- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReKzZz
tag
válasz
omikron23 #26198 üzenetére
annyit már nem szeretnék rászánni, akkor valószínűleg a hd6870 lesz.
de találtam egy vidit a youtubon amin azt irjak hogy bf3 ugyan olyan konfiggal amit szeretnék.
(i5 2300 + gigabyte gtx550ti)
High grafon 40-70 között van az fps. Jó mondjuk 1440*900ban de akkor 1920*1080nál számoljunk 30-60 közöttit.
Az se hangzik olyan rosszul. -
ReKzZz
tag
válasz
omikron23 #26195 üzenetére
Értem.
akkor úgy érzem maradnák a highon (1920*1080) de akkor melyik vidikari legyen?
-HD7770
-HD6870
-Gigabyte GV-N550WF2-1GI 1GB GDDR5Melyik lenne a legjobb? Melyik lenne jobban időt álló? Na és melyik vinné jobban a mai
játékokat? (high garfon 1920*1080ban?)És persze.:
egy i5 2300 mellé lenne.
alaplap: ASRock B75M-GLElőre is köszönöm!
-
Goldmen75
őstag
-
Landon
addikt
válasz
omikron23 #6639 üzenetére
Meg, meg. Csorog is a nyálam... Olyan szép, hogy a 2 6950es doboz meg a lap meg minden így egymás mellett van.
De mivel holnap, holnapu. vizsgák vannak így örülök ha péntek össze tudom dobni.
Mert még hétfő, kedd is vizsgák vannak...
Egyébként kövezzetek meg de jól néz ki ez a Kingston Grey. OK, nem olyan 'csilivili' mint a Ripjaw-x vagy a Corsair Vengeance de a maga kingston-os hűvösségével és ezzel az új szürke dizájnal jól néz ki. Pláne az 'X' rajta.
-
Landon
addikt
válasz
omikron23 #6635 üzenetére
Jaja, ezt jó is hogy írtad, hogy pont akkora az a gumi rész mint a fém backplate mert pont ezen gondolkodtam, hogy vajon szépen ki van e mérve és hajszálpontosan felfekszik e vagy csak úgy kb.
De akkor nem csalódtam a Noctua-ba.
Btw, ha vkinek kell vmi a noctua-tól (kiegészítőkre gondlok mint venti felfogató , gumi, backplate) akkor írjatok nekik nyugodtan és fognak küldeni. Nekem is küldtek plusz ventifelfogatókat.
Szerk: Az a kcarc nélküli változatt lesz...
Benne is van az ofn-be.
-
Landon
addikt
válasz
omikron23 #6471 üzenetére
Én a memory-ra azért nyomnék egy All-t!
Egyébként ezt nem értem, hogy aki nem teljes memória mérettel tesztel az miért nem?
Van ennek valami oka? Én úgy tudtam az a legbiztosabb ha teljes mérettel tesztelünk.
8GB-nél egy run teljes mérettel meddig tarthat kb? 2-3perc?
-
N_A_S
veterán
válasz
omikron23 #6344 üzenetére
Ha csak a driveres dolog jött át akkor sajnálom. Az amúgy is csak egy magyarázat volt hogy nem kell félni a beta fázisban lévő dolgoktól. Floppy csatlakozó nincs a lapon úgyhogy arról szó se volt.
Az @BIOS szar. pont
szerk.: és tudom, haladni kell korral és erre is kellett egy webes felület mint a BIOS-ra
(#6342) Landon
thx az infokat. jó hogy ráfeszültél kicsit a tweaktownra -
N_A_S
veterán
válasz
omikron23 #6334 üzenetére
Ja értem. A dual BIOS lényege pont az ha beszarik a fő bios, akkor visszarakja a másodlagosat (BACKUP BIOS), ami nem feltétlenül egyezik verziószámba a MAIN BIOS-al.
Ez az egyik. A másik meg hogy Beta nem feltétlenül rosszabb mint az eredeti.
Csak ha valamire már rá van írva hogy beta attól már kicsit óckodnak az emeberek.
AIDA-ból se adnak ki minden héten végleges verziót, és jobban teszed ha a Betat használod a legfrissebb hardvereknél. De az nVidia driverrel is hasonló a helyzet. Ott ami nem kapja meg a Microsoft WHQL minősítését betafázisba kikerül a GeForce.com-ra, és esélyes hogy mondjuk az 1-2 hét / hónapon belül kiadott játékok jobban fognak menni egy beta driverrel, mint a régebbi WHQL-lel.
Persze lehet hogy én csak egy bolond user vagyok, és én tudom rosszul
De akinek ez van a neve alatt: GIGABYTE Guru - Admin annak én adok a szavára.
-
Winne
nagyúr
válasz
omikron23 #6065 üzenetére
Kíváncsinak kíváncsi vagyok, de nem akarok kárt se tenni benne, meg nem akarom megint szétszedni, ha megjön a backplate. Megy a mostani lappal is, csak nem tuningolom és gyári hűtés van. Pár nap ide, vagy oda nem számít.
(mondjuk vicces, hogy itt figyel második napja az orrom előtt a frissen érkezett lap meg a két F12 Pro, de ami késik nem múlik
)
Na go vízszint, aztán meglátjuk hogy ébredek.
-
Landon
addikt
válasz
omikron23 #6052 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, hogy vkinek nagyon bénának kell ahhoz lennie, h elgörbítse a lábakat...
A 'loser' az egy 'O'-val irandó, ne haragudj hogy belekötök csak nagyon sokan írják így és már hülyét kapunk tőle.
'looser'=lazább (pl csavar); 'loser'=vesztes/balek.
Mégegyszer kérlek ne értsd félre, nem okoskodni vagy kioktatni akarlak.
-
Smile8822
senior tag
válasz
omikron23 #6023 üzenetére
Sziasztok nekem lenne olyan kérdésem hogy most vettem utánvételes postával ezt a lapot :
Intel BOXDX58SO LGA 1366 Intel X58 ATX
Ezzel a procival :Intel Core i7 965@3.2 GHz (Bloomfield)
És egyszerüen telepités után kikapcsolgat egyfolytába szinte zsir ujj cuccokból van összerakva a gép!
Szerintetek mi lehet a probléma !
-Rossz lehet lap ? -
Brekkk
senior tag
válasz
omikron23 #5823 üzenetére
Bocs nem neked szánom, hanem mindenkinek
RAID 0-át használ valaki P67-es vagy H67-es lappal? Van valami tapasztalat róla?
Milyen sebességet ér el? Nekem vagy 6 éve RAID 0 rendszerem van, mindíg elégedett voltam vele. Bizakodhatom most is a pozitív folytatásban a P67-es v H67-es lappal? -
-
Zso2
őstag
válasz
omikron23 #5805 üzenetére
A P-s lapokhoz képest olcsó.. ha H-s lapot veszel ugyanott vagy,mert a vga-d használod.
ÓÓ most nézem 2600k-d van , a legroszabb választás így.
1. vagy cseréld le a cpu-t sima 2600-ra,
2. vagy a lapot P-re
3 esetleg ha akkor jönne jól a k-s proci,ha igp t-használnád (erősebb igp) H-s lapba..
Magyarúl nagyon elqtad
A konfigod nagyon nincs egyensúlyban a 8600gt vel.., lehet az igp is tud annyit
Szerintem a Procid cseréld le sürgősen 2500k-ra, vagy 2500-ra ,míg nem buksz sokat, és vegyél a pénzen erősebb vga-t -
N_A_S
veterán
válasz
omikron23 #5423 üzenetére
Lehet hogy kevés lesz, de én nem szoktam fosni még a Linx alatti 90C -tól se, mint itt sokan..
Egyszer kell kitesztelni. Ha nem fagy ki, vagyis Linx stabil (meg Prime, meg minden egyéb - erre ugye mindenkinek megvan a saját receptje) akkor a Proci a büdös életbe nem fogja elérni azt a hőmérsékletet normál használat mellett mint amik ezek a stressz progik kihoznak belőlük.
Persze mindenkinek a saját dolga hogy mit vállal. Lehet jobban kéne féltenem az alkatrészeimet szerintem nem
(#5424) Landon
ahogy fsb1000 kolléga is írta, megy rendesen. Én is úgy használom. Itt az azonos csatornákba tartozó párok nem közvetlenül egymás mellett hanem keresztbe helyezkednek el.DIMM1 + DIMM3 ChA
DIMM2 + DIMM4 ChB -
YencYke
tag
válasz
omikron23 #5362 üzenetére
Én is ezt a két gyártót preferálom, gondom még nem volt velük. Na meg annak idején még az Abit is jó deszkákat csinált. Csak jelenne már meg Asus p8p67 deluxe, nagyon rágja a vevő a fülemet a jelenlegi gépemért, hogy mikor adom már oda. Lassan úgy vagyunk mint a Shrekben a szamár, hogy ottvagyunkmár ottvagyunkmár ...... helyett adodide adodide .......
-
AirBooms
addikt
válasz
omikron23 #5352 üzenetére
A linkelt oldal szerintem link. Meg az üzlet is. Vásárolj inkább megbízható eladóktól... Az Asrock közleményben adta ki ezt a hírt, s a nagykereken keresztül lesz érvényesíthető, tehát a kiskerednek is így kell majd adnia a már B3-as lapot. Egyébként nem lennék meglepve, ha hamarosan már egyéb termékekre is 3 évet adna az Asrock, eléggé felnőtt. Amúgy szerintem csak az alsóbb szegmensekben használnak olcsóbb beszállítóktól, a prémium termékeiken neves gyártók alaktrészei vannak.
-
veresp
tag
válasz
omikron23 #5157 üzenetére
Én úgy gondolom hogy a teljesítményének elégnek kellene lennie.
Kérdés, hogy pl. tud-e egyszerre kezelni egy DVI és HDMI (vagy displayport) portot?Régebbi integrált alaplapoknál találkoztam olyannal, hogy volt rajta VGA és DVI is, de csak az egyik mehetett rajta egyszerre. Jelenleg H67-es alaplapokkal szemezgetek, és a többségükön VGA,DVI, HDMI és Displayport is van.
De ha nem tudnak normálisan két monitort kezelni, akkor lehet hogy P67-es lapot nézek inkább+egy VGA-t. De nem izmos VGA-ra kell gondolni, csakis valami halk passzív hűtésű megoldás jöhet szóba. -
Landon
addikt
válasz
omikron23 #5116 üzenetére
Majdnem ugyanott? 2500K az 55e a 2600K meg 72.
Ez önmagába oké de ha megvan a lap + CPU utána még vennem kell 2db 6950-est is...
N_A_S: Pfuhh most jól meg kevertél ezzel a benchmark-al!
Az a gond, h elkezdtem árulni a lapom + CPU-m és Júniusig nem nagyon szeretnék várni. Ugyhogy most kb fogalmam sincs mit csináljak.
UD4 valóban jobb választás, köszi!
-
Landon
addikt
válasz
omikron23 #5116 üzenetére
Majdnem ugyanott? 2500K az 55e a 2600K meg 72.
Ez önmagába oké de ha megvan a lap + CPU utána még vennem kell 2db 6950-est is...
N_A_S: Pfuhh most jól meg kevertél ezzel a benchmark-al!
Az a gond, h elkezdtem árulni a lapom + CPU-m és Júniusig nem nagyon szeretnék várni. Ugyhogy most kb fogalmam sincs mit csináljak.
UD4 valóban jobb választás, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest