- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azt tudod, hogy a sima PCI az 133MB/sec ELMÉLETI maximális sebességű? A sata2 portonként tud 150MB/sec-et...

A tároló HDD meg a DVD-nek jó a gyári, "hibás" vezérlő is, amit benéz, javítja az ECC... Gondolom, pár hónap múlva úgyis becseréltetnéd egy javított reves lapra, nem?
(#1801) eziskamu:"Régen én is azzal szórakoztam, hogy kéthavonta szétkaptam a gépet, de most inkább másokét, az enyém meg maradjon egyben, amíg nincs baj, vagy nem bővítek. (már több mint egy éve ugyanaz az alaplapom van, új rekord
)"
Na ja, ez is egy fontos szempont.
Én is pont így vagyok vele, nálam is új rekord, hogy több, mint egy éve azonos a proci, lap, memória.... És az előző VGA-m is megélte nálam az első évfordulóját, és az 5850 is úgy néz ki, megfogja!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)"
Én is pont így vagyok vele, nálam is új rekord, hogy több, mint egy éve azonos a proci, lap, memória.... És az előző VGA-m is megélte nálam az első évfordulóját, és az 5850 is úgy néz ki, megfogja!