Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Gyerekek van benn flash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
leslieke
Jómunkásember
Van német verzió is: S8500XXKK7_S8500OXAKK7_DBT.zip
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75
üzenetére
CPU Overlock/underlock
Nem tudom, hogy miben lesz jobb. Többen azt írták az xda-n, hogy gyorsabb. Viszont ha pl. elutazol, leviheted 400 MHz-ra is, energiamegtakarítás céljából.
-
Goldmen75
őstag
Jobbnak tűnik ez a firm, gyorsabb, jobbak a billentyűzetek, sokkal gyorsabban telepíti ,tölti az alkalmazásokat( vagy csak a router szájában ülök?!
)
Eddig jobbnak tűnik! -
Tomajdon
aktív tag
Lehet állítani a cpu-t a wave-n is. CPU Set (csak bada 2.0)
-
Goldmen75
őstag
Badablog.hu-n mé nincs fenn ez az új firm???

-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Köszi! Azt hiszem ez így is fog maradni... Akkor ezt a frissítést még kihagyom.
-
doctorur
tag
Van olyan infó, amely boltban vásárolt WaveIII üzemszerű működéséről szól? Tehát nem valamilyen gsm portál "itt a kütyü próbáld ki, de bolti már egy kicsit más lesz" tesztje érdekelne.
Egyáltalán vett már valaki WaveIII-at? -
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Rss World-ot meg tudod nézni, hogy megy-e? Meg Crazy duck pl. ami kilépett indítás után...
-
Goldmen75
őstag
válasz
rObika8802
üzenetére
Az alkalmazásokat nézd meg lécci mennek-e! Már ha visszaraktál már:

-
Bobó_20
aktív tag
lassan át lehet nevezni a fórumot: milyen telefonra cseréljem a wave-emet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Goldmen75
őstag
Ez a firm feltűnően kisebb méret mint az eddigiek?!?!?!?
-
rObika8802
aktív tag
-
Goldmen75
őstag
Új firm milyen????? Infókat kérünk,aki már felrakta! Mert akkor én is tolom fel

-
szimike79
őstag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Én is nézegettem már a HTC kínálatot. Főleg a Sensation-t, de a kijelző volt az, ami nem tetszett. A fém készülékház, és a minőségi összeszerelés bejövős, és a Sense UI is kegyetlen jó. Igaz ez az androidos oldal, sajna nekem a WP7 nem szimpatikus.
Használd egészséggel az új kütyüt, remélem megtaláltad a számításod benne.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79
üzenetére
A telefon minőségileg nagyon ott van, én úgy jellemezném, hogy minőségileg nem rosszabb a Wave-nél. Formavilága viszont merőben más. A Wave egy karcsú, lekerített formavilággal bír, míg a Radar széles és picit szögletesebb. A kijelzője nem egy Amoled
, ami látszik is a feketén, de tűrhető. Szóval így vissza gondolva, a Wave kijelző nagyon lenyűgöző volt, főleg a fekete, de az SLCD már nem tudja vissza adni azt a szép feketét, viszont a fehér szebb. -
mrhitoshi
veterán
válasz
sittes79
üzenetére
Azért nagy szám, mert amiket leírtam, azok nem csak nálam nem működik, hanem másnál sem. Xbox Live-ról meg annyit, hogy nézz utána, mert nem csak annyit lehet vele csinálni. A push szolgáltatás meg csak hackeléssel tudtam megcsinálni Badán, és akkor sem volt 100%-os. A ram elfogyást meg sem említem.
Mindegy, nekem bevált a Windows Phone, csak azért írtam azt a kis szösszenetet, mert megkértek rá. 
(#169) ABal:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Wave egy gyönyörű készülék, és azt is élvezet volt használni, de a hiányosságok avagy hibái miatt megváltam tőle. -
mrhitoshi
veterán
Azt hiszem itt az ideje egy kis bemutatásnak!
Egy hete használok már egy WP7.5-ös telefont (HTC Radar), és mivel mondták egy páran, hogy írjak majd egy kis összehasonlítást / véleményt, így gondoltam egy hét használat után ez már kötelező.
Nos: Az első benyomások abszolút meggyőzőek voltak. Badánál mindig is vágytam arra, hogy az emailek egyből megjöjjenek a telefonomra is, és ez a funkció (push szolgáltatás) működjön is rendesen, ahogy az elő van írva. WP7.5-nél ez alap funkció! Naptár, email stb.. szinkronizáció nagyon jól működik.
A másik, amin nagyon jó derültem, az a multitasking. Álom, egyszerűen a Bada után. Felvetettem egy másik fórumban, hogy hogy tudom bezárni normálisan a böngészőt, erre szó szerint kiröhögtek, hogy minek azt bezárni ?
Jött a kérdés, hogy mit használtam ezidáig, hát persze hogy badát.
Apropó böngésző! Bada után lenyűgöző az IE.
De tényleg, gyors, és nem szenved, míg Badánál néha egy rémálom volt egy mobil oldal betöltése is.
A rendszer gyors, meg sem akad.
Rendszerről még annyit, hogy borzasztó jól integrálták bele a különböző szolgáltatásokat. Facebook, Twitter, akkor a Skydrive stb... Nagyon jól működnek.
Facebook alkalmazás használható, ami a Badánál nem mondható el.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja igen!! Kb 1 vagy 2 napos volt a telefon, de már a 2. frissítést nyomtam fel rá.
A többi szolgáltatást meg sem említettem, mint például az Xbox Live-t, ami nagyon korrekt.
Összegezve: Szerintem megérte leváltanom, persze a WP-nél is vannak hiányosságok, de azt hiszem, nem annyi, mint Badánál, és a hozzáállás is merőben más. Samsung <--> Microsoft.
-
Binyi01
aktív tag
Köszi mindenkinek, aki megnézte, látom vagy droidos telót kell vennem, vagy visszavenni az 'igényeimből.'
-
GeoJoe
senior tag
nincs magyar, gyorsult megint néhol, ikonokat mappába rakhatsz de ki is vehetsz onnan. pl IM mappában van windows live messenger yahoo messenger és gtalk, kirakhatod őket külön és IM mappát törlöd
hangprofilokat most se látok, se eredmenyek.com se call record. shp van, böngésző megint jobb lett. KK7 -
consono
nagyúr
válasz
rObika8802
üzenetére
Van a XEO-ban magyar? Most megint nekiállhatok telepíteni... Eh, vendégeink jönnek, majd este...
-
sittes79
addikt
Nyomjátok az infot, hogy változott e valami? Miko lesz már ennek vége?

-
aurel343
tag
Hogy ma se unatkozzunk:
http://hotfile.com/dl/136611244/59f7463/S8500XXKK7_S8500OXAKK7_XEO.rar.html
http://t.co/ghL2Ah0V
Pass samfirmware.com
Töltsetek, telepítsetek!
-
duvi
nagyúr
Megjelent az új téma szerkesztő badára:
Samsung Theme Designer 2.0.1.exe (189MB)
Forrás -
Tomajdon
aktív tag
Jó ez a KK5... tegnap kikapcsoltam 47%-kal a telót, és ma reggel meg 25%-ot mutat...
-
the radish
senior tag
Csak szólok, hogy a KIes és a frissítései nem csak a Wave-re vannak kitalálva. Azaz, ha a Kies frissít is, nem kell mindjárt csalódottnak lenni, hogy a bada nem....
Annyi, hogy az Apps-ot a bada csak a Kiesen (web, vagy mobil) keresztül érheti el, ellenben Én most egy pendrive-ről telepítettem egy progit.
bye bye bada és ez volt az utolsó hsz.-om -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
király...bár sokat nem dolgoztál rajta, de egyedi

-
s4hu|SyD^
addikt
Jöhetne valami új béta rom vagy valami ez a mostani KK5 nekem totálisan laggol és akad, még a képernyőfeloldás is, a menü animációk meg minden.

-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Jó az új cégtáblád!

Hiába na, egy temetkezési vállalkozó adjon magára.
-
bokrosolajos
őstag
Nehogy azt higgyétek, hogy itt nélkülöznötök kell!

[a bada halott] -
ABal
őstag
Hogy fokozzam a rejtélyt, íme a KIES frissítésének összesítője nálam:
Pc W7 64 -- az előző frissítés kiszedte a gép nevét, a mostani visszaírta
Laptop W7 64 -- már az előző frissítést megelőzően sem szerepelt a gép neve, most belekerült
Pc XP 32 -- mindvégig szerepelt a gép neve, most KIKERÜLT belőle.
Tessék! Lehet ötletelni. Én csak nézek magam elé.
-
leslieke
Jómunkásember
Egyre több helyen van Wave 3, csak épp egyikhez sincs gyári garancia.

-
bimbi30
csendes tag
kiváncsi vagyok hogy ténylegessen mikor lesz frissíthető kiesen keresztűl a 2.0... 
-
Viktojka
tag
Nekem is sikeresen frissült a Kies, pc név nincs a firm nevében. (Win7 64bit)
-
Binyi01
aktív tag
Aki felrakta a legutóbbi bétát (tán KK5), az megnézné, h megy - e vele az eredmenyek.com?
A régi bétákon nem megy, szóval a böngészővel még mindig nem vagyok teljes mértékben kibékülve, főleg úgy, h haverom Galaxy S - én vígan néztünk stream - en meccset, elég jó minőségben, a Wave meg ezt az oldalt képtelen megnyitni... Eléggé elszomorít... Elég lenne nekem, ha ezt az oldalt behozná, a streamről álmodni se merek. -
duvi
nagyúr
Új animált képernyőzár videó a 2.0 szoftverből.
-
Bobó_20
aktív tag
nekem van egy tippem bár lehet hülyeség: most frissítettem úgy, hogy nem volt a teló csatlakoztatva -> nem írta át a telefon nevét
legutóbb csatlakoztatott készülékkel frissítettem, akkor elszúrta...
ez csak egy tipp, lehet random generálják ezeket, hogy ne unatkozzunk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(1. most a kies-t rontsuk el! 2. most ígérjünk 2.0-t két héten belül! 3. most a samsung apps-ot rontsuk el! heti meeting a samsung mobil részlegén...)
-
TomWexX
addikt
Én is frissítettem a KIES-t, a PC név továbbra sem került bele a firm verzióba.

Igazából nálam soha nem volt ilyen gond, (kop-kop) úgyhogy ez tényleg örök rejtély marad hogy mi okozhatja... -
leslieke
Jómunkásember
Mégis lesz zenefelismerés a Bada 2.0-ban? Az olaszok bada blogja szerint igen: [link]
vagy legalábbis a Wave 3-on futó verzión...
-
Hanz
tag
Látom megint feljött a téma arról hogy 2-3 másodpercet várni kell mikor hivnak. Nekem 2 éve volt S8000 jet telóm és ott is volt ilyen jelenség, pedig nem volt okos telefon. Egyedüli közös a wave meg a jet között a touchwiz.
Jelenleg galaxy minim van és nem értem miért nem jó a wave fülhallgatója bele? Halk meg vízhangzik. Csak akkor jó ha kb 1-1,5 mm-t kijebb húzom, de kínszenvedés pont eltalálni a megfelelő poziciót. Ez igy nagyon gáz
-
bimbi30
csendes tag
Jó meglett ha hiba....a CSC helyére külön letöltendő, másik fajtát kellett berakni és jó lett

-
bimbi30
csendes tag
sziasztok olyan problémám lenne hogy downloaderrel felraktam a S8500XXKF3 szoftvert de mikor végzett és újraindúl a készülék akkor jön a logo utána a sim keres és ujraindúlgat...
Mit rontottam el?Jelezem nem fullba raktam...sajna a kies azt írta előzőleg bár nem tudom miért hogy az eszköz nem ismeri a kies frissítést vagy mi és nem tudtam frissíteni így raktam downloader-el ....valaki esetleg belinkelne nekem egy kf3-as azaz a legfrisseb 1.2-es firmet?Ami neki is működött... 
-
kacsuszka
aktív tag
nah felraktam a sima kk5-öt és most megy a telo de nemtudok hál istennek samsung appson letölteni mert nem használható ebben az országban...ilyenkor?
-
bimbi30
csendes tag
Melyik most a legújabb magyar 1.2-es firm?
-
kacsuszka
aktív tag
hali
most raktam fel az uj "végleges bétát" és írják h utána sokáig kapcsol be a telo de már 10perce kiírja h samsung wave eltűnik utána megint ciklusosan :/
meddig kell várni vagy nemtud bebootolni és folyamatosan ujraindul?
a multi mindent renben megcsinált.help

-
Goldmen75
őstag
Most nézem azt írják hogy simlockos telót ne frissítsünk loaderrel
Én T-s vagyok s simán ment
MIért írják ezt vajon??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindegy, nekem bevált a Windows Phone, csak azért írtam azt a kis szösszenetet, mert megkértek rá. 

Én T-s vagyok s simán ment