- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
kenwood3 #151487 üzenetére
Egyértelmű, Samsung nagyon sok panelt rendelt a lg-tol , hat azért ha sűrűbben változtatsz egy játékot akkor azért kevesebb a esélye beég ,az a gáz ha egy játék 800 1000 1500 órát megy akkor tuti beég . Amúgy most úgy is az fogjak mondani Qled oled lesz legjobb kép de az is be tud majd égni csak lehet tovább bírja .
-
válasz
kenwood3 #151487 üzenetére
Ez így van, viszont ezeket a videókat meg hagyjuk már 😂 Ki tudja ,hogy vannak beállítva, meg nincs olyan kamera amivel optimális képet lehet csinálni és azt látnád egy videón a jutyubon mint otthon élőben, erről ennyit...tudnék én is betenni ide videót amit csináltam a QN90 tévémről, de a közelében sincs annak amit itthon élőben látok😳
-
Sonex79
aktív tag
válasz
kenwood3 #150433 üzenetére
Pedig vannak LG-ben olyan szériák, még a nanocell alatt, ahhoz is ilyen magic remote van. Samsungnál nen tudom hol kezdik adni a smart remote-ot, a qledekhez már tuti az van. Bár ez se biztos hogy tetszene annyira mint a magic remote, kell egy kis idő mire megszokja az ember. Én a magic remote-ról váltottam a smart remotera, és van olyan funkció amit sokkal könnyebben érek el a set top box-nál vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest