Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #15 üzenetére
???? Az Xbox kontroller nem Bluetooth kapcsolattal csatlakozik az Xboxhoz. Tekintve, hogy a box nem kapott Bluetooth támogatást. A kontroller csak egyéb eszközökhöz használ Bluetooth kapcsolatot.
(Van vezeték nélküli, de ott meg az ár brutális. Nekem(!) nem ér ennyit, mert nem ad semmi számomra(!) szükséges pluszt
).
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #13 üzenetére
Ezt el is fogadom.
De pont ezzel indítottam az első hozzászólást, hogy számomra az extra tudása érdektelen, mert sajnos nem vezeték nélküli. Nekem ez az első szempont. A többi feature csak utána jön.
-
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #11 üzenetére
Vitatkozhatunk, de ahogy látom, neked magas. Hiába BMW, ha nincs motorja. Szépnek szép, de ennyi. Lehet benne ücsörögni, kényelmes, épp csak nem megy.
Tetszik vagy sem, ma az emberek legnagyobb részének a vezeték nélküliség fontos. Ha nem az, szóba sem jön az eszköz. -
BigBear
senior tag
válasz
Celithrandi #6 üzenetére
Jól mondod. A bemutatott SCUF Valor onnantól kezdve, hogy vezetékes, számomra max. a Suzuki (se...) kategória. Az ára pedig 110 Eur-tól indul.
Ebből bizony kapok itthon 2db gyári alap kontrollert, ami vezeték nélküli -> számomra ez önmagában fényévekkel magasabbra pozícionálja, hiába a Hall-szenzor. Egy gyárit használok 4+ éve, egyelőre jól van, nem driftel. De ha 3 évenként veszek is egyet, még akkor is olcsóbb és nekem tökéletes.
Hogy jött ide az Elite? -
BigBear
senior tag
Onnantól kezdve, hogy vezetékes, kuka. Ennyiért meg konrétan vicc. 2 Xbox kontrollert kapok az árán, az extra feature meg számomra semmit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest