Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
-
m.zso
aktív tag
válasz
TomWexX #1696 üzenetére
Gondolod, h a class 4 által biztosított 8000kilobyte/sec nem elegendő gyorsaság a program indításához, v feldolgozásához ? A kárya vásárlásánál nagyobb prioritást szenteltem a méretnek. Mivel elég sok mixet hallgatok, meg akkor már legyen rajta film is. 1.2 alatt rengeteg app fent volt és sztem nem volt olyan lassú az indítás.A játékok nem akadtak (hawx, modern combat, nova). Volt rajta 5 navi program is r66,sygic,ndrive,ndrive11,navitel.Sygic-ot használtam, de nem tapasztaltam annál sem lassulást
-
TomWexX
addikt
válasz
Silenzio #1697 üzenetére
Itt csemegézhetsz! Aminél ott a flash zárójelben, az biztosan mozog, de érdemes a többit is megnézni. (nem mindegyikhez írják oda)
-
TomWexX
addikt
Lehet csak beakadt valami nálad, ami 10-15 másodpercenként megrántotta a CPU-t, és akkor a videófelvétel is megakadt.
(#1695) wertigo1984: Videófelvételhez, ha eredeti a kártya, elég egy class2-es is, de tapasztalatból tudom hogy egy class6-ostól, vagy még inkább egy class10-estől sokkal gyorsabbak lesznek a kártyára telepített appok.
-
m.zso
aktív tag
válasz
FémKuka #1692 üzenetére
Nekem a kedves fórumtársak javaslatai alapján egy silicon power class 4es kártya van benne, de gyakorlatilag a (hamisítatlan) class 2es is megfelel hd videó rögzítéshez.
TomWexX: tegnap videóztam vele, de valami folyamatosan "eszegette" a cpu-t 10-15mp-es időközönként. A képernyőfeloldás sem ment simán. Ma reggel meg eszembe jutott, h a kezdőképernyős widgetek talán azok zavarnak be és be is jött. Érdekes,h nálad meg így is müxik.
-
TomWexX
addikt
válasz
Silenzio #1685 üzenetére
Ha jól vettem ki, akkor te a BUKI1 firmware-t tetted fel. Esetleg megpróbálhatod a KK7-et is, mert ott ezeknek a bugoknak a töredéke se vélhető fel. Az mondjuk igaz hogy a böngésző ugyanúgy mint 1.2-nél, itt is be-beragad, de se kék halál (mivel itt csak low rsrc2 van), se összeomlás, se fiók összeakadás, se stb.
(#1683) m.zso: Hogy érdekessé tegyem a helyzetet, nekem az ON-on van, és mégsem szaggat a felvétel.
-
wertigo1984
őstag
Én holnap reggel adom a sszonynak oda a még koreai gyártói gépsor szagú steril Wave2-jét, aztán valahogy majd lefotózom, hogy mennyire Samu-fan a család (7db Samsung).
-
wertigo1984
őstag
->->-> KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET HULLÁMLOVAS FÓRUMTÁRSAK! <-<-<-
-
Paca2
senior tag
válasz
Silenzio #1687 üzenetére
én is rock módot használtam/használok
bár lehet, h majd leslieke válaszol neked, mert nekem nincs vmi jó hallásom
és nem lehet túl sokat inni
csak ne lenne másnap... (mondjuk erre megoldás, ha minden nap iszunk)
úgy lenne igazi ha a két telót összehasonlítani, ezt meg ő tudja megtenni
-
Silenzio
addikt
A zenelejátszóban voltak zenei profilok, igaz, hogy kézi equalizer abban sem volt, de rock módban sokkal jobban szólt a füles. Most viszont valamit pofozhattak a zeneszoftveren, mert olyan hangszereket is kihallok Mike Oldfield Hergeast Ridge című remeklésében, amit eddig nem. Vagy csak túl sokat iszok. Höhöh.
-
Paca2
senior tag
pár kép, amit csináltam hirtelen, alap beállítások tájkép mód
hangprofil nincs (nem találtam) - de én soha nem is használtam, csak a csendeset és a normált mióta használok mobilt, úgy 12-13 éve, bár elismerem, h másnak lehet rá igénye
hangszínszabályzó az egyben sem volt, itt sincs, csak profilok, mint az egyben
és mint mondtad, amit használsz az béta, bár tökéletesen igaza van mindenkinek aki a samut szidja, abban, h nem adnak ki kész verziót az 1-2re
-
Silenzio
addikt
Meggondoltam magam, nagyon nem tetszik ez a 2.0-s Bada, legalábbis a béta. Bocs az erős kifejezésért, de egy rakás gőzölgő szarkupac az egész.
1. A külalak összességében pofás, de az analóg erősítő-mánia szerintem nagyon ciki. Mi a francért kellettek a csúszkák? A ki-be gomb miért nem volt jó? Csomószor csak ötödszörre reagál rájuk a teló, pedig nem vagyok Parkinson-kóros.
2. A böngésző néha nem tölt be egy oldalt. Máskor képtelen vagyok (pl. imdb.com) normálisan navigálni, annyira zsúfolt minden, hogy nem tudok legördíteni, mert mindig rákattintok valamire. Nem igaz, hogy nincs erre megoldás, még PC-n is van középső egérgombbal, pedig itt aztán tök fölösleges. Az egyetemen beírtam a wifi-hez az ETR adataim, közölte a honlap, hogy rosszak, aztán ment a wifi. WTF?! Ld. 3-as pont.
3. Szar a wifi. 1-es erősségnél jobb még nem volt, máskor meg közölte hogy nincs is elérhető kapcsolat. Azon a vonalon, amin filmeket töltünk le (1 megával is jönnek pedig kis zugban lakik a csajom a koli legtetején). Remek. Hogy lehet ennyire tré?
4. Az Office-ra összeomlik az egész. Ez a legkevesebb, valamit elpacsáltak a törökök, sebaj.
5. Az MSN egy idő után lehalt. Szerinte elérhető voltam, de nem láttam egy ismerőst sem. Aztán közölte, hogy a portálról jelszómódosítás történt, ezért nem tudok belépni. Ez persze nem volt igaz. Az anyja ********-t.
6. Összeakadnak a fiókok. Ugyanaz az email címem Samsung fióknak, google chatnek, fb-nek és msn-nek is. PC-n ez érdekes mód nem volt gond, itt viszont egyből nekiállt szarakodni az msn, mikor beállítottam a google chat fiókot. Be se tudtam lépni később, nó medör hányszor indítottam újra a telót. 1.2-es Badán még ratyibb volt, ott közölte, hogy az emailcím már használatban van, és adjak meg mást.Istenem... Egyértelmű a fejlődés azért, ugye? Még jó, hogy nem igénylem a Skype-ot.
7. Nem tudom megnyitni az emailjeim. Ott vagyok a kliensben, látom őket, rákattintok az egyikre, mire közli hogy küldés, pár perc(!) alatt közli, hogy az email letöltve (wifin, HSDPA-n, tök mindegy, neki ez percekig tart, holott az említett email egy teljes mondatból állt - a böngészőből persze meg tudom nyitni, no para, de az úgy elég vacak). Hogy a francba kell megnyitni?! Ha megint rákattintok, újra kezdődik a folyamat.
8. Begajdult az emailek szinkronizálásától, 1 percenként visított, hogy új üzenetem érkezett, holott már megnéztem mind. Törölnöm kellett a fiókot, különben végig visított. Ez milyen már?
9. Csak hogy még egyszer leírhassam, szar.Fütyökkutya az egész.
10. Mindentől képes összeomlani. Ha bekapcsolva marad a videlejátszó, attól is kékhalál lesz. Ha bármilyen instant message ablak nyitva marad, perceken belül attól is kékhalál lesz. Gyakorlatilag ha bármi érdemit csinálok a telefonnal, és kicsit magára hagyom, rögtön jön a kékhalál.
11. Ez a kékhalál 100%-ra pörgeti a telefont, ugyanis fél nap alatt lemerült. Ebben a fél napban kb. 1 óra chatelés és 5 perc böngészés volt. Most néztem meg 2 és fél órányi videót rajta, és 70%-on az aksi, tehát tuti a kékhaláloktól merült le.
12. Szaggatnak kicsit a videók, szarul veszi fel őket. A lejátszással nincs gond, csak a kamera nem használható.
13. Idétlen az akku kijelzése. Kb. 20%-on volt. Megnyitottam egy videót, és egyből nekiállt nyekeregni hogy lemerültem, segítség. Ezt játszotta 4 órán keresztül, mialatt többször is telefonáltam, és nem merült le. De folyamatosan üvöltött ez idő alatt.
14. Iszonyú halk a kékfogú fülesem vele. Max hangerőn épp elviselhető, egy forgalmasabb utcában már alig hallom. Lehet a rendszerhangerő alacsony neki túlzottan, de könyörgöm, mi köze hozzá a zene hangerejének? Miért van rá hatással? Bada 1-nél nem volt.Egyelőre ennyi, elég ez is. Mocskosul megbántam hogy feltettem, gyakorlatilag egy olyan dolog van, amit nem kifogásolnék, az a videolejátszás. Minden más kvázi-használhatatlan.
Bada 2 (első sorban Wave 3)-tulajdonosok: hol vannak a hangprofilok, hol a hangszínszabályzó a zenelejátszóban? Ezentúl csak pénzért lesz vagy mi?
-
m.zso
aktív tag
Mielőtt felhúztam az új firmet, lementettem minden fontos dolgot, telepítés után rögtön nyomtam egy formázást a memkártyára, a fájltöredezettség miatt. Sztem érdemes ezt is megcsinálni. Lehet,h még ez is bezavarhat a videófelvételkor
-
m.zso
aktív tag
Meglett,a megoldás a videó szaggatásának problémájára.Az alapképernyőn levő widgetekből az auto scrollingot none állapotba kell állítani.Nálam ez segít
ett.
-
Goldmen75
őstag
Már 1x kérdeztem, mi az a fota, kell-e mert eddig nem volt:!?!?!
-
kasee
aktív tag
Hát Én is eladtam a Wave -et. szerencsére csak párezret buktam mert Én is használtan vettem.
Sok bajom nem volt vele, de tényleg vicces ez amit a 2.0 val csinálnak
Most amugy az ezeréves Nokioa 3120 -amat használom
Az tény és való hogy hasonló hardveres telefont nehéz ma találni.Én most kipróbálom az androidot Galaxy Ace -n gondolkodtam de arról lebeszéltek talán Galaxy W re gyüjtök.Egész jó áron lehet használtan hozzájutni.
-
Attelah
tag
Atya világ...március... Ááá, ez már tényleg vicc!
-
Attelah
tag
Mi a helyzet, kijött a 2.0 Wave 1-re?
-
FémKuka
tag
Köszi a segítséget. Úgy tűnik eddig mindent patentül megy...
-
m.zso
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
Találtam egy anomáliát. E-mail fogadásnál be van állítva, hogy 3 MB-ig töltse le a leveleket. Ehhez képest lejön a feladó és a tárgy, majd a levél megnyitása utána a tartalom is.
Vajon rosszul csinálok valamit, vagy ez ilyen lenne??A béta 2.0-ák alatt ez hogy működik?
-
FémKuka
tag
Na, most bejön az apps, de úgyan úgy kéri, hogy lépjek be a samsung fiókomba. Ez ugye nem megy, sőt igazából semmilyen e-mail fiókot nem tudok beállítani mert sír hogy nincs net, pedig van...Ötlet?
Közben egy kis vélemény:
- laggol
- lassabb lett a böngésző (bár szerintem ez csak nálam jelentkezik)
- az egész szebb ahogy vanJó lesz ez a 2.0, csak legyünk már túl ezeken a bétákon és legyen egy rendes 2.0-ánk
SZerk.: Amint elküldtem a hozzászolást, belépett a telefonon a samu fiókba, bocs a felesleges kérdés miatt
-
m.zso
aktív tag
kk7-es ügynökök !!
mindenkinél röcögősen megy a videófelvétel?
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #1655 üzenetére
Úgy néz ki, a veszett ügyek kedvelője vagy.
Paca2: Az SGSII-vel azért nem ilyen gondok voltak, mert amúgy nagyon egyben volt az egész. Itthon párom minije is műanyag, de több hónap után se egy nyekkenés, sem a gombokkal nincs gond. Ráadásul kézbe venni is jó érzés. Azonban a Wave ebből a szempontból viszi a prímet. Már több mint egy éves, de még mindig olyan mintha új lenne, pedig sajna párszor már leejtettem.
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Felraktam a 2.0-át ma délután (KK7), és annyi lenne a kérdésem, hogy miként oldható meg a samsung apps wifin keresztüli használata?Szerk.: Elfelejtettem leírni, hogy megpróbáltam samsung-os fiókot belőni de közölte, hogy nincs netkapcsolat. Újat se engedett létrehozni...
-
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #1648 üzenetére
A Nokia nem az esetem, és a MeeGo? Lehet hogy halva született dolog. Valamint a cikk végén a mondat feltette a pontot: "A türelmes embereknek mindenképp megfelelő választás lesz".
A türelemből már elegem van.(#1646) richies: Nem sz SGSII fogásával van a gond, hanem az érzéssel amit ébreszt bennem. Tetszik, hogy vékony, méretre is még elmegy.
De az a műanyag érzés. -
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
bokrosolajos #1650 üzenetére
Ettől féltem......
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #1649 üzenetére
A Sygic Mobile Maps Slovakia, Czech, Hungary 8400 Ft.ért letölthető. Ndrive magyar térképpel nincs. Meg van sok más egyéb navi program is.
-
ruszi_tomi
aktív tag
2.0-ra milyen működő navigáció van? A route 66-on kivül persze
-
boszitom
csendes tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket (kinek Bada2-vel, kinek amit kíván)
kívánok a fórumtársaknak!
-
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos #1643 üzenetére
ígértem képeket, de ma egész nap rohangáltam, holnap mindenképpen
vagy a pingvin
-
szimike79
őstag
válasz
Bobó_20 #1634 üzenetére
Nálunk van itthon X8 és Xperia mini is. A mini tényleg nagyon jó, bár nekem egy kicsit kicsi a kijelzője.
Ha úgy érzed, hogy váltani kell, akkor tedd meg, ne késlekedj. Hogy őszinte legyek nekem is motoszkál a gondolat a fejemben. Ünnepek előtti nagy bevásárláskor volt egy kis időm. Megnyomkodtam néhány "Nagy vadat". Eléggé érdekes összkép alakult ki bennem. Ami nagyon bejött az a Sensation, minőségi ház, a sens felület nagyon ütős kinézetre(a kijelző az SLCD-vel azért sántított egy kicsit a samoled után). Az SGSII kicsit csalódás volt, a kijelzője nagyon tetszett, és a hardver is megfelelő lenne a váltáshoz. Csak mikor a kezembe vettem, elfogott az a búcsús műanyag kacat érzés. Az SE-k nagyon bejönnek kinézetre, csak ott kevés hardveres fejlődést látok a Wave-hez képest, bár jól használhatók, és megkapják az ICS-t is. Ha most kellene váltanom hát nem tudom. A Wave 3 tetszik, minőségi a ház, de sajnos a samu lehetetlen ügyködése miatt kicsit megrendült a bizalmam a badában. Lehetne ez egy nagyon jó rendszer, szimpatikusabb mint a droid, ha a samu jobban nekifeküdne, foglalkozna a gyermekbetegségek javításával, illetve a 2.0 már itt lenne, és nem bélyegeznének minket lassan a" Türelmesen Csodákra Várók" klubjává.Amit majdnem elfelejtettem, megnyomkodtam a Note-t. Na azt nem tudom, kinek találta ki a Samu? Nagyon öszvér jószág. Telefonnak rohadt nagy, nekem legalább is nem kellene. Otthonra még elmenne, de van nagyobb kijelzős tablet arra a célra.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #1642 üzenetére
Kösz a helyzetjelentést! Nálam Te vagy az első
Micsoda karácsonyi meglepetés!
Szerintem is jobban áll neked a Mekis zacskónál a madár!W3 kérdéseim:
- Webes naptárral (kugli kalendár) szinkronizálni lehet-e ?
- Sample fotókat mikor kapunk?Más egyelőre nem jut eszembe, s mivel még a telefon is túl friss, csendben várjuk az eseményeket.
-
leslieke
Jómunkásember
Gyorsjelentés, amiket eddig próbáltam W3-on:
- Névjegyek: átküldve, szépen felismerve, csak a megjelenítés sorrendjét kellett megadni és olyan lett, mint a régin.
- Hívás: van gyorshívó funkció; a beszédhang érthető és tiszta.
- GPS: 10 mp alatt jel az ablakban állva is.
- Samsung Apps: első indításkor frissült; egyébként gyors megjelenés, gyors letöltés, kicsit más elrendezés
- Internet: Wifi-n néztem pár oldalt, mind szélsebesen töltött be.
- Naptár: a névjegyeknél felvett szülinapok szépen átkerültek,
- E-mail: hotmail levelek letöltéséhez e-mail cím és jelszó megadása elég volt, és már jöttek is le a levelek.
- SMS: az üzenetek megjelenítése rendben van, de nem találom, hogy hol lehet beállítani (lekorlátozni) az ékezetes betűk mellőzését. -
nyesix
senior tag
sziasztok!
úgy néz ki - bár egyenlőre csak átmenetileg- átszállok WP7 re. Mivel BT-on a wp7 nem tud fileokat fogadni (egy rendszer sem tökéletes) így a névjegyek átvitelére valami más módszer kell.
Leírná valaki, hogy az exch -t hogy kell bekonfigolni ahhoz, hogy a g-mailes postafiókomba feltoljon minden névjegyet, és minden hozzá tartozó adatot (mail címek, stb)köszi!
-
TomWexX
addikt
2.0-t használók közül valaki próbálta már a Kies via wifi-t?
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #1635 üzenetére
Paca2-nek előbb lett wave3-a...
-
bokrosolajos
őstag
Gratulálok az újabb badás telefonodhoz!
Ha nem piszkállak, várhattál volna vele januárig. Lényegében részesévé váltam az elő-karácsonyi meglepetésednekMégis neked lett először W3-as Samsungod.
Remélem jó sokáig meg is marad! -
Bobó_20
aktív tag
válasz
szimike79 #1620 üzenetére
az X8 valóban egy kalap kakkanat, miután megnyomkodtam egy Xperia mini-t: az tetszett, csak az előbbit ugye tovább nyüstölhettem és nem esett le az állam...
csak, hogy legyen valami aktualitása is ezt azért kérdeztem, mert én NEM várok márciusig és ez már biztos! barátnőm megkapja a wavemet (neki valóban eleget nyújt a bada: jó kamera, jó videó, nagy kijelző, telefonálni is lehet vele /még/) én meg beruházok valami droidos tárcsába (Ray, Xperia mini).
Naivan hittem, még a szeptemberi pletykák idején, hogy decemberre lesz valami a 2.0-ból, de most már márciust ígérnek -> akkor majd májust -> stb...
Béta romos "újtelefont" meg nem kérek köszönöm, ha nem lenne más lehetőség inkább azt a pénzt elégetném. Karácsony után viszlát bada! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
ADAM1337 #1626 üzenetére
Köszi! A következő napokban tesztelem, azután szeretnék írni egy összehasonlítást a 2 telefonról.
(#1625) TomWexX Kösz. A pingvin a megszokott jelem, azért tettem vissza.
(#1627) Tomajdon január volt a terv, de jobban alakultak a dolgok, mint vártam és mint számítottam.
-
Tomajdon
aktív tag
Leslieke: mégsem bírtad januárig?
más: a facebook és twitter bada 2.0-ás változatai letölthetőek a samsungapps-ról wave I és II-re is !
-
leslieke
Jómunkásember
Van gyorshívó funkció a Wave 3-as Bada 2-ben: Beállítások -> Hívás -> Gyorshívó gombok.
És jó működik. -
doctorur
tag
válasz
bokrosolajos #1618 üzenetére
Nem nézted a Sensation-t? 15.000 több, de talán jobb is.
-
szimike79
őstag
válasz
Bobó_20 #1614 üzenetére
Kb semennyire, azt leszámítva, hogy az SE által készített kezelőfelület hasonlít valamennyire egymásra a két telefonon. De az X8-on 2.1-es droid, a Ray-en pedig 2.3-as droid fut. Párom Xperia minije van közelebbi rokonságban a Ray-jel. Az X8 személyes véleményem szerint egy kalap sz.r.
Végre a mobilarénához is elért a Wave3. Kíváncsi leszek mit írnak majd róla.
-
Paca2
senior tag
megeloztem a mobilarenat, ok most kezdik tesztelni
kivancsi vagyok miben nem ertunk egyet
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Bobó_20 #1614 üzenetére
Egyáltalán nem hasonlít a Ray az X8-ra, de szerintem ezt te is tudod.
A Ray egy klassz telefon, ha egy évvel hamarabb jelenik meg, biztos nem ebben a topikban lennék tag.Ma megnéztem egy Samu W-t, és kellemesen csalódtam: fotókon nagyon gagyinak tűnik, élőben nem. Ugyanaz a mérete mint a Wave 1, csak a kijelző nagyobb. Meg gyorsabb a proci. W2 nem játszik ellenében, de egy W3-nak is kérdéses a fogyása
HTC Desire S-t rendeltem! Méretre nekem pont megfelelő. De még nézelődöm DHD-t is. Előtte azt rendeltem, de elfogyott.
SGS-t, Desire-t, Ace-t, Blade-et, Play-t, Arc-ot, Huawei-t próbáltam, mint Androidos készülék. Egyértelműen mindegyiknél jelentkezik lag, és abban is egyformák, hogy kevés a RAM, akármennyi is van benne
Betűméretet tudom, hogy lehet állítani, de arra gondolok, hogy alul van egy bővebb magyarázó szöveg, azt nem lehet eléggé nagyítani, ha csak nem 4,3 " os a kijelző -
snecizero
senior tag
Pigeon Squadron játék csak gondoltam megosztom.
840 ft ról 290 ft ra árazták le. -
snecizero
senior tag
A samu oda adhatná a bada 2.0 a wave 1-2 re karácsonyra nekünk !
-
G-Guts
aktív tag
Csak azért kérdeztem tőle, mert szerintem egy alsókategóriás android-ot próbálhatott ki.
Nálam az android-al Galaxy S-en (2.3.4-es JVR rom, semmi buhera) semmiféle probléma nincs, gyors, jól átlátható, jó böngészési élmény, skype videocall stb. Telefonként is csak azért megbízhatatlanabbak egy alaptelefonnál, mert futnak háttérben programok (amiket egyébként le lehet állítani fagyasztással) + ami a legfőbb ok, hogy ott van benne a sok lehetőség (alkalmazások futtatása, internetezés stb.) - melyektől merül a teló rendesen. De ha ezeket nem használja az ember, csak telefonálásra használja akkor az üzemidővel sincs baj. -
F-ECT$
titán
Ez kb mindre igaz, bár hogy árnyaljam a képet:
-kicsik a feliratok - lehet állítani a font méretet
-sok, bonyolult a menü rendszere - igaz, bár legalább mindent be lehet állítani úgy, ahogy szeretnéd
-össze-vissza alkalmazások szétbomlasztják az egyébként sem létező, kezdetleges design-t - igaz, bár a témákkal egységesíteni lehet a látványt
-sok a reklám - az ingyenes progikban igen, de ez a legtöbb esetben kikapcsolható egy adfree nevű appal
-sok a laggolás - igaz, bár launcherekkel ez jócskán csökkenthető, emellett nekem a wave is meg-megakadt néha
-megbízhatatlan telefonként - hááát, ez nálam nem igaz: havi 2-3 órát telefonálok vele + néhány óra skype, de gondom nem nagyon volt vele
-kémszoftver: amerika, az eu-ban nem engedélyezték. Ha pedig a káros progikra gondol, akkor ez bőven előfordulhat más platformon is, bár tény, hogy az android a leginkább érintett. -
G-Guts
aktív tag
válasz
bokrosolajos #1605 üzenetére
Hello. Milyen telefonon használtál eddig android-ot? Csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem tetszik. Melyik HTC telefont akarod megvenni?
Telefonként az android-ok egyébként szerintem is kicsit megbízhatatlanok. A legmegbízhatóbb telefonok szerintem az (op. rendszer nélküli) alaptelefonok. -
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos #1605 üzenetére
na jol osszefoglaltad, en nem tudtam, de ez a bajom az androiddal. Es lehetnenek progik meg kiegymas, de nem hianyzik annyira h androidos legyek. Am nagyjabol egyetertek veled. Telefonaltam parat. Nem tapasztaltam semmilyen problemat.
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
duvi
nagyúr
Mivel kezdenek sűrűsödni az események és nem tudom, hogy mikor kerülök legközelebb gépközelbe:
-
bokrosolajos
őstag
Nekem sem tetszik az Android: kicsik a feliratok és sok, bonyolult a menü rendszere, össze-vissza alkalmazások szétbomlasztják az egyébként sem létező, kezdetleges design-t, sok a reklám, sok a laggolás, megbízhatatlan telefonként, kémszoftver stb.
iOS-ről jót nem tudok mondani, az iTunes és a kémjelentés miatt, WP7-et pedig egyáltalán nem ismerem, de olvasom a gyermek betegségeit.
Ezek ellentétekén a bada egy nagyon emberbarát, használható OS lenne, ha lennének rá ugyanúgy hasznos, mindennapi életet segítő alkalmazások. De a feltételes mód itt maradt rajta és úgy tűnik ez nem is fog rövid időn belül változni.
F-ECT$ : köszi. Akkor nem is februárban,de már januárban
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #1599 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tőzsde és gazdaság
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest