- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Anno nekem attól indult újra, hogy a WCn leraktam mielőtt felálltam volna a deszkáról.
Nem röhög!
Mindig a WCn indult újra nagy dolog után.
Először arra gondoltam, hogy meg van repedve a tabletben a panel, az apró ütődéstől ahogy leteszem elmozdul és emiatt van az újraindulás.
Napokig nyomorgattam, "csavargattam" a tabletet hátha máskor is előjön az újraindulás.
De nem!
Meg se nyikkant.
De a WCn, hogy rohadjon meg amint letettem újraindult!
Kínomban már a WCn ülve kopogtattam a tabletet ahhoz a kicsi tárolóhoz amire le szoktam rakni, hogy hátha elő tudom idézni az újraindulást.
De nem!
Direktbe nem tudta újraindítani a gépet.
Közben már az ideg szétvert, hogy van egy látszólag tökéletesen működő tabletem ami újraindul (de csak a WCn), hogy fogom ezt a boltban beadni, hogyha garanciáztatni szeretném?
Rám hívják a mentőt, hogy elmeroggyant vagyok.
A végén az oldotta meg az újraindulás problémát, hogy elkezdtem időrendi sorrendben leszedni a programokat a tabletről (hátha azok közül valamelyik csinálja a cirkuszt) és egyszer csak megszűnt az újraindulás.Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Samsung ennek az újraindulási mizériának köszönhetően egyszerűen beszűntette a tabletszéria gyártását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest