeomoljon, 1 win max 1 hónap
szerk:#793) Demolator: a 3200+-ban már van, beállítását mazda626 törzstag instukciói alapján szíveskedjék elvégezni
Ventifordszám szabályzás sajnos nem minden lapban van, meg lehet oldani egy közbenső ellenállással, vagy árulnak direkt ventiszabályzókat. Vagy pl a gatewatch is nagyon jó ilyenre /nekem van
/
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
Nem figyeltem, azt hittem S754-ről van szó.

-
VaniliásRönk
nagyúr
A 2200+ Socket A, nincs HT.
1.6V az alapfeszültsége. 1.75-ig érdemes elmenni, ha nem akarja az igazságot a proc. Az alapórajele 1500MHz, az FSB-je 166MHz.
Ha VIA chipsetes a lap, és legalább KT600-as, és a RAM-ok is bírják a 400MHz-et, akkor a 9x200-at valószínűleg alapfeszen is viszi a CPU. (de egy kis meggyőzéssel biztos
)
Kicsit több infó kéne, és főleg pontosabb, nem ilyen ''lehet hogy emilyen, de akár amolyan is lehet''... -
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Szia!
Cool'n'Quiet Sempron procikban is működik, de hogy pontosan melyikben az én sem tudom annyira, a 3400+ és fölötti modellekben tutira van, az alatta levőkben is lehet, ehhez én sme értek annyira, a többiek majd kijavítanak. A C'n'Q-t be tudod kapcsolni, a BIOS-ban ezen funkió alatt az ''Auto''-t használd, illetve Windows Energiagazdálkodásban állítsd be a ''Minimális energiagazdálkodás''-t. Nem árt egy processzor driver sem, innen megszerezheted: [link] Ventillátor fordulatszámát én BIOS-ban szabályoztam le. Belőttem, hogy ha 40fok fölé megy a hőmérséklet akkor pörgesse fel a ventit. Minden lap agyában benne van ez az opció, nálam a PC Health-nál lehet állítani.
Üdv!
Demolator: Milyen MSI lap is pontosan? A memók miatt ne aggódjon, nekem is 333MHz-es ''Brand'' memóim vannak és elmennek 380-on full stabilan. A lényeg, hogy BIOS-ban az FSB-t növelje. Szorzótól függgően lőjétek be úgy, hogy X(szorzó) x Y(FSB) = 2000 legyen. Ha szükséges, akkor növlejetek ki feszt, 1.55V elég ekkora órajelhez, talán alapfesz is megteszi. Memória időzítéseit viszont KÖTELEZŐ
állítani DDR333 esetében. Macibb időzítéseket, pl: 3-4-4-8 tökéletes lehet. Fontos, hogy a HT szorzót állítsátok 5-ről 3-ra. Majd mentiek a beállítást és jöhetnek a stabilitás tesztek. 
[Szerkesztve] -
Demolator
tag
Haverom tanácstalan kéne neki segítség:
Adott 1 2200+ sempron 1700- on megy most de szeretné feljebb tornászni szorzó lockos elvileg 9 , de a mem 1 db 256-os és 1 db 512-es nem túl tuningosak nem is 400-asok max 333 de inkább 266 vagy ilyesmi nemtudja pontosan szeretne legalább 1900 MHz-et kicsikarni lehetséges ez valahogy? Az alaplap 333FSB-t bír MSi féle
[Szerkesztve] -
tmarkee
tag
Üdv Istenek!
Segítsetek, mert tanácstalan vagyok. Egy MSI K9N Neo (nF 550) alaplapon az AM2-es foglalatban egy AMD Sempron proci ül. Le szeretném csendesíteni a ventillátort, ami gyári hűtő. Jól tudom azt, hogy a Cool'n'Quiet csak AMD Athlon 64 proci esetén működik és a Sempronnál nem? -
BloodRay
veterán
-
mazda626
addikt
-
BloodRay
veterán
Nem tudom mit akartok ME-hez képest tök jó volt!

Csak kicsit gyakran kellett installálni.
Lassan lesz Turionom is az kerül tesztelésre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
Win98
Életemben 4x raktam Win98-at, abból 3 alkalommal telepítés után kékképernyőt kaptam
. Azt nem is tekintem windowsnak. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
Az se rossz, vagy ThunderSempron

szerk: ha eddig stabilan, fagyás nélkül ment minden, akkor sztem tegyél az orthosra
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Nos a probléma: 2 hónapig 2400MHz-n (8x300FSB) használtam a procimat (Sempron 2800+). Semmi gond nem volt, nem índult újra, nem dobált kékképernyőt. Akkori értékek: CPU fesz 1.55V, memók DDR333@DDR400 2.75V-on 2.5-4-4-7 időzítésekkel. Gondoltam ráeresztek egy kis Orthost + OCCT ---> egyik sem futott le. Ok gondoltam visszaveszek.
És itt vagyok most: 2304MHz (8x288FSB) 1.55V, memók DDR388 2.5-4-4-8-on 2.75V-on. Orthos, OCCT lefut
És a probléma: utóbbi beállításokkal (2.3GHz) a játékok fagynak, win néha rebootol, kékképernyő. Csontra befagy, majd rá 20mp-re rebootol, de úgy hogy a monitor is kikapcsol, a gép nem indul el, csak ha megnyomom a Resetet.
Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm! 
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
BloodRay
veterán
Ööö halál friss Bios oder was?

Milyen chipsetes K8U-X? -
VaniliásRönk
nagyúr
-
BloodRay
veterán
Gyök(jellel persze) Core2?

Egyébként Egy Athlon FX elég lenne sztem.
És mennyivel drágábban el is adhatnád!!! 
-
mazda626
addikt
Holnap (vagyis ma) megcsinálom ilyen néven a markokat
Jó éjt mindenkinek! -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
-
Chaser
legenda
-
mazda626
addikt
-
BloodRay
veterán
-
mazda626
addikt
Ahogy mondod! Aktuális eredmény: Company of Heroes 1024x768 high, kivétel texture-k azok csak mediumon, fizika is highon, átlag 40 FPS.
És még másik topikban azt mondták hogy felejtsem el a játékot Sempronnal...
Nem tudod mi lehetett az eredeti neve?
Be akarom cseréltetni egy A64-re, ezért is lenne sürgős. Még a végén nem veszik be, mert azt írja ki a lap neki hogy Up to 48 Character CPU névnek.
Eleinte jó ötlet volt módosítgatni, mostmár nem. Beírtam hogy nintendo és az everest is annak írta ko, hogy CPU name: Nintendo
Viccet félretéve. 
-
Chaser
legenda
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
-
Chaser
legenda
-
mazda626
addikt
-
Chaser
legenda
-
mazda626
addikt
-
Chaser
legenda
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Szia!
Tiszafüreden lakom, a bolt amit néztem, Debrecenben található (Tőlem 80km vonattal). Használt alkatrészek adás-vételével foglalkozik. Barátom ajánlotta, mert ő is adott be cuccokat. A lényeg annyi, hogy az eladandó cuccokat két napra beveszik tesztelni, ha jó akkor elég jó árat fiztenek érte. Nálam még csak gyerekcipőben jár ez az egész, Számomra elsődleges feladat memószerzés.
Nos a bolt(ok):
[link] Ide adta le barátom a dolgokat.
Ezt én találtam:[link]
Nem tudom hogy van-e jelenleg náluk, de az áruk jó.
Szia! Sok sikert! Bocsi ha későn írtam, most értem haza suliból. -
elfelejtette
veterán
-
mazda626
addikt
Szia!
Használtan veszek rendes A64 3400+-os 11.2k-ért
Sempronom 11k-ban veszik be. 
-
elfelejtette
veterán
-
mazda626
addikt
Nem Sempron, de megosztom veletek. Egyik debreceni boltban láttam S754-es A64 3700+-t!!! Ritka mint a fehér holló, de az ára is az. 47880Ft

-
Chaser
legenda
Ahan...everestre nem adunk
bocs, lázas vagyok, most nem vagyok képben
mazda626: Nyavalyás..diszizszopörfekt
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Nem akartam port kavarni. A táp köszöni jól van, egészséges. 
ON: Idáig 3 hónapig 2400MHz-en futkosott a gép, de nem kapott Orthost/OCCT-t. Tegnap igen...
2.4 nem stabil. De 2.3 igen, úgyhogy új memókig 2304MHz-cel kell beérnem.
Nyavalyás (milyen ''jé''?
) 333-asok nem mennek 400-at. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
''Úgy tudom, hogy a PFC-s tápok csendben pusztulnak el. 3.3V-os ágon 3.41-et kap, +5V-on:5.11V, 12V-on: 11.90-11.54V''..ezek pár tizedes eltérések nem?

-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
Tőlem akár 5kért is
1 hónapos..magánügy miatt adom el a konfigomat...
Multiméter se mér olyan pontosan..de ha FSP táod van, nem szükséges méregetni
-
mazda626
addikt
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Ez a táp passzív PFC-s, azokkal kevesebb gond van, mint az aktívakkal. Egyébként miért nem szerzel valahonnan 5 percre egy multimétert, csak a saját lelkivilágod megnyugtatása érdekében? Terhelés alatt kimérnéd az ágakat, és mindjárt tudnád, hányadán áll a tápod!
Üdv. -
mazda626
addikt
Úgy tudom, hogy a PFC-s tápok csendben pusztulnak el. 3.3V-os ágon 3.41-et kap, +5V-on:5.11V, 12V-on: 11.90-11.54V. Már 4 hónapja megy így.
Tápos topikban azt mondták, nem érdemes vele foglalkozni, mert sok prog hülyeségeket ír ki. -
elfelejtette
veterán
Hali!
BloodRay fórumtársnak maximálisan igaza van. Jobb lesz lecserélni, mielőtt visz mindent, mint Kamaz a kereszteződésben! Sztem szerezz be egy olyan tápot, mint az enyém: FSP ATX-350PNF. Ezt 7-8kHUF áron megkapod boltból. 2db 12V-os ága van, amiknek a közös terhelhetősége max. 300W! Egy átlagos usernek felesleges ennél nagyobb táp szerintem.
Üdv. -
BloodRay
veterán
-
mazda626
addikt
Nem problémázok.
Ameddig megy, megy. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Kezdek aggódni a tuning miatt. Ma vettem észre, hogy az órajelem 2400-ra van állítva, de ugrál. Van amikor 2405 és van amikor 2396. Egyre gyakrabban ugrál, régebben fixen állt. Az utóbbi pár napban vettem észre. Aggódjak miatta?
Pedig ezután jött volna még csak az extrem tuning.
12V-os ágon a feszem 11.60-11.54V a CoreCenter szerint. BIOS-ban 12.95V-ot jelez 
-
duo
addikt
oké de most még kicsit csiszolom az oprencereket. tippeket köszi.
-
mazda626
addikt
Ha a végét keresem, akkor nagyon érzékeny a prog.
Amúgy igen, valós idejű alkalmazásokkal lehet tényleg csak kideríteni hogy stabil-e, avagy nem. Pl én is jártam úgy hogy prime meg társai stabilnak jelezték a gépet, de CoD2 alatt megadta magát. Ezért használok minden hülyeséget stabilitás tesztelésére. Everest, CoD2 Online, 3dMarkok, Prime95, Aquamark, Xtreme CPU Benchmark, Super PI, Vidomi, WinRAR. (Remélem nem hagytam ki semmit sem
) Ha itt stabil, akkor mindenhol az.

-
VaniliásRönk
nagyúr
Super PI csak nagyon extrém esetben dob hibát (csak addig jó amíg a rendszer végét keresed), igazi stabilitástesztre pl. a CS:Source tökéletes, vagy valami más komolyabb game, ami mindent ''átmozgat'', a Prime95/Orthos is csak a CPU-t és a RAM-ot izzasztja meg, már az alaplapot sem igazán.
-
mazda626
addikt
-
duo
addikt
kétszer küldte el az előzőt ezért ezt most átírom jól: így.

[Szerkesztve] -
duo
addikt
no itt a cucc. összeállt és már van is fent ikszpé meg egy ubuntu
majd holnap tüzetesebben. ez biz 64 bites. és olyan 30 fok körül mozog idle. viszont az 512-es modulom fegyasztja. fasza kis kékhalálokat produkál, de most hogy kivettem az 1Giga Infineon jól viselkedik...
most hogy visszagondolok hasonlókat csinált a régi konfigomban is, de akkor azt hittem alaplap... -
mazda626
addikt
-
Lortech
addikt
Kb 2005 szeptember óta már a D0-s Sempronok is 64 bitesek lettek, azóta nem gyártanak 32 bitest belőle. Kifogtál egy régebbi szállítmányt. Én szintén akkor vettem (2005 október), szintén D0-s volt, de 64 bites (32 bitesnek hirdetve).
Szóval boltban újonnan keresve sem lehet találni már jóideje.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Sorry, NV8-ra gondoltam, a KN8 az 939.

-
Chaser
legenda
Néhány 754-es sempronban nincs x64, SS3 se..de azok a korai első darabok voltak, a c'n'q-t is bőszen hírdetik,pedig am2-nél sincs benne az összes sempronban...
-
mazda626
addikt
-
duo
addikt
-
mazda626
addikt
-
duo
addikt
-
duo
addikt
-
mazda626
addikt
-
duo
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
Megértelek! Anno mikor vettem a procim (dobozos) ott virított a dobozán, a jobb alsó sarokban hogy AMD64. Örült is a fejem, hazamegyek alkatrészek összecuppannak, Everest, CPU-Z és no 64 bit. Akkor idegesített, mostmár beletörődtem
, lehet húzni rendesen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Mondjuk ez elég furi hogy a dobozon ott van a 64bitre való felhívás, közben meg nem is tudja. Ráadásul a csomag bontatlan volt.
Eljátszották volna azt, mint az nVidia az MX440-el hogy hardveresen tudja a DX8-at, közben meg csak DX7-es?
No, mindegy.) --->Feel the Sempron power! 
[link] Mindent megnézhetsz, amire kíváncsi vagy.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
A 350W-os CoolerMaster táp még tuning mellett is kiröhögi a konfig fogyasztását.

2000Mhz biztosan menni fog, annyit a K8U-X-em is ment.
Én találtam egy üzletet, ahol valószínűleg van, de ott majd 50%-kal drágább a 2800+-nál, annyit nem ér ha olcsó konfig kell, 2000MHz-en is elég gyors egy 754-es.
Szerk.: Szerintem 32-biteset üzletben már nem lehet kapni, még a te formáddal se jönne össze.
[Szerkesztve] -
duo
addikt
háát. már megvan a deszka. K8N lett biza. Azt az 1600 Mhz-t felrántanám 2000-2100-ra. annyit talán tud. ha meg nem, hát megtanulok gentoot telepíteni

de nagy übertuning nem lesz. annál is inkább mert egy 350W-os coolermaster táppal nem akarok viccelődni.
jaja, jólenne 3100+ de nincs vazz. ahol láttam neten ott aszonták hogy fene se tudja mikor lesz ha lesz egyátalán. de nemérdekes. holnap meglesz a 2800+ 256Kb cache-el ahogy illik, oszt héló. Esetleg ha állat sok pénzem marad a lakbér után valamikor egy kellemes nyári napon akkor meg beleújítok egy Turiont...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
------------
azt mindenesetre látom, hogy itt autentikus klubtagok vannak.; mondom megint holnap felteszek valamilyen oprendszert/eket és jövök kérdezni tuningosat...
Mazda626: jaja de mondom a Paris magos tán nem az. és amilyen a formám naná hogy nekem olyat hoznának.
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az olcsó ASUS lapok sokkal gyengébbek a legratyibb seggkő alaplapnál is, ha tuningolni akarsz akkor ilyen lapok közül pl. Abit NF8, Abit KN8 (PCI-E), a többi gyártót nem ismerem ebben a kategóriában, de mazda fórumtársnak pl. egy MSI K8N Neo V2.0 lapja van, és egész jól megy neki a tuning.

A 3100+ pedig jobb lenne, az alaplap könnyen megadhatja magát 300 alatt... akkor meg nem árt a 9-es szorzó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
duo
addikt
És az a genya a réztalpon az elegendő? vagy valami ezüstpasztával támogassam meg...(úgy tudom most már lehet ezüstpasztázni, mert a procimagon van ilyen fém fedél. mos'már biztos 2800+-es lesz a procc. 3100+-os nem is biztos hogy van, ha meg van de paris magos az tán nem is 64 bites...
szerk.
most olvasom hogy VaniliásRönk fórumtárs szerint a k8n nem is annyira tuningbarát.
Pedig engem lebeszéltek a pics@szikláról, mondán hogy sokat vittek belőle vissza...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
Nem fogom polírozni, csak érdeklődtem.
Én is jártam, mikor a régi CM procihűtőt cseréltem ki az AC-re. Amikor levettem a hűtőt, néztem hogy hova tűnt a proci a foglalatból?
Szépen ott pihent a CM alján. Sehogy sem tudtam levenni, a paszta annyira rá volt már keményedve. Kis csavarhúzóval feszegettem a kupak mellett lévő kis részen, kb a proci közepén.
Izzadtam is rendesen, egyszercsak a proci lerepült
neki az ágy szélének
, szerencsére esés közben nem lett semmi baja sem. Azóta be van járatva.
Akkor egy pillanatra megijedtem... 
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Teljesen felesleges, ez a ''hardcore'' tuningosok egyik agymenése, 1-2°C-nál többet semmiképpen sem nyerhetsz, az meg nem éri meg, olyat is olvastam, hogy a polírozott P4 annyira ragaszkodott a bordához, hogy jött a hűtővel együtt... (egyébként ilyet nekem is sikerült összehozni, a haver pasztázási próbálkozása nem volt egészen tökéletes
) ilyenkor 1-1 láb lazán a socketben maradhat, szóval nem hiszem hogy megéri. 
-
mazda626
addikt
No igen hogy érdemes-e?
Nem tükörnek használnám, csak hogy minél kevésbé melegedjen. De feleslegesen nem kezdem el reszelni, nem akarom tönkrevágni a procim.
Tetszik az aláírásod.
-
BloodRay
veterán
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
mazda626
addikt
-
duo
addikt
-
BloodRay
veterán
-
duo
addikt
höhöh
az északi hidamon nekem is egy olyan zalman borda figyel már. péntekre jön a proci. aztán majd jól megkérdem hogy kell húzni mert nem akarok csak úgy nekiugrani.
a viakt600+Barton esetén nem volt ilyen gond: a deszka anti-tuning volt, FSB-t 191-re raktam, a ramokat meg visszavettem vaamelyest. így azok 382-őn jártak.
Itt gondolom valamelyest más a helyzet. no majd kérdezek.
((ezzel az új aranyos kis konfiggal meg reményeim szerint átvészelek egy viharos és letisztulatlan időszakot ami az AMD boszorkányhonyhájában zajlik mostanság. És majd akkor lesz teljes gépcsere.))
ezt meg egy ilyen fogja hűteni.
[link]
[Szerkesztve] -
BloodRay
veterán
Szerintem ha nem is soookkal de gyorsabb lesz az új géped!

400 MHz-et lazán húzhatsz majd, nálam is pont annyin megy folyamatosan. A többiek pedig 2400MHz-re és annak környékére is lazán felhúzták.
Ahhoz sem nagyon kell még szerintem feszemelés.-> 2300 nekem legalábbis még anékül ment pedig nem a tökéletes memidőzítések voltak beállítva. 
-
duo
addikt
Szervusztok! egy Aopen VIAKT600 2500+Bartont cserélek le mostanság egy ASUS k8n Sempron 64 2800+ (vagy 3100+ ha lesz) -ra és ebbe megy a régi ASUS 6200GE kártyám, meg 1500 mega ram 1GB infineon továbbá 512Mb Samsung DDR400, 1vinyó, 1DVDíró és ennyi.
annak fényében hogy nem találtam ÚJ socketA deszkát,(ez a lap absz nem volt tuning barát, és jó lett volna valami korrektebb nf2 csipszetes - 1-2 hónapja még itt-ott láttam, hát most meg sehol. ) Megérte-e a váltás? ugyanazt a teljesítmény vagy kicsit jobbat kapok-e mint a mostani? Nem vagyok 1 tuning megszállott, de egy 3-400Mhz- tudok e húzni feszemelés nélkül?
előre is köszönöm
kiváló tisztelettel. duo -
nsskinhead88
csendes tag
Egy kis help-re lene szükségem.Gépem alapján hogyan és menyit tudnék huzni rajta?ugyanis nemnagyon értek ien szinten hozá
...Dehát egyszer elkel kezdeni.
PC-m:
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag: Szervizcsomag 2
DirectX : (DirectX 9.0c)
CPU típusa: AMD Sempron(tm) 3000+
Alaplap neve: ASUS K8V-X SE
Alap.l lapkakészlet: VIA K8T800Pro, AMD Hammer
Rendszermemória: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) 2x512
BIOS típusa: AMI (02/16/06)
Videokártya: NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
Remélem enyi adat elég,elöre köszi....
ns -
mazda626
addikt
Ez a szint nekem már magas.
Csak annyit tudok hogy DDR333 és Brand, meg Samu chip.
Vígan mennek DDR400 sebességet, hamarosan meg jön a Kingmax Hardcore. -
VaniliásRönk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Fotók, videók mobillal
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Háztartási gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
#792 tmarkee
De ha gamek alatt stabil neki, hadd fusson. Nálam még 1 win se érte meg, hogy összeomoljon, 1 win max 1 hónap

Elnézést!

Jó kis proci. A Turion az ugye mobile CPU?
Életemben 4x raktam Win98-at, abból 3 alkalommal telepítés után kékképernyőt kaptam 

Előre is köszönöm!
Nem tudod mi lehetett az eredeti neve?
Eleinte jó ötlet volt módosítgatni, mostmár nem. Beírtam hogy nintendo és az everest is annak írta ko, hogy CPU name: Nintendo