- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
válasz
Jimmike #1706 üzenetére
Najó, nem új, régi, csak én ezt nem tudtam, de most meggugliztam.
Akkori mint az én deszkám, alapból annak is sata driver kell... Bocs, aszittem újabb a P4, nem követem nyomon nagyon ezt a témát, főleg az intelt nem, mivel amd-s vagyok
Szal tényleg, ahhoz a laphoz is akkor még driver kell, de ugye az újabbakhoz nem?
-
tothbe
addikt
válasz
Jimmike #1702 üzenetére
nos, mire én az otthoniba sata-t tettem, már szivtam eleget a tanuláshoz.
A floppy az fog kelleni a sata driver-hez, vagy beleinstallálod a windows-ba, de az a macerásabb és 1000 ft-ért már kapsz floppy meghajtót. A driver-t megtalálod az alaplaphoz kapott cd-n is akár, de az asus-tól is letöltheted az újabbat(csak azt ne felejtsd el ki is tömöriteni).
A bios-ban az enyémnél nem kellett semmit állitani, meg neked sem kell, mert úgyis sata marad majd a boot.
A particionálást meg a formázást meg majd megcsinálja az xp telepitö ne aggódj. -
tothbe
addikt
válasz
Jimmike #1698 üzenetére
Én egy wd 16mega cache-es vinyót javasolnék 200-asban.
Ütközni pedig nem fognak, hacsak nem teszel mindkettöre windows-t de akkor két egyforma csatolójú vinyó is ütközhet. Meg bios-ban figyelj, hogy a sata boot megfelelően legyen beállítva, attól függően, hogy hol van az oprendszer (Ehhez egyébként a sata-t javaslom, a 60-ast inkább adatnak vagy hordozhatónak kéne tovább használni a másik mellett). Telepítéskor pedig ne legyen rádugva a régi vinyó semmiképpen, és legyen megfelelő sata driver-ed floppy-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest