- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #17702 üzenetére
Már nem idegeskedem... Nem vagyunk egyformák, ennyi.
Így van, utánad csináltattam meg az avatarom, mert láttam hogy neked van és jó, akkor nekem miért ne legyen?
Maga a karakter erősen az északi hidegről való.Trónok harcából Ő az.
-
consono
nagyúr
válasz
szimike79 #16007 üzenetére
Az biztos, hogy iOS meg Android között nincs meg az összhang, de az elérhető alkalmazások 99,9% százalékát lefedik
Mondjuk ez a mindenhol mindent elérni (PC, tablet, mobil) az informatika szetn grálja, ezért (is) nyomul a cloud computing, ebből él a dropbox, a google stb. Nyilván egyszerűbb ezt egy platformon megvalósítani, legyen az az Apple-é vagy a Google-é...
-
consono
nagyúr
válasz
szimike79 #16005 üzenetére
Ötletes megoldás a Padfone 2 , a tiszta sor, no de ennyiért??? Az árán kapok egy retinás iPadet meg egy négymagos droidot simán... Persze akkor nem lesz meg az, hogy ugyan az van a tableten mint a telón, de nem is veszítem el mindkét funkciót egy esetleges hiba esetén...
Hülye dolog ez a szívemhez nőtt dolog a Wave kapcsán, de tényleg így van... Nekem is hiányzik (igazából a ház, meg a design) hónapok elteltével is...
-
-
ABal
őstag
válasz
szimike79 #16000 üzenetére
Még csak most merült fel a gondolat, de nagyban hozzájárultak az utóbbi napok újraindulásai. A Wave maga mint telefon, a mai napig tetszik, de már tényleg kiöregedett. A tablet mellett meg akkora a kontraszt, hogy nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Szóval, 2013 lesz az új telefon éve, de még így is ráérek vele.
MrCsit: Nézd meg a blogomat, ott megtalálod a véleményemet a 2.0-ról. Én is sokáig halasztottam a váltást, mert nem hittem benne, és nem is tévedtem nagyot. Ha a kényszer nem vitt volna rá, lehet, hogy ma is 1.2-n lennék. Mindegy, ott van részleteiben a logouton.
-
ABal
őstag
válasz
szimike79 #14054 üzenetére
Ahogy te is, én is visszajárok ide, mert itt még most is nagyobb élet van, mint például a Galaxy Tab 7.7 topikban. A GT7.7 topikban én vagyok az egyik leggyakoribb hozzászóló. Azt hiszem, ez adhat némi támpontot arról, hogy mennyire pörög... ami végül is nem baj, mert nincsenek gondok, amik felbolygatnák a fórumot. Csak egy kicsit kihalt odaát.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
szimike79 #12434 üzenetére
Ráadásul úgy zárja be a progikat, hogy nem is jelzi sehol.
Bezzeg az ICS minden szart be tesz a taskbar-ba -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szimike79 #12106 üzenetére
Úgy értettem hogy a most a 2.3.7-en gondja van de tuti jobban lesz a Soc optimalizálva ICS-hez, de a topikjába nézegetek valszeg a flash optimalizálás szar csak benne.
Mindenesetre már várom nagyon.
Az Arc s is nagyon jó telefon csak nekem a fémházas megoldások jöhettek szóba. -
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #11959 üzenetére
Remélem nem gond hogy itt a wave topicban teljesen más telefonokról beszélünk...
Nekem elég volt pár óra 4"os kijelző nyomkodás, hogy utána a wave aprónak tűnjön.
Tényleg nagyon hamar rá lehet szokni a jóra.
A P-n szerencsére ugyanott van a bill.zár gomb mint a wave-en, és még a forgó földgömb is benne van. Az alsó átlátszó csík baromi jól érzékeli az ujjamat, viszont S-nél nem a csíkot kell nyomni hanem fölötte egy kis pöttyöt. Az egyrészt nem érzékel ilyen jól, másrészt kényelmetlen is hogy nem a világító "gombot" nyomod hanem fölötte piszkálódsz. -
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #11953 üzenetére
Köszi!
(egyébként a bada nálam már rég meghalt, csak eddig nem volt lehetőségem lecserélni)
Nekem volt szerencsém az Xperia S-hez, szinte ugyanolyan mint a P (sebességre) csak nagyobb a kijelző. Viszont ott szerintem túl sok az ergonómiai hiba. Pl. bugyuta a 3 érintő gomb, hogy nem a csíkot kell nyomni ami világít, hanem a pöttyöt ami fölötte van, kényelmetlen hogy felül van a kijelző feloldó gomb, felesleges és rosszul kitalált a töltő ajtócska...stb. Ja és abban még nincs white magic technológia, ami viszont nem hülyeség!
Ma én is megnyomkodtam a GSIII-at, és igazat kell adnom a véleményednek. Kinézetre teljesen jellegtelen. -
peter_k
tag
válasz
szimike79 #10420 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Jelenleg ott tart az ügy, hogy elfogadták a kárigényemet és tegnap délután bementem egy T-pontba, ahol szervíz is van, leadni a készülékemet.
A szervízes megnézte és megállapította, hogy nincsen szerencsém, mert a ház is rendesen megkarcolódott, amit ők már nem tudnak cserélni. ( nem tud alkatrészt rendelni hozzá.)
Ezért megy a Samsunghoz, ahol döntenek majd, hogy cserekészüléket kapok vagy megéri kicserélni a házat. ( Azért titkon örülnék, ha nem érné meg.)További fejlemények 1-3 héten belül.
Nagyon nem bántam meg, hogy megkötöttem ezt a biztosítást, mert most enélkül, igencsak szomorú lennék. Havi 500 Ft nem egy nagy összeg.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szimike79 #8285 üzenetére
Egy újratelepítéssel, esetleg a Nami-féle verzióval megnézhetnéd, hogy elmúlnak-e a hibák nagyobbik része.
Ez a később ébresztett érdekes jelenség. Eddig csak olyanra volt panasz, hogy egyáltalán nem ébresztett.
(#8296) kaller1 meglehet, hogy előrébb fog kerülni, de pl. a csempéket nagyon sokan visszataszítónak tartják. legalábbis azok, akiket megkérdeztem.
(#8294) janes1976 ha nekem kellene váltani (ami nincs napirenden), akkor Nokia N9 lenne.
-
ABal
őstag
válasz
szimike79 #7794 üzenetére
Á, semmi gond, ne izgasd magad e miatt! Talán majd helyrerakják a közeljövőben. Ha meg nem, akkor csak megerősítve érzem magam, hogy váltsak amikor eljön az ideje.
Erről jut eszembe, a napokban kipróbáltam néhány w7-es és androidos telót és erősen meg kellett markolnom őket, hogy a böngészőik letöltésjelző sávja ki ne rántsa a kezemből őket, amikor végigfutott. Basszus, szívfájdító élmény volt. Különösen a W7, ami egy később indult rendszer. Tudom, 2.0-n jobb a böngésző, de majd ha lesz hivatalos, csak akkor fontolom meg.
-
válasz
szimike79 #7665 üzenetére
Tuszkolom fel a hivatalos német LA1-et Kiessel. Eddig kétszer szeretett volna gallyra menni; de én Lúdas Matyi vagyok és harmadszorra ledugom a torkán
Ezt a rakat szart-legalább biztonsági mentés van (remélem az sikerült, nem csak kiírta).Majd kotyogok én is, ha megszült...
-
-
TomWexX
addikt
-
Zolii44
tag
válasz
szimike79 #6171 üzenetére
Újra kezdtem az egészet.
Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[0.7s]
Dbl 281.5KB OK[1.4s]
Újraindítás..
FOTA 1806.0KB OK[0.9s]
Amss 13166.1KB OK[5.2s]
Apps 26738.7KB OK[12.6s]
Rsrc1 38535.2KB OK[14.7s]
Rsrc2 2847.2KB OK[1.3s]
Error : FFS Write [50.8s]Most FFS 40%nál írt hibát. Legelőször meg 9%nál.
-
[KOCKA]
csendes tag
-
szimike79
őstag
válasz
szimike79 #5173 üzenetére
A böngésző gyorsabb lett, de csak wifi-n, és 3G-n, ha fullos a térerő, meg persze ha nem kergül meg és csak fél oldalakat tölt be. Viszont ha valami leárnyékolja, például melóhelyen az öltözőben gyenge a térerő, ott csak EDGE-el jön a net, megáll a tudomány. 1.2-vel ha lassan is de ment a net, most viszont sokszor be sem tölti az olalakat, vagy csak félig. Ott már a fórumra sem tudok ránézni délelött, mert a hozzászólásokat nem akarja betölteni.
-
szebev
senior tag
-
Nimda
addikt
válasz
szimike79 #5135 üzenetére
Sajnos egyre több hibára derül fény a 2.0 firmel kapcsolatban
...nem is értem,hogy adhattak ki ilyen "munkát" a kezükböl...azért a kompromisszumoknak is van határa...én csak abban bizok,hogy vagy jön egy javitás,vagy valaki összedob egy moddolt romot,amiben az ilyen gyermekbetegségek ki vannak javitva...
-
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #4891 üzenetére
Pár másodpercen? Inkább csak pár századmásodpercen...
Evribádi:
Érdekesség: Pattern lockscreen Wave-re videó! (Ha jót akartok magatoknak, a hangot előtte némítsátok....valami borzalmas "zene" szól alatta.)
Ja és fent van appson is, ráadásul ingyen (wave, II, 3): [link]
-
peterk
senior tag
válasz
szimike79 #4525 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a lassulás inkább valami widget, vagy hasonló okozza.
Kipróbáltam az enyémen, elindítottam a zenelejátszót, betöltöttem a böngészőbe a mobilarenat, az origot és az indext, elindítottam a social hubot a facebookkal, plusz egy sakkjátékot, és simán tudok váltogatni, és a böngészést sem érzem lassabbnak, mint amikor csak az van nyitva.
A telómon a color dream flashes téma van, a gyári widgetes oldalon (a "nulladik oldal", ennek mi is tulajdonképpen a rendes neve?) a kereső, óra, időjárás, napló és a kedvenc kontaktok vannak, ezen kívül csak egy kezdőoldalam van, de rajta 1 custom widget sincs, csak néhány kirakott indító ikon. Így a teló nálam villámgyors, egyedül a lockscreen feloldása reagál kicsit lassabban - bár ez a "lag" lehet, hogy nem is bug, hanem feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest