Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trap22

csendes tag

válasz patow #341 üzenetére

Nekem is a kedvencem a Nova. Viszont erre a tabra nem ideális. Én legalábbis nem tudtam jól beállítani. (Talán a túlzott wide képarány miatt?)
    Viszont a GO launcher bevált. Pont azért, mert fektetett módban is marad a "rövid" oldalon a dokk-sáv.
    A hardver pedig (főként a 2gb ram miatt) nem okoz neki gondot. Ráadásul nemrégen optimalizálták, így teljesen gördülékeny. (Meg sem kell venni, mert a gesztusok alapból benne vannak, a 3D-s áttűnés meg nem érdekel)
    Napi 1 órás használattal 7 napig nem is kell töltenem, így csak ajánlani tudom az idióta touchwiz, és a használhatatlan magazine-widget oldal helyett!

• Trap22

csendes tag

válasz Senkifia* #291 üzenetére

Végre valaki, aki megerősíti, hogy root előtt, knoxtól függetlenül is jelentkezett az újraindulás!
    Már azt hittem csak álmodtam XD

Most már csak olyan tapasztalat kéne, hogy frissítés + rendszert alapra + root + knox tiltás után stabilan működik!

• Trap22

csendes tag

válasz Avicularia #283 üzenetére

Az ugyanaz mint a miénk, nem orosz, nem tengeren túli...
    De a száma ez? T320XXU1BNI1

Én azért nem kötöm sem a roothoz, sem Knox-hoz, mert nekem a frissítést követően jött a random reboot, amikor még nem is volt rootolva a gép.
    Viszont le volt tiltva szinte minden amit engedett root nélkül a beállításokban. A Konx nyilván nem volt tiltva!
    Amikor visszaengedtem mindent, frissített a playről. Láttam is a frissítés és a reboot után/közben, hogy felvillan az alkalmazások optimalizálása ablak. Nekem akkor szűnt meg.

• Trap22

csendes tag

válasz Avicularia #281 üzenetére

Megmondanád, hogy melyik build-et raktad újra?
    Az eredeti T320XXU1ANAI-t, vagy az őszi T320XXU1BNI1-et?
    Én utóbbiról állítom, hogy bugos. De lehet, hogy mégsincs igazam? :F

• Trap22

csendes tag

válasz silentkiller #267 üzenetére

Mi alapján tiltogattam le? Első körben amelyik appnál a kernel verziószáma van, azt hagytam. Gondolván, hogy azt nem jó piszkálni. Fagyasztottam viszont a samsung appokat, meg a knox tucat appját, szervízét. (Hangsúlyozom, a root előtt, a kernel frissítés után már jelentkezett a véletlenszerű reboot! Tehát NINCS köze a roothoz. Szerény véleményem szerint a Knox-hoz sem, kicsit bugos a frissítés. Ez is azt indokolja, hogy kurtítani kell☺)
    Ezután a sok nyomtatós szarságot, és azokat amikre nyilván semmi szükségem, pl. Exchange, email (nem Gmail), magazine widgettől az allshare.. -ig. Video, zene és még sorolhatnám... hiszen mindenkinek megvan ezekre a kedvenc appja.
    Van egy okos progi: talán WakeUp Locker a neve, a lényeg, hogy kigyűjti pár óra futásidő alatt, hogy mik hányszor ébresztik fel és használják a gépet. Ebből még lehet szemezgetni☺ Utána leszedhető ez is, mert a free csak megmutatja, de nem csinál semmit. Fagyasztásra pedig a Titanium backup kiváló! Sajnos meg kell venni, de mentésre is ez a legjobb! A greenify -féle állandóan futó appokat, amik állandóan belenyúlnak a rendszerbe nem szeretem. Nem egészséges hosszútávon az állandó kill. Azt kell megakadályozni, hogy el se induljon, ami nem kell!
    De nem akarok nagyokosnak tűnni, lehet csak szerencse dolga, hogy nálam megszűnt a reboot a nagytakarítás után?
    Hihetetlen mennyi verziót olvastam, az akksi töltöttségi szintjétől az energiatakarékos módig, mindenki próbálja valamire visszavezetni. A bug az bug sajnos😩 a samsungtól mondjuk többet vártam volna!
    Vissza kell rakni az alap kernelt, ha más nincs, vagy megvárni a lolipoppot.

• Trap22

csendes tag

Sziasztok!
    Leírom a tapasztalataimat a TabPro-val kapcsolatban, hátha segít valakinek.
    Alapból idegesít, ha egy androidos eszközt mindenféle okossággal felvérteznek úgy, hogy azt a user nem tudja kiiktatni. A pohár az ősszel megjelent frissítésnél telt be!
    Saját letöltött appok száma 26, és összesen 300!!! szarság figyelt a tabon :(

Ráadásul nekem is előjött az időnkénti újraindulás.
    Erre a megoldás (szerintem/nekem) nem a háttérkép, meg az angol nyelv, hanem az, hogy ha -akár root nélkül- a beállításoknál letiltogattál alkalmazásokat, az a frissítéseit nem kapta meg, és erre épült rá az új kernelfrissítés.Tehát mindent engedélyezni, mindent frissíteni, tab újraindít (látszik is egy pillanatra, hogy a kernelt optimalizálja), és a probléma megszűnik!

De vissza a 300 apphoz. Rootolás nélkül csak nagyon minimális a lehetőség a letiltásra/fagyasztásra.
    Ezért root: [link]
    Van ahol azt írják, hogy az alap kernelre vissza kell állni, de nem, működik ezzel is gond nélkül: T320XXU1BNI1
    Van olyan vélemény is, hogy nem szerencsés kikapcsolni a Knox-ot, már hogyne kéne! Eszi a tab erőforrásait mint a fene! Nem is beszélve arról a sok samsungos csoda appról, szervízről, amivel megkínál a Samsung!
    Szóval én a 300-26(saját app)-ból 127-et lefagyasztottam mint a fene, és a tab fellélegzett!! Minden mint a villám!

A következő lépésként érdemes lehet még elvégezni, mindenféle csoda progik helyett -amik annyit hoznak mint amennyit visznek- (pl.ccleaner), a beállítások fejlesztői részlegének alján a háttérprocesszek korlátozását a normálról pl. 4-re beállítani! Csodákat művel az akksival!
    Gyakorlatilag ha nem használom a tabot, vízszintes vonalat látok az akksihasználatnál. Mivel a gép alapból kiba gyors, tök fölöleges, hogy a gyorsítótárban figyeljen minden vacak, a képnézegetőtől a google playig.

Végül csak annyit, hogy a Nova launcher szerintem a legjobb, DE erre a tabra a túlzott wide képarány miatt nem jött be. GO launchert használok. Vétek ilyen felbontás mellett a Touchwiz kiba nagy ikonjait bámulni, és nem mellesleg az idióta magazine widget oldalát kerülgetni, amire egy kurva magyar hírforrás nem tehető rá:(

Remélem segítettem a tapasztalataimmal!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés