- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
válasz
lazydog #2097 üzenetére
Körülbelül olyan vagy mint az az ember aki a boltba bement, hogy tejet vegyen és megakadt ott, hogy a dobozt milyen dekorral látták el...
Olyan dolgon lovagolsz amin felesleges agyalni... ugyanis mint ''leírom'' lasan 3.jára, a link a molex csati drótozásának feszültésgei végett került be gyorsan a gugliból kiszedve, ha most berakok neked egy molex csatlakozót hogyan erőszakolok rá az egyedi tápos vga-ra akor tudom abba kötsz bele...
Amugy meg oda írom a gondolatom ahova jól esik, legfeljebb rámszolnak, hogy miért offolok feleslegesen egy olyan dologról, amit eltorzítva, feleslegesen problémázva, felfújtál...
Itt befejeztem a szóbanforgó vitát, legyen meg a te akaratod.
(mindenki azt tesz a gépével amit akar, ha fél ha 1 millás... lehet másnak meg ötletet adtam, ha neked nem tetszik foglalkozz mással)
Köszi majd okulok belőlle hogy jobb linket keressek, azt meg had ne mondjam te mit tanulj...
legyen szép napod -
bigskull
tag
válasz
lazydog #2094 üzenetére
Igazság szerint messze elmehetnénk, hogy a táp is lehet akkor minőségen aluli, no meg akkor nem a kábeles megoldás, hanem a szóbanforgó ventilátor a gan...
De bizonyára a nyagymultu és igen híres cég is a te megfigyelésedre alapozva csinálta meg ezen termékét: [link]
Egyébként ennyit az átlag magyar emberről. (értem azokat is aki ''kordontrángat'' meg veri a mellét hogy kire szavazott); nem azt a kis részt nézed ahol le van írva a molex csatlakozó feszültségkiosztása, hanem egyből pongyolán kötekedve (én így éreztem a megfogalamzásod) lebegteted a gondolataid... és mivan ha nem is a ventilátorfolytás volt a link szereppe???
szóval köszönöm hogy tanítottál...
[Szerkesztve] -
bigskull
tag
Üdv... Multkoriban már jártam felétek, és ahogy nézem a sata kiforratlan világát még fogok is...
Szóval történt hogy a megvett samsung 250 es satás winyómat bekötöttem a gépbe... előzőleg az xpés pata winyót slave be raktam gondoltam jobb lesz az ugy... de a boot sorrendet persze amígy formázok másolok beállítottam és patáról indultam...
Elindult, kisseb macera után beállítottam a 2 particiót, annak méretét és formáztam... Másolás megtörtént, szuper!
Fogtam én naív és előszedtem régi xp cdm meg a sata floppym és harcba száltam!
Biosban állítóttam én mindent az első érdekesség az volt hogy 3 channel lett a 2 helyett
ezek sorban: 1. most a dvd, 2. a 160 as patám amit lehúztam, 3. - 4. üres, 5. a satás 250.-es, 6. üres -> no meg volt valami raid beállítások is, de azt nem piszkáltam mert ha az be volt lőve, és akármit állítottam csak a dvd-t látta (ugyhogy ezzel nem is foglalkoztam)
miután elmulattam ezzel a 3 csatornával mentem boot sorrendhez:
1.a cd-dvd megh. második a hdd, no meg az egyébb meghajtókra vonatkozót is engedéjeztem.
ezek után még lehet válogatni az abit lapon hogy a hdd nélo mi induljon ha közvetlen megadom hogy a sata 250-es tehát első helyre rakom akkor elindul de hibával végződik amit késsöb írok, a másiknál on chip sata-nál ennyit sem csinál ott a boot disk failure. azt köszi...
szóval bios beállítva restart, cd be... nyomjon gombot ok... majd a megpiszkált xp cdémmel(sata driverek integrálva) start!
Winyót látom xp felmegy a particióra, könnyed restart, cd ki... és ezzel fogad a gép bootközben...
A lemezegység valamilyen hardverhibája miatt a Windows XP nem indítható. A megadott rendszerindító lemez nem olvasható. Nézze meg a rendszerindítási elérési utat és a lemezegység hardverét. További információkért olvassa el a Windows XP (TM) futtatásához szükséges lemezkonfigurációról szóló részt az operációs rendszer dokumentációjában, illetve a hardver dokumentációjának ezzel kapcsolatos részét. Sikertelen rendszerindítás.
... itt aztán megáll és ennyi... nah okos hogy legyek ezután? tippet olvastam, de rátok is kiváncsi vagyok hátha okosabbak vagytok mint a májkroszoft oldalán...
Segítségetek előre is köszi -
bigskull
tag
Halihó!
A gondom a következő... van egy 160 gigás pata samsungom ami most slave-ben unatkozik a gépben rajta a windózzal az be is bootol nagyon jó...
Hoztam hozzá 250 gigás sata ll-es winyót rákötöttem a gépre biosban látta sőtt elindult az xp.
Xpben megtaláltam, a lemezkezelőben a formázatlan vinyóm, formáztam... nah a gond itten' van!
Ugyanis az hagyjám, hogy a win most ugy kezeli a satás vinyóm mint egy cserélhető adattárolót: alapvető helyett: dinamikus lemeznek, ja és ott a zöld nyilas ''hárdver biztonságos eltávolítása'' ikon az óra mellett, sőtt a partitionmagic nem képes ílyen állapotban a satás winyómmal bármit is kezdeni...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 1 Tb-os NVME-k
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest