- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
LG gpad 8.3 sem rossz, csak a kijelzője kicsit sárgás. Mindhárom tablet van itthon, asszonynak egy Tab S 8.4-e van, szóval van összehasonlítási alapom.
Viszont ez az újraindulgatás rendkívül idegesítő. Valamint az uptime-nál nem látszik hogy újraindult, nem kezd el előröl számolni. Ezért most feldobok egy cm12 nightly-t. -
banhammer
veterán
Szerintem teljesen felesleges tesztet írni róla, mert:
- lassan beszerezhetetlen.
- elolvasod a Samsung Galaxy Note 3 Snapdragon 800-as SoC-ról szóló részét és szinte képben vagy a teljesítménnyel kapcsolatban.
Megfelelő böngészőt használva normális sebességgel lehet netezni, az már nem a SoC és a böngészők hibája, hogy a weboldalak egyre több szarral vannak feleslegesen teletömve.
- a neten kismillió tesztet lehet olvasni angolul.
- a kijelző "jaj istenem nem SupesAMOLED, szar az egész!", a SAMOLED meg hajlamos a beégésre, amúgy meg szerintem nagyon szép.
- a kamera olyan amilyen, aki tablettel, telefonnal fotóz az megérdemli a sorsát.
- az akkumulátorról csak annyit, hogy szerintem elég jól bírja a gyűrődést, de ez az egyéni felhasználástól is jelentősen függ (fényerő, játék, net, film, zene, YouTube, stb).
Valamikor alig egy nap alatt töltőre kell raknom, máskor meg 2-3 napig is kibírja töltés nélkül.
A 2A-es töltő 2, 2 és fél óra alatt feltölti az akkumulátort.
- a WiFi antenna erőssége a franc se tudja milyen, én azt vettem észre, hogy fektetett módban jobb a vétel ha a Home gomb a bal oldalon van.
Lehet, hogy ebben a helyzetben van fenn a WiFi antennája?
Kicsit bánom, hogy nem a SIM-es verziót vettem.
- a tárhely (16 Gbyte) néha kicsit kevés nekem, sok a játékom és az a vicc, hogy alig játszok velük.
- a 2 Gbyte RAM szerintem elég, amúgy se fut nálam több 2-3 programnál (net, valami lejátszó, esetleg mellette a Viber, Hangouts).
- ahogy kézbe vettem a tabletet azonnal bekapcsoltam a fejlesztői lehetőségeket és kikapcsoltam az összes parasztvakítós ablakanimációt, így érdemben nem tudok egyesek fixa ideaként mantrázott "szar az egész, láttam, hogy receg, dadog" dologhoz.
Aki annyira recegős, dadogós mániás az vegyen arany áron tudjuk milyen terméket.Vannak problémák vele:
- véletlenszerű újraindulások, kinek így, kinek úgy szűnt meg a probléma.
- néha nem tölt fel teljesen az akkumulátor, én ebben a problémába fél év alatt egyszer futottam bele.
Ezek a problémák a topikban már ki lettek tárgyalva.Így hirtelen ennyit tudok írni a tabletről kb. fél év intenzív használat után.
-
silentkiller
senior tag
Nagyon jó kis írás! Viszont kiegészíteném azzal, hogy aki rájön erre - már mint a TabPro 8.4 előnyeire - az se nagyon tud mit csinálni mert: hivatalos magyar Samsung nem hozta be a modellt (LTE változat), így nem kapsz Samsung 2 év prémium garit, gsm boltokban már hetek óta hiánycikk, érkezési idő nélkül, eMag-nál rendelhető de kb. annyiért amiért már van 2 év magyar Samsung garanciás Tab S 8.4 LTE... a kör pedig bezárult, legalábbis ami az LTE változatot illeti, wifi-only verzió még van néhol 1-2 megmaradt darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest