- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
-
Palace701
csendes tag
válasz
janaman01 #137565 üzenetére
Voice Recognition és a PVR sem működik RU7102. Nekem az ezüst one remote van , sokkal gyorsabb és szinte bárhonnan működik, ameddig a Bluetooth hatótávja van ( akár egy másik szobából is ) , viszont a kevés gomb miatt kevesebb funkció is elérhető közvetlenül mint a klasszikus infrán.
-
komzs
tag
válasz
janaman01 #137562 üzenetére
Távirányítót most már tudom működtetni, de a hangvezérlés nem működik.
Ebben a hozzászólásomba mutatott 2 távirányítóval próbáltam. #137477
Sőt a menüben van egy hang vezérlés menü pont, ahogy rányomok sötétebb lesz egy árnyalattal a menü. 5-ször 6x nyomva tök fekete lett a menü, olvashatatlan.
Újra indítás után szerencsére visszaállt a színe.
Valami bug, de a hangvezérlést én nem használom. Teljesen elégedett vagyokVan a családban egy 65RU7022 tv
Ebben is Bluetooth audio van csak.
Itt is be lehet kapcsolni a smart remote vezérlést a szerviz menübe? -
komzs
tag
-
komzs
tag
válasz
janaman01 #137502 üzenetére
Azt gondolnám, hogy a szerviz menübe csak be kellene kapcsolni hisz rendelkezik Bluetooth egységgel. 1 modul van, nincs külön alkatrész ahhoz hogy okos távirányítót fogadjon.
Sőt, minden egyes gombnyomásra reagál a tv: azt írja ki a képernyőre hogy nem elérhető...
Ez csak szoftveresen van butitva szerintem. -
-
lowphas
tag
válasz
janaman01 #134754 üzenetére
Ezeket a TCL-eket én is néztem. Telekomnál láttam először, de ja, máshol is olcsó. Falhibát olcsóbb eltakarni vele (pl. digitális képkeret), mint javítani.
Btw papíron nem tűnik feltétlen nagyon rossznak. (árat is mérlegelve) Nyilván sejtem, hogy azért "ingyen" semmi sincs, azaz pár dologban biztosan sovány, vagy gagyi. Emiatt elsődleges tvnek biztosan nem venném magamnak, mint belépő Samsungot/whatever márkát sem. Na, de ez az én véleményem. -
PuMbA
titán
válasz
janaman01 #134715 üzenetére
65-ös vagy bármilyen óriás méretben, nem ajánlott megvenni a leggagyibb kategóriás TV-ket (RU7100 pedig sajnos ez, hiszen nincs RU6000-res modell), mert sokkal több a selejt, mint 55 colban például, hiszen minél nagyobb a TV annál exponenciálisan nehezebb gyártani. Méret - minőség arányban mindig kompromisszumot kell kötni olcsóbb TV esetén. Lehet nagy méretet venni rossz minőségben, közepes méretet venni közepes minőségben vagy kis méretet kiváló minőségben.
-
Batib
őstag
válasz
janaman01 #134664 üzenetére
1. Nem tudom milyen forrásból akarsz felvenni, de a tv csak a saját tunerjéről képes felvenni. (pl STB-ról nem, mediaplayerről nem)
2. Ha ez rendben akkor én azzal a távval a következőket tenném. A tv adásnál guide gomb, majd a kiválasztott műsonál hosszan az enter. A felugró menüben benne lesz a felvétel és az ütemezés is.Ha ez nem jön be akkor passzolom.
ΞΔGLΞ : a képen levő távon nincs felvétel gomb.
-
Bogyi007
veterán
válasz
janaman01 #134642 üzenetére
Nem hinném hogy lenne trükk, esetleg az lehet a gond hogy az eszköz amire felvennél talán nem elég gyors sebességű....
Nekem 2017-es szériás Samsung UE50MU6122-es tévém van amihez van szintén Digi CI+ kártyám is. Erre ha rácsatolom a külső házas és tápegységes USB 2.0-ás vinyómat és a távirányítón (nekem ehhez hagyományos irányító van - szerencsére) megnyomom a felvételt akkor akár a FilmNow vagy a SuperOne HD csatornaról is tudok felvenni...
-
gyeniko
őstag
válasz
janaman01 #134626 üzenetére
Mennyibe került 9 éve az 50" Samu plazma? Ezt az összeget hozd jelen időbe és így is nézd meg! 2010.08.08-án (ez 9 éve volt) vásároltam egy Samsung UE55C8000 TV-t, akkori csúcs modellt. Az ára 789.000.- Ft volt (MM-ban). Ma ugyanitt 611.789.- Ft az 55" 4K UHD csúcsmodell, de a 8K-s csúcsmodell is alig drágább (874.780. Ft), mint amennyiért anno vásároltam. A sony 55" 4K OLED csúcsmodell mai ára 695.990.- Ft (ED). Szerintem az azonos kategóriájú és méretű TV-k nominálisan is olcsóbbak lettek amellett, hogy többet is nyújtanak. Az a "csoda" viszont nem következett be, hogy nominálisan sokkal olcsóbban sokkal jobb készüléket lehessen vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest