- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Silenzio #1404 üzenetére
A felsorolásban nem írtam le a konkrét pénzbeli értéket, mert van ahol nem tudom, és van ahol nem is számítható. Nekem a hiányosságok összességében kvázi használhatatlanná tették a készüléket, tehát nem tudtam arra használni, amire vettem. Így nem volt kérdés, hogy cserélnem kell, tudtam, hogy pénzt bukok vele. Ha annó az sgs-t vettem volna meg, akkor nem feltétlenül cseréltem volna sgs2-re idén, így összességében lehet, hogy anyagilag jobban jártam volna, de ezen már kár keseregni - ahogy a sportban, úgy itt sincs "mi lett volna, ha".
Írod, hogy a net sokat javult, és a videólejátszó is más, ezt én már nem tudtam megvárni, de örömmel hallom. Lassan a feleségemnek is érik egy telefon csere, és nála elsődleges szempont a könnyű használhatóság, így az ios, wp7 és bada van benne a kalapban.
Az is igaz, hogy árban csak a kisebb droidosokkal lehet összevetni, azokkal meg van elég gond szintén.
Az sgs2 kamerája szerintem sem túl jó, mondjuk nekem van egy külön gépem, azzal jó képeket tudok lőni, ez pedig elég ha csak épp hirtelen le kell valamit kapni. (Bár valaki írta itt, hogy neki jobban bejön az sgs2 kamerája, mint a wave-é, de szerintem ezzel kisebbségben van.) Btw a 170e egy kicsit túlzó, nem? Olyan 120-140e körül mindig hozzá lehetett jutni, a megjelenéskor meg még olcsóbban is a T-nél.
Tomajdon: a fórum azért is van, hogy vitatkozzunk. Amíg ez megengedett keretek között folyik, addig nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest