- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #17 üzenetére
Akárcsak a kognitív disszonancia.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #15 üzenetére
???? Az Xbox kontroller nem Bluetooth kapcsolattal csatlakozik az Xboxhoz. Tekintve, hogy a box nem kapott Bluetooth támogatást. A kontroller csak egyéb eszközökhöz használ Bluetooth kapcsolatot.
(Van vezeték nélküli, de ott meg az ár brutális. Nekem(!) nem ér ennyit, mert nem ad semmi számomra(!) szükséges pluszt
).
-
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #9 üzenetére
Arra nem azt írta hogy jobb, hanem hogy nem vezetéknélküli, ami innentől kezdve számára kuka. Ez így valid is amit írt, ahogy az is valid, hogy két gyári boxos kontrollert tud belőle venni, amik viszont vezetéknélküliek.
Nem írt semmilyen elite kontrollerről, azt már te gondoltad oda, ezért is regáltam a te hozzászólásodra, mert megemlítetted az Instinct Pro-t és az Elite 2-őt is ugyanabban a hozzászólásodban. Arra írtam, hogy abból ha kettőt is vesz valaki, még az sincs messze az általad említett darab árától, ez is tény.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #13 üzenetére
Ezt el is fogadom.
De pont ezzel indítottam az első hozzászólást, hogy számomra az extra tudása érdektelen, mert sajnos nem vezeték nélküli. Nekem ez az első szempont. A többi feature csak utána jön.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #11 üzenetére
Vitatkozhatunk, de ahogy látom, neked magas. Hiába BMW, ha nincs motorja. Szépnek szép, de ennyi. Lehet benne ücsörögni, kényelmes, épp csak nem megy.
Tetszik vagy sem, ma az emberek legnagyobb részének a vezeték nélküliség fontos. Ha nem az, szóba sem jön az eszköz. -
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #6 üzenetére
Jól mondod. A bemutatott SCUF Valor onnantól kezdve, hogy vezetékes, számomra max. a Suzuki (se...) kategória. Az ára pedig 110 Eur-tól indul.
Ebből bizony kapok itthon 2db gyári alap kontrollert, ami vezeték nélküli -> számomra ez önmagában fényévekkel magasabbra pozícionálja, hiába a Hall-szenzor. Egy gyárit használok 4+ éve, egyelőre jól van, nem driftel. De ha 3 évenként veszek is egyet, még akkor is olcsóbb és nekem tökéletes.
Hogy jött ide az Elite? -
Uran39
csendes tag
válasz
Celithrandi #6 üzenetére
Az Instinct Pro 200 euro alatt sehol nincs meg, az elite 2 160-ból megvan úgy, hogy kapsz hozzá hordozható kis dobozt, amiben a vezetéknélküli töltő is elfér, amit szintén hozzáadnak, ha pedig ugyanazzal a felszereltséggel veszed (Elite 2 Core), mint az Instinct Pro-t, akkor megvagy 120 euro alatt, így ha nem is kettőt veszek belőle, de bizony nincs olyan messze az tőle.
A cikkben szereplő pedig egyáltalán nem jobb, mivel ahogy már korábban is említették, nem tud vezetéknélküli módot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest