- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clark6996
csendes tag
Hali! A haveromnek pont ugyan ez volt a baja....
Viszavitte szervizbe a vincsit gépestül és ott vmit állítottak a BIOS-ba. És azóta tökéletes....Próbálj éllítgatni ezt azt, viszont a RAID vezérlőt kapcsold ki, mert ugy nem igazán jó. -
Clark6996
csendes tag
Heló Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a napokban, vagyis tenap vettem egy Samsung 250Gb SATA-II vinyót...
Át jumpereltem mert csak SATA ként tudom használni...
Szépen felraktam rá a win XP-t SP2 est. És kurva gyorsan megy...edig örlütem is mint majom a farkának..
Kimentem bioszba és a procim FSB jét 133 ról feltettem 160 ra mert így hasznáélom már fél éve...csak gondoltam telepítéskor azt vissza rakom alapra..
Na szóval felhuztam 160 ra és nem BOOT ol a gép. Kiír nekem egy kétsoros angol szöveget hogy rakjam be a lemezt és indítsam ujra a gépet..
Ujraindítom és megint semmi..
Visszateszem alapra, elindul.
Elkezdtem feltornázni az FSB-t, 150 ig jutottam és addig szépen bebootolt. 151 re már ugyan az az üzenet....Tiszta ideg lettem hogy mi a fene lehet.. NEm találtam eddig megoldást...Örülnék ha vki tudna szólni vmit is..
Ja és hozzáteszem hogy minél feljebb vettem az FSB-t 133-150-ig egyre bizonytalannabbá vált a rendszer. 150-nél már néha megált a kép windows alatt 2-3 másodpercre. A lapom Asrock 775Dual 880-pro
Amint tudtok vmit Írjato mer lassan szétb*sz az ideg!! tennap óta ezzel güzülök!
Köszi..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest