Új hozzászólás Aktív témák

• mattheus
    őstag

Sziasztok!

Most gondolkozom az alábbi konfig beszerzésén

1. Intel Core i5 - 2500K
    2. Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3

Sajnos eléggé el vagyok mostanság havazva, így kivételesen nem tudtam kellőképpen beleolvasni ennek a fórumnak a tartalmába, így félek, hogy a kérdéseimet valamilyen formában 7xxx hsz egyikében már megválaszolták, emiatt előre is elnézést kérek mindenkitől

Az alábbi kérdéseim lennének:

- Intel honlapján azt olvastam, hogy a CPU 1033 és 1300 Mhz RAM-okat támogat. Én amikor beszélgettem különböző eladókkal, akkor szinte kivétel nélkül 1600 Mhz vagy nagyobb sebességű memóriákat ajánlottak. Gondolom , hogy elmegy magasabb RAM-al is , de a kérdés, hogy ha igazából még nem gondolkozom a tuningon (most nem majd fél / év múlva), akkor melyik a jobb választás ?

- ezt a kérdést máshová is feltehetném, de ha már ide írok éppen akkor sztetek 4 GB vagy 8 GB-érdemes venni? Van az elkövetkező 1-2 évben erre szükség? Én elsősorban játékra, néha video és képszerkesztésre fogom használni, de nem olyan sokszor, mármint nap mint nap

- Illetve, hogy RAM esetében a Kingston HYper X szériát nézegetem. Ott van CL9-7, azaz mindenféle. A kérdésem az, hogy van-e jelentős különbség ezek között? Azt persze tudom, hogy a CL7-es a legjobb, de hogy mennyivel...... azt nem Esetleg más memória ami jobb lenne ebbe a gépbe ?

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák