- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mndenfoglalt
csendes tag
Most került fel a SP2 és az eredmény ugyan az ;(;(
Felismeri az IDE-ket utánna a SATA-t és mikor tölteni kéne a windows-t FEKETEK KÉPERNYŐ -
mndenfoglalt
csendes tag
Az a helyzet hogy mindent kirobáltam (a SP2 most van folyamatban), de eddig semmi változás!!!
A BIOSomban a SATA-rol sajna szót sem említ
Olyan vanAID OR SCSI CARD BOOT :két választási lehetőséggel 1.RAID, 2.SCSI CARD
A FIRST BOOT DRIVICE(vagy valami hasonlo, az elsődleges ahonnan bootoljon):HDD-0 -tól
HDD-3 -ig vannak lehetőségek,meg persze a CS floppy stb.!!!
A wincsit egyébként már megformáztam (teljesen új volt) a RAIDos vezérlő segítségével
(hasonlít a BIOShoz de csak a SATA-rol van szó benne, pontosabban arrol hogy itt lehetne
beállitani azt hogy ha SZERVERT akarnék a 2 wincsin(SATA) ugyanaz legyen és ha az egyiknek baja van a másikról fut tovább a szerver)!!!
Esetleg ha valakinek erről több dolog jutna az eszébe(netalán ilyen van neki is)
a vezérlő chipset SILICON IMAGE SIL 3112A CONTROLLER CHIPSET!!!!
És az alaplap ASUS A7N8X-E!!!
ÉS KÖSZI MINDENKINEK AKI PROBÁL SEGÍTENI!!!!!!!!! -
mndenfoglalt
csendes tag
Sziasztok.
Én most regteltem firssen mert már nem tudtam hogy mit csináljak,
ezért most mindenki segítségét kérném.
Nagy gondom van, mégpedig az, hogy most vettem 1 Samsung 160Gb/7200rpm/8Mb SATA-s
winyót és beleraktam a gépembe a másik 2 IDE-s wincsi mellé(80Gb/80Gb Samsung-Seagate
ATA133)hogy majd szépen átpakolom a dolgaimat a SATA-ra!DE SAJNOS A GÉPEM EZT NEM IGY GONDOLTA!!!Annyit csinál hogy szépen, mint eddig felismer mindent, továbblép felismeri a SATA-s vinyót is de utána mikor bootolna be a windows a bootlogo helyett egy fekete képernyő fogad és látom, hogy a gépem nem dolgozik semmit
Nem tom mit tegyek?!?!?!?!?!
Már nagycsomó mindent kipróbáltam, BIOS-ban amit lehet megnéztem, az alaplapon engedélyezve van a SATA....stb.
SEGÍTSEN AKI TUD MERT ÉN MÁR KIFOGYTAM AZ ÖTLETEKBŐL
Konfigom:ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap, AthlonXP 2000+ proci, ASUS ATI RADEON 9600,
Samsung 160Gb SATA, 80Gb Samsung ATA133, 80Gb Seagate ATA133....
SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Gabi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest