- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Senkifia* #317 üzenetére
9.-én írtam az újraindulásgatásról. Akkor ment rá a hardreset, TB-ol visszaállítva minden. Tegnapig bírta, mikor is megint elkezdett újraindulgatni. Múltkor youtube adaway frissítése után kezdte, most pedig a swiftkey bill frissítése után. Hiába installáltam le, folytatta, de nagyon durván 5-10 percenkét újraindult. Hardreset, TB mentések vissza, tegnap óta megint hibátlan. Nem tudom egyszerűen mihez kötni az újraindulásokat mitől kezdi el.
-
Avicularia
veterán
válasz
Senkifia* #315 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármi értelmeset tudnának mondani, ilyen szempontból és bürokráciából sokkal rosszabb hely ez mint Magyarország.
Egyébként tegnap elkezdett megint újraindulgatni. A youtube adaway modult frissítettem xposed alatt előtte, bár lehet semmi köze hozzá. Eddig is fent volt és nem csinálta. Arra meg szükségem van, nem akarok reklámokat bámulni youtube-on. -
-
bigiboyka
csendes tag
válasz
Senkifia* #213 üzenetére
Igaz nem újan vettem de szerintem megérte,egy illető kint vette Németországban 269 Euro-ért 2014.09 hónapban de mivel haza jött nem használta állítása szerint ezért adta el,doboz+tartozékok számla garanciapapír+ gyári tok 49000Ft-ot megért szerintem idáig tökéletesen üzemel,mert vadásztam itthon is csak hitegetés volt az üzletek részéről ekkor meg akkor lesz de azóta se semmi
-
Hóapó
csendes tag
válasz
Senkifia* #200 üzenetére
Már írtam, hogy én mindent kipróbáltam az akku problémával kapcsolatban, újra telepítettem, mégsem szűnt meg, egy frissítés után hirtelen elmúlt.
Tapasztalatom szerint az akku valójában feltöltődik, azonban hamis értéket mutat. Ilyenkor néhány százalékig az elején mintha nem merülne az akku, majd mikor eléri a mutatott szintet, akkor kezd az akku merülni a grafikon szerint. -
Hóapó
csendes tag
válasz
Senkifia* #188 üzenetére
Remélem tartós lesz az állapot.
Az akksi töltésével pedig telefon esetében tapasztaltam, hogy 94%-nál megállt a töltés, nem töltött tovább.
A töltőről lehúzva, akksi kivesz betesz, akkor pedig 100%-ot mutatott.
Valamelyik frissítés után hirtelen elmúlt a jelenség, ebből következtetek, hogy ez valamilyen szoftveres hiba lehet. -
banhammer
veterán
válasz
Senkifia* #185 üzenetére
A nem 100%-ra feltöltődős problémával én is találkoztam.
Azt szoktam csinálni, hogy amikor a tablet jelez, hogy fel van töltve az akkumulátor (100%) még a töltőn hagyom úgy fél órát.
Ha azonnal lehúzom akkor úgy 98%-os töltöttségi szintet jelez ki.A véletlenszerű újraindulásokkal még a használatba vétel legelején találkoztam, aztán idővel megszűnt a probléma, pedig napi szinten nyúzom a tabletet (volt olyan, hogy napi 9-10 órát).
Én magyar nyelvvel használom a kezdetek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest