- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Ha a régi vinyó a rendszer, akkor az xp-kezdőképig eljut (nagy fekete képernyő középen xp logó) és utána ujraindul a gép!
Sőt ha beteszem az xp cd-t, hogy feltelepítsem a régi vinyóra, mikor megkérdezi, hogy hova akarom telepíteni, már akkor is formázatlannak látja a vinyót! Vagyis 140 gigányi részt, ahol adatok vannak. -
LordVader80
őstag
A helyzet komlikáltabb!
Fent van sp2 meg minden frissítés. Viszont a satás vinyót továbbra is formázatlannak látja.
Ha újrarakom a windowst, már a telepítés során kijön a probléma, amikor ki kell választani, hogy hova szeretném telepiteni az xp-t:
a satás vinyót particionálatlannak látja, vagyis azt a részét, ahol adatok voltak...kb 140 gigabyte-ot, ami szabad volt -kb 20 giga- azt meg 1 partíciónak látja. Pedig ezelőtt az egész 160gigás vinyó 1 partíció volt, és tuti nem sérült, mert ha vinyóról szeretnék bebootolni, akkor a winxp kezdőlapja bejön, utána indul csak ujra a gép. Tehát az adataim köztük a régi rendszer is még ott vannak!!!!
Ki érti ezt?
MIT CSINÁLJAK???? nem akarom elveszíteni az adatokat... -
törölt tag
Erre igazából magamtól is rájöttem, hogy így kellene megnézni, de én nem tudom, mert viá-s lapom van, és ott sehol nem találni ilyet, legalábbis a satás vinyómnál nem.
A HD Sentinel-lel néztem, most aktív UDMA-átviteli módra 16.7 MB/s-ot ír. Ez normális? Maximálisra pedig 133 MB/s-ot.
Tegnap, miután floppyval beállítottam, hogy sata II-n menjen, 300 MB/s-ot írt mindkét előbb említett helyen. Most akkor mi van? -
mndenfoglalt
csendes tag
Az a helyzet hogy mindent kirobáltam (a SP2 most van folyamatban), de eddig semmi változás!!!
A BIOSomban a SATA-rol sajna szót sem említ
Olyan vanAID OR SCSI CARD BOOT :két választási lehetőséggel 1.RAID, 2.SCSI CARD
A FIRST BOOT DRIVICE(vagy valami hasonlo, az elsődleges ahonnan bootoljon):HDD-0 -tól
HDD-3 -ig vannak lehetőségek,meg persze a CS floppy stb.!!!
A wincsit egyébként már megformáztam (teljesen új volt) a RAIDos vezérlő segítségével
(hasonlít a BIOShoz de csak a SATA-rol van szó benne, pontosabban arrol hogy itt lehetne
beállitani azt hogy ha SZERVERT akarnék a 2 wincsin(SATA) ugyanaz legyen és ha az egyiknek baja van a másikról fut tovább a szerver)!!!
Esetleg ha valakinek erről több dolog jutna az eszébe(netalán ilyen van neki is)
a vezérlő chipset SILICON IMAGE SIL 3112A CONTROLLER CHIPSET!!!!
És az alaplap ASUS A7N8X-E!!!
ÉS KÖSZI MINDENKINEK AKI PROBÁL SEGÍTENI!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest