- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
harry #113944 üzenetére
Nincs sajnos, csak az az 1 spdif... Nem értem mért nem tudtak rátenni egy szimpla analóg kimenetet is...
Fura ez a TV... Most meg szó nélkül kiírta, hogy csatlakozott a net-re, előtte meg egy csomót szoptam vele...
Neten mindenhol a DNS mókolását írják, ott is a google-ét (8.8.8.8), de nálam alapból az volt beállítva...Még pár kérdés, észrevétel a közösbe:
- Tv-ből van keresésre, azt írja az OS, hogy nincs frissítés (v1145), viszont, ha a samu honlapján nézem, akkor itt már 1151.1 a latest... Hála istennek nincs most nálam egy pendrive sem, így nem tudok frissíteni rajta.
- Tud valaki ajánlani olyan android-os app-ot, amiben van keyboard funkció? Ha már minden szarságra van app, akkor erre igazán lehetne. Egyet már találtam, de abban csak a fizetős verzióban lehet hasznáni az a feature-t.
- HDR+-t mennyire javallott használni?
- Windows-on, HDMI-vel próbálta már valaki a HDR-t? Nekem marha fakó lett a kép, kb élvezhetetlen.
- Nincs véletlen valamilyen driver a tv-hez win-re, ami finomhangolná a színbeállításokat?
- 6122-n tudja valaki hogy lehet előhozni a service menu-t? Info->Settings->Mute->Bekapcs-csal nem jön be. -
sugarforce
addikt
-
harry
veterán
válasz
harry #113753 üzenetére
Közben meggyőztem magam, ez lett: A+ SPB446 fali tartó. Aránylag masszívnak tűnik (a többihez hasonlóan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest