- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #331 üzenetére
Volt valami olyan lehetőség az exposed modullal, hogy értesítést küld minden elkerült crash után. Illetve van valami log, ahová beírja az eseményeket? De lehet, hogy rosszul emlékszem. ...
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #324 üzenetére
Valami újdonság az xposed modul kapcsán?
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #324 üzenetére
Lehet, ha működik az exposed mudul, a tab meg sokáig hülyéskedik, én is rootolom, és rá eresztem a modult. Sajnálnám ha a root miatt ugrana a garancia. Bár az odinal rootolásnál írnak egy full unroot opciót is. És akkor elvileg vissza áll a tab garanciálisra? Na majd meglátjuk.
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #319 üzenetére
Neked is bootloop, vagy csak egyszer indul újra? Nekem általában folyamatosan ujraindul, amíg vagy sikerül kikapcsolnom két ujraindulás között, vagy bemegyek recovery mode-ba, és csinálok egy wipe cache partition -t. Néha segít.
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #314 üzenetére
Szerintem kérdezd meg a Samsung ügyfélszolgálatot nálatok Svédországban, hogy tudnak e erről az újraindulásos dologról, és ha igen, van e rá megoldás szerintük. ... mert én kérdeztem itt, de mivel nem forgalmazza a Samsung Magyarországon, ezért nagyon udvariasan leráztak
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #312 üzenetére
Nekem is ez van fenn. A tiéd eszerint sim kártyás? Hát ha nálatok árusítják ezerrel, reménykedhetünk egy lollipop frissítésben
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #310 üzenetére
Neked melyik hivatalos rom van fenn? Esetleg az XXU1BNI1?
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #308 üzenetére
Így van, Magyarországon nem forgalmazta hivatalosan a Samsung. de azért kapható volt. Most meg már nem
A nálatok az Svédország?
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #300 üzenetére
Szerintem én is valami androidos portálon olvastam egy listában a t320ast, de már nem találom
Most úgy látszik, vagy nincs a listákban ,vagy nincs róla adat.... pech.
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #297 üzenetére
Fene se tudja, mi baja lehet a tabnak. A tünet elég egyértelműen ugyanaz mindenkinél, ahhoz, hogy az ok azonos legyen. Nem értek annyira a droidhoz, sem a linuxhoz, de eszerint a ROM alatt valami alap dolog lehet bugos esetleg a kernel....? Végül is lényegtelen, az a fontos, hogy sikerüljön megszüntetni
A lollipop elvileg tavaszra be van ígérve, ott volt a t320 azon a listán, amit a Samsung kiadott ,hogy ezekre az eszközökre lesz nyalóka. Reménykedjünk
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #295 üzenetére
Most már nelem sincs újraindulás elég rég. De mikor volt, root, knox buheta, minden nélkül volt, a végén már nagyon gyakran, és idegesitően. Pl attól, ha bekapcsoltam a wifit, újra indult.... azóta visszaállítottam a rendszert, békén hagytam a háttérképet, ha már volt aki erre fogta....játszom, netezek, filmet nézek, minden mi szem-szájnak ingere, újraindulás meg, hálistennek, sehol.... Az a sanda gyanúm, hogy van mégis valami közös pont az újra indulóknál, amire talán senki nem gyanakszik. Remélhetőleg a lollipop nem lesz ilyen sz.r
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #281 üzenetére
Szerintem meg biztos nem a root után a knox kikapcsolása okozta az újra indulásokat. .. Lévén, hogy nálam is ment a többszöri ujraindulás naponta. A dolog szépséghibája, hogy sem rootolva nem volt soha a tab, sem pedig a knox nem volt soha kikapcsolva. Amúgy minden stimmel
Más. Akinek rom csere vagy frissítés után jelentkezett az újraindulások, azt ajánlották, hivatalos fórumokon is, hogy csináljon a frissítés -rom csere után egy rendszer visszaállítást, az elvileg megoldja. -
vbandit
tag
válasz
Avicularia #287 üzenetére
Köszönöm, az enyém is pro de az narancssárga, a hirdetés szerint, holnap akkor kiprobalom!
-
Trap22
csendes tag
válasz
Avicularia #283 üzenetére
Az ugyanaz mint a miénk, nem orosz, nem tengeren túli...
De a száma ez? T320XXU1BNI1Én azért nem kötöm sem a roothoz, sem Knox-hoz, mert nekem a frissítést követően jött a random reboot, amikor még nem is volt rootolva a gép.
Viszont le volt tiltva szinte minden amit engedett root nélkül a beállításokban. A Konx nyilván nem volt tiltva!
Amikor visszaengedtem mindent, frissített a playről. Láttam is a frissítés és a reboot után/közben, hogy felvillan az alkalmazások optimalizálása ablak. Nekem akkor szűnt meg. -
Trap22
csendes tag
válasz
Avicularia #281 üzenetére
Megmondanád, hogy melyik build-et raktad újra?
Az eredeti T320XXU1ANAI-t, vagy az őszi T320XXU1BNI1-et?
Én utóbbiról állítom, hogy bugos. De lehet, hogy mégsincs igazam? -
Czimby
addikt
válasz
Avicularia #275 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Root visszállitható, ha úgy adódik?
Esetleg van valahol szájbarágós leirás, hogyan kell rootolni? -
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #268 üzenetére
Nekem nyar vege ota beton stabil a tablet.
Nincs rootolva, nem piszkaltam. -
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #264 üzenetére
A Tab Pronak a legerosebb a fenye.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Avicularia #260 üzenetére
en sem gondolom, hogy rossz lenne g pad, hiszen eredetileg azt vettem volna. de ha az arkulonbseg mindossze 10%, a teljesitmenybeli kulonbseg ennek tobbszorose, es a samsung touchwiz (vagy hivhatjuk most barminek) ugyanugy nem a szivem csucske, mint az lg launchere, akkor szamomra a tab pro egy fokkal jobb deal. cm tapasztalatokra kivancsi lennék.
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #254 üzenetére
Amiket én láttam-olvastam, bármitől lehet
Nekem per pillanat az a meglátásom, hogy a HD wallpapers program volt, ami a háttérképeket rakosgatta a tabon, miután azt se raktam vissza, illetve hozzá se nyúltam a háttérképhez, azóta nem indul újra. Pedig egy adott pillanatban már nagyon idegesítő volt, hogy wipe cache partition+ gyári visszaállítás után is egy sima wifihez való csatlakozástól nem hogy újraindult, de újraindulási hurokba került,hogy mást se csinált, csak újraindult.... Külföldi fórumokon mondták, hogy root után jelentkezett, meg hogy ez a háttérkép békén hagyása megoldotta.... Én ránézésre semmihez nem tudtam csatolni...Ment,ment, és az épp futó programtól függetlenül újraindult, pl ha le akartam húzni az értesítési sávot...és máris ott volt a bootloop... Vagy csak játszottam Angry birds transformerst, és a semmiből újraindult.Most meg már jó ideje semmi újraindulás....
-
Senkifia*
csendes tag
válasz
Avicularia #252 üzenetére
Korrekt reakció, kb én is így gondolom. Tény,hogy a SAmoled nagyon szép, mint ahogy tény,hogy a pro kijelzője is nagyon szép. Nekem ez az újraindulásos mese ugye azzal oldódott meg(látszólag, egyelőre, már hetek óta),hogy újratelepített rendszer után nem piszkáltam a háttérképet, csináljon a tab amit akar
Az,hogy letiltott programok nem frissülése + a kernel változása-nemváltozása miatt lenne a gond... hát a fene jobban tudja....nekem nem voltak letiltva programok, illetve az első bootloopos dolog előtt töröltem egy két német előretelepített programot(KaufDa, vásárlós program, meg hasonlók), majd mikor újraraktam a rendszert,már nem bántottam őket, más se volt letiltva, mégis megjelent az újraindulás. Pedig ,elvileg, ha ütközött is a kernel a rendszerrel, valamelyik telepített és letiltott progi miatt, ez az újratelepítés után meg kellett volna szűnjön, lévén,hogy utána frissülhetett volna mindenki, kernelhez illően
Szóval nem tudom, tény,hogy nekem ,mióta nem bántom a háttérképet,megy minden, és nincs bootloop. Igaz, a kínai Newman N2 telefon pl.ilyen kernel összeférhetetlenség kapcsán egész rakás brutális hibát volt képes produkálni
A fel nem töltés viszonylag gyakori nálam, remélem a lollipop megoldja.Általában egy kábel ki-be huzigálás megoldja. Nagyon nem izgat az akkuidő, ott a táskámban egy 13.000 mAh-es külső aksi, ha nagyon nincs konnektor, és kéne, , rádugom. Az,hogy csak wifis...a telefonomról a mobilnetet hotspottal megosztom, oszt istenjónap, van net a tableten. Szerintem a fényképezője tablethez képest kiváló (a hangsúly a "tablethez képest"-en van) : Én 2 évig fotóztam egy Samu Omnia 2-essel, 5 megapixeles kamerával, olyan képeket csinált,hogy fotós kolléga azt mondta: ha 30-40 ezer alatt akarnék digitális fényképezőgépet venni, semmiképp ne tegyem, az se lesz jobb
A 16 gigás tárhellyel én is úgy vagyok, hogy azért oda kell figyelnem, mi van fenn egyszerre a gépen, néha mintha lehetne 32 giga, nem bánnám ... Mindent összevetve, nagyon jó kis tab ez, főleg úgy,hogy megkaptam 2 hónaposan, 1+2 év üzleti garanciával(amivel az itthoni boltok +20-30.000et felszámítanak), plusz egészen profi mágneses tokot(tetszik,hogy a mágnestől lezár a kijelző, ha becsukom a tokot), meg egy bluetooth billentyűzetet meg egy érintő tollat. Szóval jó kis gép, csak nem kell feltétlen felvágni az ereinket, ha belefutunk néha számunkra ismeretlen hibákba.
Azon azért én is csodálkozom, hogy a samsung kiad a kezéből ilyen HW-vel megáldott cuccot, aztán meg egy enyhén elb.szott gyári rommal picit lerohasztja az élménytNa de majd a lollipop....
Ja és a tudjukmelyik- cég tudjukmelyik-táblagépéről annyit: Kolléganőnek 1 hónappal a garancia lejárta után totál befosott a retina kijelző érintőpanelja, önálló életre kelt a kijelző...Szóval az is szép legenda,hogy márpedig azok tökéletesek, és nem romolnak el. az más kérdés, hogy a márkaboltban az Andrássyn szó nélkül cserélték újra a táblát, függetlenül a lejárt üzleti garanciától... -
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #252 üzenetére
Nézd át, hogy milyen programokat raktál fel utoljára.
Nálam a Fast Reboot Pro leszedése után megszűnt a spontán újraindulás. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Avicularia #248 üzenetére
Nálam pár napja CM12 lolli van fent, gyári romtól már hányingerem volt. Nem tudom a Samsung, hogy tud így kiadni valamit.
-
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #246 üzenetére
Tudom mar 2014 augusztusaban olvastam rola.
-
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #239 üzenetére
-
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #236 üzenetére
Nekem nem talált semmit.
Lehet ez egy régebbi csomag amit az előző tulaj nem tett fel. -
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #233 üzenetére
Milyen frissitest talalt hozza?
Mert nekem semmit.
Angol regiokodos a tablet. -
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #228 üzenetére
Itt érdemes nézelődnöd (xda-developers Samsung Galaxy Tab Pro 12.2, 10.1, 8.4)
-
banhammer
veterán
válasz
Avicularia #226 üzenetére
Igen, ugrik a Knox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest