- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deltastv
csendes tag
Hali.
A deszkán 4 db SATA csati van.A vinyó pont a SATA 1 magasságában volt attól kb 3-4 cm-re.A kábel kb 20 cm hosszú,és tökmerev.Tehát 2 visszafordító kanyar is volt benne.
Nem tudom mennyire volt érthető?!
A csati alapban tök masszív,de a kábel kitartóan húzta és elmozdult a deszkáról,sőt amikor másodszor lehúztam,jött vele a csati műanyagrésze is az alaplapról.
A fémérintkezők viszont úgy álltak továbbra is mint a cövek,ezért visszaraktam a kis fekete toszt(magát a csatit),és megnéztem,teljesen úgy fest,mint a többi,azzal a különbséggel,hogy ez mozog.
Mondjuk,ha meglesz az új vinyó,tuti nem merem majd ide visszatenni,inkább a 2-es csatiba.
A Tápcsatlakozója is Satás(4 pin->SATA csatis átalakítós)
A Táp pedig egy 400W-os Q-tec dual fan,eddig nem volt vele semmi baj...
[Szerkesztve] -
Gabás
addikt
deltastv? nem tudok róla
habár lehet, mert mikor jókedvem van, elhiszem magamróll, hogy mindenhez értek
megint elolvastam a hszt, de így már én sem értem: elvileg akkor kéne meghaljon a vinyó, ha a rajta lévő csati görbül el/törik meg. az alaplapinak nem lehet baja, csak ha fejszével álsz neki. attól, hogy kihúzódott a sata-csatlakozóból menet közben+ármaon volt: nos, el tudom képzelni, hogy ez már kinyírja, de velem még nem történt meg (én általában a tápellátást felejtem el csatlakoztatni)
az általad leírt jelenségre: erről már valahol votl szó a PH-n, ha jól emlékszem, a megoldás az, hogy az Nvidia IDE/SW kezeléjőt nem teszed fel/leveszed, a hír szerint az alap vezérlő gyorsabb+jobb az Nvidiásnál.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest