Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Ne írd már azt, hogy folyamatosan sírtok. Nálatok ilyen egységes ellenségkép alakult ki, ami már beteges mértéket öltött.
Senki nem írja folyamatosan azt, hogy végbélsár a termék. Nem ez így nem igaz. Az eladás/megtartás dilemmáját az okozza, hogy a HW maga nem rossz, csak a SW gyengécske. Ma a hasonlatok napja van, ezért leírom, olyan, mintha lenne egy gyönyörű barátnőd, tökéletes lábakkal, darázs derékkal, méretes, szemet gyönyörködtető cicikkel, búgó hanggal, akit bárki megkívánna, csak a szája büdös. Egy darabig gondolkozol rajta, hogy de nagyon jól néz ki, csinálhatod hátulról is, akkor úgysem érzed, nem annyira visszataszító ...
Igen, én leírtam már többször mi a bajom vele. De speciel ő most írta le először, és utoljára. Azért most írta le, mert eladta a készüléket, nem fog többet ide járni. Azért most írta le, miután már tudja, hogy nem fog ide járni, mert eddig tartott attól, amit most meg is kapott érdemtelenül.
Mert ha azt írta volna, hogy egy palánkon átbillentős marketing rizsa áldozata lett ezzel a készülékkel -ami egyébként is igaz - akkor valamennyire érthető is lenne a fanok részéről a zúgolódás.
De nem, ő csak annyit írt: akinek eddig is bejött a bada tokkal-vonóval, annak a 2 is örömére szolgál majd. Akinek pedig eddig is voltak ellenérzései, ezután sem lesz a szerelmese a koreai OS-nek.
Ennyit írt és nem többet!
Hagyjuk már ezt a kollektív bűnösözést!
XXI. században élünk, fogjuk már fel, hogy nem vagyunk egyformák!Ha nem temetkezési vállalkozó lennék, és pingvines jelem lenne, akkor én tuti nem kardoskodnék, egy kiismerhetetlen, zárt OS mellett egy nyílt ellenében. Úgy érezném magam, mint a GreenPeace aktivista, akinek a havi appanázsát egy atomerőmű fizeti

Peace
-
gelbelex
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
35e-nél többet kellene (és vásárláskor kellett volna) rátennem a WaveII-m árára, hogy hasonló képernyős droidot vegyek. De ennyiért szűklátókörűen együttélek a(z akár bétának maradó) bada 2.0 általam is többször emlegetett hibáival... egy darabig biztosan.
Inkorrekt lenne, ha a Samsung átvágja a régi Wave-tulajokat.
Világnézet kérdése, rózsaszín felhő-e, ha még nem erre készülünk... -
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A droidos TW 4.0 sem tud abc-be rendezni
(Kell hozzá egy app, vagy fel kell tenni a tw4.5-öt, vagy egy másik launchert.) -
bokrosolajos
őstag
válasz
gelbelex
üzenetére
Ez is igaz!
Valószínűleg sokat jelenthet a 2 Home screenje, amit be lehet lakni, mert az előd badán megbocsájthatatlan az össze-vissza ikon elrendezés, amiben soha semmi nem lehet megtalálni, ha akarod áthúzással, akkor tuti összevágja úgy, ahogy nem szeretnéd... érthetetlen, hogy ilyen dedós feladatra, mint ABC elrendezés nem fordítottak tízpercnyi időt a koreai fejlesztők, két év alatt.
Kicsit a Trabant esete jut eszembe, harminc évig nem fejlesztették, azzal a címszóval, hogy minek, ha így is el lehet adni ?

Paca2 megérdemelt a moderátoroknál egy kis pihenőt a trágár, személyeskedő degradáló hozzászólásai miatt.
F-ECT$ nem is gondolkodom többé Samsung termékben

-
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
fogd már fel ha képes vagy rá, h nem az a baj, h leirjatok a kritikát, én is tisztában vagyok vele h NEM TÖKÉLETES, hanem abból van elegünk h itt sírtok FOLYAMATOSAN feleslegesen, értjük, h nektek nem felel meg ez a telefon és ez a rendszer. rendben, CSERÉLJÉTEK LE, nekem egy bajom volt vele: a böngésző és ELADTAM egy hét alatt, ti miért nem tudjátok eladni?
de befejeztem, szakmámból már megtanultam, h hülyegyereknek felesleges magyarázni
és nem az a szemellenzős és szűk látokörű aki csak a hibákat látja?
-
gelbelex
őstag
Annyit akart csak mondani, hogy akinek most nem tetszik, annak valószínűleg a 2.0 sem fog bejönni, viszont ha most meg vagy elégedve, akkor érdemes a bada-nál maradni.
Attól függ, mi hiányzik neki az 1.2-ből.
Nekem a 2.0 használhatóság/kézreállóság szempontjából óriási előrelépés, hogy a készenléti képernyőn (de a menüben is) a folderekkel tematikusan csoportosíthatom az ikonokat.
(Bár ezt is lehetne backup-olni.) Így egy készenléti képernyőről elérem a használt kontaktokat (~fast dial), programokat, linkeket.
A menüben szinte csak akkor járok, ha telepítettem valami újat. 
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
nem kell leírni! csak valamiért leírjátok... (no offense) lényegében rátapintott a lényegre: akinek eddig is bejött, annak ezután is tetszik majd, akinek nem hát az ne számítson semmi jóra ilyen hozzáállással a samsung részéről.
emlékszik valaki mikor azt vetettem fel, hogy: addig nem lesz hivatalos 2.0 a régi wave-ekre, amíg elég wave 3 el nem fogy? megjelent a w3? meg. van 2.0 a telónkra? nincs?!?!
-
Paca2
senior tag
1 hónapig használtam androidos telót...
köszönöm, elég is volt belőle (persze nincs kizárva, h az ICS tetszene)
akinek meg nem jön be a bada, az CSERÉLJE LE ÉS NE HISZTIZZEN MINT EGY KURVA
adja el 35-ért és vegyen androidot
ha meg azért sír, h mekkorát bukot akkor gondolkozzon el a következőn ha tud: NE vegyél semmit újonnan, mert BUKNI fogsz rajta, igaz ez telóra, autóra, házra és nőre

-
leslieke
Jómunkásember
Utazási tippek Magyarországról a Samsung Appson: Hungary
-
F-ECT$
titán
válasz
leslieke
üzenetére
Ok, akkor ez változott, mintha pár hónapja még valamit kellett volna állítgatni a samsung fiókon, hogy ez menjen. (Rémlik, hogy az imei szám is bejátszott.) De ha ezt megoldották, az örvendetes, bár pár napja írta valaki, hogy az időközben az appsról levett progit nem tudta visszatenni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Silenzio
üzenetére
Nekem sok ilyen apróság volt, de az utolsó csepp az volt, amikor a comment.com-ra szerettem volna írni, és egy telefon restart és háromszori beírás után sikerült elküldeni a kb 1 soros üzenetet, és mindez 10 percbe került.
Az előnyök-hátrányok sokszor le lettek már írva, lényegében csak ismételni tudom magam:
-Skype: Spanyolországban voltunk nyaralni, volt wifi - ingyen hívtam az itthoniakat, nekem már ez elég sokat megért.
-GPS: Nekem nem jött be az R66, ettől még használható, de a droidon többől tudok választani.
-Rádió: ok.
-Zene: folder player csak pénzért volt (most is még csak azért van?), ez zavart.
-Videó: néhány videó szaggatott egy kicsit, a csúszó feliratokat nem lehet késleltetni/siettetni.
-Net: jónéhány oldal használhatatlan a wave-en.
-Office: nagy fájlokkal nem tud megküzdeni, csak a fizetős - erre nincs napi szinten szükségem, de ha épp nem ment, az eléggé idegesítő volt.
-Widget: nézd meg, hogy mit tud droidon az Elixir, és akkor megérted, hogy mi hiányzik a badas widgetekből.
-Játékok: összehasonlíthatatlan a kínálat.
-És még egy csomó apróság.Emellett a virágbolt is könnyebben használható, nem vagyok álszent. Bár most volt egy olyan akciója a google-nek, hogy 10 napig naponta 10 app 10 centbe került (23 Ft), így bevásároltam kb 30 hasznos/szórakoztató appot, játékot, widgetet összesen 700 Ft-ért. Ja és ha itt megveszel valamit, akkor azt a következő készülékre is viheted tovább mindenféle trükközés nélkül.
szerk (1378):
-ettől még lehet a bada-t szeretni, azért is járok vissza, hogy lássam, hogy hova fejlődik
-a droid sem tökéletes, sőt... -
leslieke
Jómunkásember
Én már kezdem nagyon unni, hogy az elégedett tulajdonosoknak újra és újra le kell írnia, hogy miért is elégedett, olyanoknak, akiknek már rég nincs meg a telefonjuk, de azért időnként benéznek ide és "megosztják" azon nézetüket, hogy a bada mennyire sz@r.
Aztán pedig ezekből lesznek a viták, aminek a vége egy moderátori takarítás.Miért kell a feszültséget kelteni???

-
F-ECT$
titán
válasz
leslieke
üzenetére
Ezt írod: tényleg az akarod mondani, hogy csak annak van/lehet igaza, aki szerint a Wave és a bada sz@r??
Pedig ő ezt írta: ha valakinek ateló bada 1.0-val is tetszik, akkor használja egészséggel.
Annyit akart csak mondani, hogy akinek most nem tetszik, annak valószínűleg a 2.0 sem fog bejönni, viszont ha most meg vagy elégedve, akkor érdemes a bada-nál maradni.
-
Goldmen75
őstag
Én nagyon elégedett vagyok a telómmal, életem lgjobb telója eddig!
Volt már a kezemben mostanában droidos 1000 féle, de minőség, anyaghasználat, kijelző stb tekintetében a wave verhetetlen! S hogy kevesebb az apps-rá? És????
Van egy jó rendszere, ami fejlődik még ha lassan is! S én legalább örülök, hogy nem kell napokig az appstore felett ülnöm mint a droidosoknak, hogy kiválasszam melyik a jó soft.
Én pl nagyon sok progiban megtaláltam a nekem megfelelőt badán. s gyors, szép, okos...
NEM FOGOK MÁST VENNI ezentúl is csak BADÁS telót, ami a következő előfizu lejártakor meg is teszem...
ENNYI! -
Silenzio
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nekem elég mindenre, a Bada 2 meg úgy tűnik még az eddigi, minimális rossz szájízt is elveszi majd. Tudnám fikázni a telefont rendesen, de akkor sem a Samsung kapná a fricskákat, hanem a Telenor. 40-et fizettem érte, de a Telenor szoftverrel egész egyszerűen
nem működött a Facebook. Aztán az 1.2-es Samsunggal rapszodikussá vált az USB menü: egyszer lekapcsolta a Bluetooth-t, ha háttértár módra váltottam, máskor nekem kellett. Szintén a gyári Samu csinálta, hogy időnként bekapcsolt a kijelző csak úgy. A Telenor szoftvernél ezek a furcsaságok nem voltak.Karma: csak ennyi volt a honlapon. Vodám 2003 óta nem volt, nem tudom, hogy mennek ott a dolgok.
szebev: először azt akartam írni, a nagy jólétben milyen hálátlanok lettek egyesek. Ez persze naivitás lett volna: szabad piaci verseny van, győzzön a jobb. Minden esetre nem igazán értek a mobil eszközökhöz és nem is igazán érdekel ez a világ. Pontosan tudtam, mit akarok, és 3 hónap alatt, kb. 30-40 mobilból választottam ki a Wave-et. Nem csalódtam. Az Androidra lényegesen nagyobb a választék appok tekintetében, oké. Sokkal több a játék - ezt mondjuk leszarom, a ScummVM nekem elég és megkaptam. Remekül megy. Eddig csak a lassú Facebookkal, a nyögvenyelős böngészővel és a Social Hub által valami miatt nem fogadott instant messengerrel volt problémám. Mindhárom megszűnt a bétás Bada 2-vel, ráadásul a számomra igen fontos videolejátszó is sokat csiszolódott a kameraszoftverrel együtt. Az előbbiben, ha jól láttam, van Wifi streamelés is, ami aztán már tényleg csak a hab a tortán. És én két éve még HTPC-t akartam. Lehet, hogy a tévénk nem támogatja, nem tudom, de egyelőre ez is hidegen hagy. Már maga a lehetőség megdöbbent. Csak az a szomorú, hogy egy nem hivatalos, félkész, tákolt fw nyújtott megoldást a bajokra... A Telenortól várhattam volna ítéletnapig, ha még a natív Facebook kliens sem működik. Ehh.

-
szebev
senior tag
válasz
TomWexX
üzenetére
+1 .
G-Guts:Ha vkinek meg meg van ez a telo, az azt jelenti,hogy vagy nagyon szereti es jo igy neki ahogy van, vagy nincs penze masik telot venni ami minimum ennyit tud (ennyiert ) ! R-GO , annak a vkinek a 2.0 biztosan be fog jonni. En meg nem probaltam egy 2.0t sem,mert megvarom a veglegest,mert nekem igy is eleg a telo! Es tudom, hogy a 2.0 is tetszeni fog,mert jobb lesz vele a netezes( en sokat netezek telon ) . Szerintem az eremnek mindig ket oldala van, nincs harmadik ! Vagy megtartod a telot vagy eladod. Kesz ,ennyi!Nincs tobb valasztas! Mi megtartottuk, mert nekunk igy is jo.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ezek szerint én mázlista vagyok, mert nekem eddig az elmúlt egy évben mindig működott a GPS mikor használni akartam... Max 2-3 perc alatt mindig volt jel.
Silenzio: én pont ezért nem szándékozom mostanában eladni, nem tudom megindokolni magamnak a pénzköltést azért amivel többet kapnék. Nálam ha csere lesz valamikor, az azért lesz mert megúnom vagy tönkremegy..
-
Silenzio
addikt
Azért a távozóktól alkalmasint - mint tőled is - megkérdezném, mi az a sarkalatos pont szoftverkínálatban, ami megér plusz 30-40 rugót egy hasonló tudású, androidos készülékben? Komolyan kérdezem. Nekem momentán egy bajom van, hogy nincs limit nélküli, ingyenes pdf olvasó, de fizetős van. Inkább megveszem azt, mint hogy hanyatt-homlok meneküljek.
Most próbáltam ki a Bada 2.0-t, van Androidos teló is a házban, majd holnap összeeresztem a kettőt. Egyelőre a Bada a nyerő, bár szvsz nekem már így is túl Androidos lett. Nem mondom, hogy extázisba jöttem az új rendszertől, de telószoftver ennyit egy év alatt még nem fejlődött soha. Az tót ziher.
-
Silenzio
addikt
válasz
samsung1920
üzenetére
Megvan. A Telenortól felfordulhat az ember, de a mysamsungwave-en is csupa baromság volt. Itt vannak a helyes netbeállítások. Nálam Telenornál a következők voltak: hozzáférés neve (apn): net. Minden más legyen üresen. Hitelesítés nincs. A proxy-t meg alapon kell hagyni, a :080 neki a nincs proxy ezek szerint.
Nálad bonyolultabb a helyzet: az APN: internet.vodafone.net előfizetéses ügyfeleknél. Ha minden igaz, feltöltős vagy, így vitamax.internet.vodafone.net. Minden más üres, proxy alapbeállításon. A hitelesítést kapcsold ki! Ennyi. Máris megy. Ja és a csomagkapcsolt adatok alapból ki vannak lőve a telón, azokat is aktiválni kell. A biztonság kedvéért pm-ben is elküldöm, hátha még az éjjel net elé kerülsz és hasznát veszed.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Szívesen, ezer éve nem volt ilyen kérdés.

(#1362) G-Guts: Félreértem, vagy tényleg az akarod mondani, hogy csak annak van/lehet igaza, aki szerint a Wave és a bada sz@r??
Azt tényleg elképzelhetetlen, hogy létezhet olyan user, akinek - a nyilvánvaló hiányosságokkal, hibákkal együtt is - megfelelő a telefon és a rendszer?? -
G-Guts
aktív tag
Ha már a zenéről van szó, a Samsung S8500 Wave-ben Wolfson's WM8994 DAC audiochip van, ami remek dolgokra képes, - de a telefon (ill. a rendszer) természetesen nem használja ki- ezért javaslom, hogy nyüstöljétek a fejlesztőket, hogy aknázzák ki eme remek audiochip adta lehetőségeit valahogy. Zenehallgatásra jobb lehet a Wave, mint gondoljátok. Másra meg úgyis, hagy ne mondjam... Én is örültem, hogy megválhattam tőle, de akinek ilyen telója van még, az legalább hagy hallgasson zenét egy kicsit komolyabb minőségben.
Bokrosolajosnak egyébként teljesen igaza van általánosságban a Wave-vel és a bada-val kapcsolatban. Ez van.., sorry.. ha valakinek pedig nem tetszik, hogy ez így van, akkor csukja be a szemét és éljen képzeletben rózsaszín felhők között. Felesleges abban reménykedni, hogy a 2.0-val minden teljesen megváltozik, ha valakinek ateló bada 1.0-val is tetszik, akkor használja egészséggel, akinek meg nem annak érdemesebb más telefon után néznie, mert úgy sem lesz sosem elégedett a bada-val 2.0 ide vagy oda.
-
duvi
nagyúr
válasz
Gusztáv
üzenetére
Szia!
Elég rosszul hangzik a problémád.
Próbáld meg feltenni a legutolsó fullos 1.2 szoftvert multival. ITT megtalálod a firmwarek között a magyar CSC fileal együtt.. (GT-S8500_XXKF3-OXDKG2_FULL_HUN_SHP_OK) Ha ez se segít akkor sanszos, hogy hardver probléma lesz és marad a szerviz végső megoldásként. -
Silenzio
addikt
válasz
samsung1920
üzenetére
Én is most raktam fel a 2.0-t. Nálam sem működik a net.
A Telenor dobálja itt nekem a helyes beállításokat sms-ben, de sehogy sem megy. Lehet hogy ez a fw ilyen égős, mint a Rechstag? Egyáltalán minek proxy? Miért nem lehet beállítani hogy ne legyen? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem néztem meg, nekem ez gagyi.

-
bokrosolajos
őstag
Van aki teteti hogy nem érti amit mondsz, de ne törődj vele!
IGEN, ezt el kell játszanod mindig, különben az esély, hogy negyed órán belül műholdat lockoljon, csak 50%. Utána lehet próbálkozni a kikapcsolás/bekapcsolás cselekmény-sorozattal, akkor az arány egészen pontosan 50%-ra módosul.
Tudom még javasolni, hogy megszorongatod a készüléket, és úgy teszel, mintha elhajítanád a füled mellett, nagy ívben, s közben kérdőre vonod a koreai mérnökök életútjának természetes szelekcióját, e közben az arány feljavul egészen 50%-ig is!Sajnos a Wave másik gyenge pontja a bada mellett, hogy navigációra vagy lehet használni,vagy nem.
Lacika: de azért jó kis szám volt amit linkeltem, nem?

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Fogaskerék, majd a behajtani tilos táblára böksz.
-
Gusztáv
addikt
Sziasztok,
Van egy ebay-en vett független telefonom (német). Minden jól is működött, de azt vettem észre hogy egy idő után eltűnik a térerő, a telefon nem kommunikál a SIM-kártyával. Ha ilyenkor újraindítom, akkor már a bekapcsolástól fogva nincs térerő (de nem azt írja ki, hogy nincs SIM, meg pl opcióban látszanak a T-mobilos sim funkciói (parkolás, mobil fizetés), csak épp a hálózattal nem hajlandó kommunikálni. Felraktam a S8500XXJID-romot, akkor pár óráig jó volt, de aztán megint előjött a probléma
. -
Rottweiler89
senior tag
Hello!
Láma kérdés lesz,de hogy lehet a letöltött dolgokat törölni?(téma,gamma stb.) -
pcnet
addikt
Köszi szépen a gyors választ srácok!
Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha GPS nem talál jelet akkor mit lehet tenni? Olvastam egy oldalon hogy átmeneti tárat lehet üríteni, meg valami szerver címet átírni (asszem google), utána pikk-pakk talált jelet, aztán azt követően megint nem. Minden használat előtt meg szerver címet írogatni meg törölgetni meg újraindítgatni...
(Bár GPS nélkül megvagyok, csak gondoltam ha már itt vagyok megkérdezem) -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Opera Miniben a weboldalak másnál is becsíkoznak lassú görgetésnél? Olyasmi jelenség, mint mikor tintasugaras nyomtatóból kifogy a tinta és nem nyomtatja ki a betűket csak kb minden 3. sorát.
2. Néha képernyőzár feloldásakor egy pillanatra bordó a kép. Van mikor 1-2 mp-ig is, van mikor napokig nem jelentkezik. Főleg zsebből kivéve és töltőre dugva jelentkezik (túlmelegedés?). Februárig gais még a készülék, szóval jó lenne szervizbe vinni, de elég nehezen reprodukálható a hiba és nem akarom, hogy kiröhögjenek. Meg tuti szerviznek nincs arra kapacitása, hogy egy emberük 2-3 napig 5 percenként feloldja a képernyőzárat majd lezárja. De gar után fájna ha nekem kellene fizetni a kijelző cserét.
A teló gyárilag független, bada 1.2 fut rajta (KF3).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szerk.: Opera Miniből a 6,5,26955 van fent, de a régebbi verziókkal is szórakozott.
-
leslieke
Jómunkásember
-
ruszi_tomi
aktív tag
Kell valamit állítani a telón ha Ausztriában akarom használni? Átáll magától osztrák Vodára? Valaki help......
/Vodafone-függő telóm van/ -
Silenzio
addikt
Fél órája tökölök, de nem jöttem rá, hogy lehet elmenteni az sms-eket biztonságos helyre. Lehet saját mappába menteni, de hol tudom kitallózni, hová kerüljön az a mappa? Nem találom a helyét.
-
TomWexX
addikt
válasz
samsung1920
üzenetére
Settings - network - connections
Majd itt a new-re nyomj majd töltsd ki a net profilt. A vodát nem ismerem, ebben majd más leírja mit kell kitölteni.
Ja és a networkben kapcsold be a use packet data-t! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nekem az összes mostanában letöltött ott van a Downloads-nál (Bada 2.0 KK5), semmi sem tűnt el (parcel panic, naught, crosak, stb. ).
-
samsung1920
csendes tag
csak mingyárt meló..és ott meg szükségem van a netre...
na mind1..
aszthittem marad minden beállítás..és csak internet..és már jó is.. de mivel angol,nemtudom aztsem,mit kéne csinálni rajta 
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
samsung1920
üzenetére
sztem csak nemjól van beállítva az internet kapcsolat nem?
-
San398
őstag
válasz
samsung1920
üzenetére
Szerintem látta mindenki a problémádat!! Hiába írod be többször az nem jelenti azt , hogy hamarabb fognak válaszolni!
Ez egy jó kis közösség ahol biztos segít valaki aki már találkozott ezzel a problémával! Türelem! Végső esetben visszateszed az 1.2-t! -
samsung1920
csendes tag
egyébként most, a 2-0 val, nemtudok internetezni? csak wifin keresztül? mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni?
-
samsung1920
csendes tag
egyébként most, a 2-0 val, nemtudok internetezni? csak wifin keresztül? mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni?
-
samsung1920
csendes tag
válasz
samsung1920
üzenetére
egyébként most, a 2-0 val, nemtudok internetezni? csak wifin keresztül?
mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni? 
-
samsung1920
csendes tag
válasz
samsung1920
üzenetére
már megvan

-
samsung1920
csendes tag
és a főképernyőre hogy rakok ki ikonokat? :$

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920
üzenetére
Pech, nem használom a 2.0-t, de ez a megoldás.
(#1326) Silenzio béta nem fog frissülni Kiessel, mivel nem is hivatalos verzió.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Silenzio
üzenetére
Kint Messenger-t próbáltad már?
(#1322) samsung1920 állíts be egy netprofilt, utána működni fog.
(#1320) lajcsi: így nem leszünk haverok!
csak itt, csak most és utoljára: ha majd hivatalosan bejelenti a Samsung a W3-at és kapható gyári garanciával, akkor jön el a vásárlás ideje. Szürkeimportos verzió nem játszik, comprende? -
samsung1920
csendes tag
hibákért bocsi:$ sötét van már erre fele

-
samsung1920
csendes tag
teleités siker, vszint a samsung account nem müködik? nem enged belépni,vmi olyasmit ir,hogy a nettel van gond
pedig wifi.. -
Silenzio
addikt
Szeretnék msn-ezni a telefonon. Mióta a Samsung felrakta a legújabb fw-t kérésre, szerintem a premium Social Hub fut rajta, mert tök máshogy néz ki, mint ami a Telenoroson volt. Szinkronizáltam is a Windows Live-val, de csak az emaileket kaptam meg, a chat nem működik. Bejelentkeztem a Palringóba is, de ott sem voltak meg az ismerősök. Mit kell csinálni hogy menjen?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
kacsuszka
üzenetére
Gratulálok, jól döntöttél!

Lehúzód Samsung: múltkor ingyé' voltak játékok. Lehúztam a Parcel Panic-et, most nézem a historyban nincsen! Magyarán, egyszer még letölthetted ingyen, de most, miután ismét fizetős, már többé nem. Ez még rendben is lenne, de más termékkel is így tettek, úgy tűnik ennél a
badánálbandánál ez bevettszopásszokás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
hali
galaxy w lesz helyette.
egyenlőre egy simkártyám van
picit több mint 1 évig használtam. elegem van a bada-ból h senki nem fejleszt rá.
amik vannak is progik értékelhetetlenek.a legtöbb belőle widget.
de nem szapulom tovább a bada-t. igyekszem elfelejteni.
igaz ami igaz gyönyörű a telo (wave) de iphone-t se vennék bada-val
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920
üzenetére
Nincs mit. Telepítés leírása itt: Firmware frissítés menete -
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920
üzenetére
Wave 2-re ezeket rakhatod fel: S8530 firmware lista
Magyar nyelv egyik béta 2.0-ban sincs.
-
samsung1920
csendes tag
jha, értem és ezt wave 2re fellehet rakni? multival? bocsi az értetlenkedésért..de elsö okostelom

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsung1920
üzenetére
A bada SDK az a szoftverfejlesztő környezet, amiben programokat lehet készíteni badára és nem a firmware (szoftver), amit telepíteni lehet a telefonra!
Ezek a magyar nyelvű béta firmware-k:
Megjelent az S8500MBUKI1 (Bada 2.0)
Bővített S8500MBUKI1 (Bada 2.0) -
TomWexX
addikt
válasz
samsung1920
üzenetére
Az SDK nak mi köze a firmware-hez???

Egyébként van magyar 2.0, ha jól emlékszem a BUKI-ban van benne.
-
s4tch
veterán
válasz
samsung1920
üzenetére
"magyar 2.0"
Van egyáltalán ilyen?
-
duvi
nagyúr
Mindjárt itt van a karácsony
Ennek alkalmából ajánlom mindenki figyelmébe ezt a karácsonyi üdvözlőlap küldő alkalmazást: Christmas Cards A badaitalia részletesen bemutatja a használatát is. Elérhető Wave I-II-II modellekre és 1.0 kell csak hozzá. e-mailben vagy MMS-ben is elküldhető a kész alkotás.
(A leírás alján szerepel egy voucher kód is, mivel az olaszoknál versenyt hirdettek erre az alkalmazásra:
"Quantità Voucher
Il programmatore Slawomir Musial, che ringraziamo, ci ha fornito:
N° 10 Voucher Code per S8500, S8530 e S8600" Az utalvány dec. 25-ig érvényes)
Ettől eltekintve a maga 290 Ft-os árával se egy megfizethetetlen program.
-
samsung1920
csendes tag
sziasztok, próbálnám frisiteni 2.0 ra multival, és ez a kép fogad amikor behúzom a mappákat: Can not load Bootfiles binary! :S Mit csinálok rosszul? (ez a magyar 2.0 ás beta,badablogról.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A menüben szinte csak akkor járok, ha telepítettem valami újat.

Írtam,hogy láma kérdés lesz... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Próbáld meg feltenni a legutolsó fullos 1.2 szoftvert multival.
.
mert vodásként,van ilyen csomag..és 1000 ft havonta a net, na ezt most nemtudom használni?