- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakkerX
aktív tag
nekem is hasonló gondom volt, nekem mondjuk sata1-es és egy sima pata volt bekötve akkor:
ha a hitachiról(pata) bootoltam és benn volt melette a wd(sata) minden ok.
de, ha a wd-ről bootol és benn van melllette a hitachi akkor a winxp képernyő ahol a kék csik rohangál ad egy olyan hangot a wd mintha leána és újra felpörörgne, modjuk én nem vártam ki hogy mi fog történni
aztán mikor leszedtema nforce4 merevlemez-illesztő cuccait ezt már nem csinálja. próbáld meg leszedni te is! hátha...
hátha újabb nforce driver-rel majd jó lesz
(ja ez nem 64bites win, azzal nem próbáltam, de szvsz az mind1.)
Wajk: annak jóval többnek kell lennie, nálam a winyók közti másolás (sata-pata) 50-55 Mbyte/sec között van...
(winyón belülit most nem tudok mondani majd ha hazaértem,csak akkor, holnap...)
[Szerkesztve] -
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #558 üzenetére
szerintem ez most így memória hiba, vagy nem biztos,mert nekem is hasonlóak voltak, de a ramjaim jók voltak, csak éppen a nforce4 nem szerette őket....aztán lecseréltem kingstonra(alap) utána jó lett....
egyébként ha csinálsz boot cd-t, floppyt satöbbi amiről a csak dosfut és indítsz egy memtest86 -t és ott hiba van akkor két lehetőség áll fenn, amit írtam: vagy ram vagy ram+nforce4 nem szereti egymást! szerintem.
-
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #549 üzenetére
erre gondoltam:
''ezt állítsd be: Sajátgép-->tulajdonságok---->speciális fül-->indítás és helyreállítás/beállítások
és itt alul az ''automatikus újraindítás'' vedd ki a pipát! aztán cseszegesd a gépet míg újra nem lesz restart/fagyás. és ha véletlen az a kék képernyő jön be írd le mit mond,csak úgy nagyjából....a általában a nagyobb betűs dolgok a fontosabbak'' -
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #534 üzenetére
nekem ezek az eredmények jónak tűnnek, már amennyire átlátom így
de ha tévedek javítsatok ki!
az újraindulásnál nem véletlen egy kék képernyő villanik fel fehér betűkkel?
ezt állítsd be: Sajátgép-->tulajdonságok---->speciális fül-->indítás és helyreállítás/beállítások
és itt alul az ''automatikus újraindítás'' vedd ki a pipát! aztán cseszegesd a gépet míg újra nem lesz restart/fagyás. és ha véletlen az a kék képernyő jön be írd le mit mond,csak úgy nagyjából....a általában a nagyobb betűs dolgok a fontosabbak -
TakkerX
aktív tag
sikerült köszi!
egyébként meg jó is volt leszedni, mert azt csinálta a gépem, hogyha bekötöttem mellé a régebbi hitachi winyót(nem erről bootolt), akkor win xp képnél adott egy olyan hangot az új mintha leállt volna és újraindul, de mióta leszedtem amit mondtál ez megoldódott
miért volt ez? -
TakkerX
aktív tag
Mikoo: ígyvan jól baszd oda
aztán csináltasd meg velük! lehet hogy hibás gyárilag?
mert egyébként én is partíciómágiával csináltam meg, még az előző vinyóról indult win alól , és simán működött!
Deltastv: hát azt már ne használd, de nem kellett volna lszakadnia, volt hogy a vezeték közepét fogtam és úgy sikerült lerántani de semmi baja nem lett(mondjuk erről le fogok szokni). de nekem elég jól hajlik az a kábel...ekár masnit is lehet rá kötni
Gabás: köszi, megpróbálom leszedni azt az ide sw-t, vagy mit, de különösebben nem zavar...azért jó tudni
nem tudom hogy dögölhet -e ki az attól hogy az adatkábel nem jól érintkezik vagy lekapodd,de azon meg nincsenek olyan erős áramok, ezt inkább tudnám lelképzelni hogy a tápkábel érintkezett rosszul aztán valami gixer lett ettől a feszültségekkel/amperekkel
[Szerkesztve] -
TakkerX
aktív tag
válasz
Deltastv #515 üzenetére
szia!
hát hogyan húzta el a kábel? az alaplapi sata csatlakozó szinte tök lapos, meg nálam kurva masszív, vagy mire gondolsz? vagy csak le volt fordulva róla a vezeték?
mondjuk szerintem nem az okozta a hibát, hát ott nem sok áram megy kereszetül.
nem lehetett vmi gond a tápoddal? ezen csak sata féle tápcsatlakozó van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest