Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Silenzio #12433 üzenetére
Igen, sajnos ennyit tud.
Nekem pl az IM Messenger Gtalk kliensként sem működik csak abszolút esetlegesen. Ha benne vagyok és fut akkor megjön az értesítés, de ha nem akkor eddig életében vagy 2x jelent meg a lenyíló értesítési területen hogy gtalk üzenetem jött úgy hogy nem futott a kliens, hogy mitől és hogyan ne kérdezd, de van egy olyan gyanúm hogy így kellene alapból mennie de mégsem teszi. Még rendesen meg is lepődtem, de utána hetekig nem tudtam reprodukálni akárhogy igyekezetem, aztán egyszer megint megjelent pedig el is felejtkeztem róla közben és biztosan nem futott a háttérben. Cégnél elég sokat használjuk a gtalkot, ezért alapvetően nagy rajta a forgalom. Még jó hogy kb a push e-mail többé-kevésbé elfogadhatóan fut csak 1-2 hetente ragad be de akkor egy újraindítás megoldja, így rámírnak gmailben hogy lepjek be gtalkba.
Ilyen fatengelyesen megy a dolog, de már csak a jövő hét közepéig, mert átállok a sötét oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest