- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baca
csendes tag
válasz
giorgiosixx #151743 üzenetére
1903? Én egy hete vettem a QN90a-t ,első bekapcsolásnál frissített és 1805 van rajta.Azt írja nekem,hogy nincs frissebb.
-
wallace 234
őstag
válasz
giorgiosixx #151743 üzenetére
1903 as frissítés egyes qn90 l-ek nél WiFi csatlakozási problémákat okozott, ill van ahol a local dimminget bolondította meg. Ha nem tapsztalsz hibát akkor nem muszáj frissíteni. Pár napig próbálgasd.
-
kenwood3
addikt
-
bonat
senior tag
válasz
giorgiosixx #150641 üzenetére
Azért, mert ahol a TV van ott nincs semmilyen hálózat...WiFi sem.
A NAS-ba tudtam berakni a 2TB-os HDD-t és ott BTRFS vagy EXT4 formázás lehetséges.
A NAS-on vannak más HDD-n a filmek.
NTFS-be is meg tudom csinálni, csak akkor a másolás PC-n keresztül menne lassabban.
Nem akarok rögzíteni semmit, ott írtam, hogy csak lejátszanám a filmeket. -
kissdani
senior tag
válasz
giorgiosixx #150424 üzenetére
Igen.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
giorgiosixx #150424 üzenetére
Én is épp ebben a cipőben vasárnap. Én ujrafúrtam a konzolt, hogy a TV közepére essen a konzol, de csak azért, hogy lehessen lejjeb is és feljebb is állítani.
-
Celtis
veterán
válasz
giorgiosixx #150421 üzenetére
Semmiféle követelmény nincs, hogy konzol pont a tv középvonalába kerüljön. Magadnak kreáltad ezt a problémát. Sőt minél magasabban van a konzol, annál stabilabb. Úgy válaszd meg a helyét, hogy a függőleges elemeket fel és lefelé is odébb lehessen rögzíteni a tv hátulján, ha végül a tv-t magasabbra vagy alacsonyabbra akarod tenni.
Vegyél megfelelő hosszú csavart vagy tegyél a feje alá pár alátétet. -
kissdani
senior tag
válasz
giorgiosixx #150421 üzenetére
Szerintem semmi jelentősége nincs én úgy tettem hogy lejebb essen a tv 85", mert kicsit föntre sikeredett a konzol.
A csavarból pedig el kellett vágni nálam is. -
Rogiii
aktív tag
válasz
giorgiosixx #149503 üzenetére
Szia!
Én nem rég vettem ezt a típust.
Azt sajnos nem tudom milyen panellel szerelt az én példányom, de a képe az meggyőzött.
Bátran ajánlom.
Az olvasottak alapján viszont remélem szervízre sosem kerül sor. -
wallace 234
őstag
válasz
giorgiosixx #149503 üzenetére
Ha 65 collos verzióba gondolkodsz a QN90 VA panel van, kivéve az 55 collost, az ADS panelt kapott.
-
törölt tag
válasz
giorgiosixx #121106 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy ha nem lesz nézve rajta HDR tartalom, akkor nem érdemes ilyen drága tv venni, bár én akkor is ragaszkodnék a VA panelhez és valódi, de legalább 100Hz képfrissítéshez.
(Elég sok HDR tartalmat néztem már meg, és volt ahol a nem HDR változat volt jobb, volt ahol a HDR volt jobb, szóval - úgy látszik még - ez sem csodafegyver.)
-
törölt tag
válasz
giorgiosixx #121097 üzenetére
Nekem az UE65MU8002 tv van, amikor én vettem nagyon jó áron volt ráadásul ingyen hitelre, így nagyon is megérte megvenni.
A képével és az iker tuner lehetőséggel nagyon is meg vagyok elégedve és csak emiatt tudom elnézni azokat a hiányosságait, amiket a korábbi tv-m is tudott őedig már az is vagy 5 éves már.
Én mondjuk inkább egy prémium kategóriás tv-t (Samsung UE65MU8002TXXH Ultra HD Smart LED TV) vennék, mint egy belépő kategóriát (Samsung QE65Q6FAMTXXH Ultra HD Smart QLED), bár most éppen ez utóbbi olcsóbb, de - szerintem - nem annyira, hogy megérje.
-
giorgiosixx
tag
válasz
giorgiosixx #120997 üzenetére
Erre valakinek volna véleméye, érdekelne, hogy a rutinosabbak mit gondolnak.
"2 Samsung típus között kellene döntenem, az áruk majdnem megegyezik:
QE65Q6FAM UHD Smart QLED TV (2017-es modell)
vagy
65MU8002 Smart LED
Itt a fórumban olvasottak alapján a 65MU8002 ajánlott típus viszont a QE65Q6FAM a Q6 a Q széria alját képviseli amitől kicsit tartok. Mit gondoltok?"
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
giorgiosixx #90339 üzenetére
Esetleg tudsz segíteni pontosan milyen kütyü kell hogy jó legyen???
-
st6969
őstag
válasz
giorgiosixx #89789 üzenetére
Teljesen noname, ebay-esből a legolcsóbb DAC , transmitter , fejhallgató
Ez utóbbit egyik fórumtárs ajánlására (nem bántam meg).
(a transmitter csak kölcsönben volt nálam, és csak azért nem rendeltem még, mert ezt a fajtát mindig be kell kapcsolni, ha fülest akarok használni) -
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89789 üzenetére
Van egy pár lehetőséged jack elosztó vásárlására [link]
Azért ird meg,hogy milyen minőségű az Aldis fejhallgató? -
st6969
őstag
válasz
giorgiosixx #89669 üzenetére
Szerintem jóval olcsóbban megúszod, ha inkább ezt a megoldást választod (F széria tulajdonosként sajnos tudom, hogy hiába aktiválod a BT-t a szervizmenüben):
(linkelni most sajnos nem tudok) Veszel egy DAC-ot ebay-en, kb. 3000Ft, meg veszel egy bluetooth transmittert, ami még kb. 2000Ft. USB csatlakozású táppal kérd, így a tv-ről fixen megtáplálható bármelyik USB aljzatról. A DAC-ot csatlakoztatod az optikai kimenetre, a transmittert a DAC-ba, és bármilyen bluetooth fülessel használhatod. Még az az előnyöd is megmarad, hogy függetlenül szól a tv hangszórója és a fejhallgató, nem kell dugdosgatni a jack aljzatba semmit. Egy kényelmi jellegű probléma van, amire még egyelőre nincs megoldásom: minden alkalommal, amikor használni szeretnéd a bluetooth fejhallgatót, a oda kell ballagni, és a transmittert bekapcsolni. Olyan transmittert kéne felkutatni, amin mechanikus kapcsoló van,és azt mindig ON állásban hagyni. Egy másik (kicsit drágább) megoldás: kapható olyan DAC is 40$ körüli áron, ami tud bluetooth-on keresztül továbbítani, így egy eszközzel kevesebb. Ez utóbbit nem próbáltam.
Illetve még egy hátrány, de az nem a bluetooth átvitel "hibája": előfordulhat, hogy ha pl. filmet nézel (belső lejátszóval próbáltam), akkor az optikain kiadott hang késik. Menüben lehet időzíteni, de nekem csak késleltetni sikerült. TV nézésnél nem volt ilyen gondom. -
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89640 üzenetére
Kb 1-hónappal ez előtt irta valaki,hogy az F-szériánál nem lehet aktiválni.Amúgy itt az oktató videó
-
sandró60
addikt
válasz
giorgiosixx #89637 üzenetére
Igen megjelent-Hang menűben-hangszoró-bluetooth fejhallgatók.Ezzel most már igen.A tegnap vett Bt-vel valami gond lehetett.
#Kicsirics77#Ennél a tipusnál lehet,hogy nem lehet aktiválni
-
BBéci
legenda
válasz
giorgiosixx #71167 üzenetére
Helyetted használtam a keresőt: [link]
A találatokra adott válaszokat is keresd meg, mert nem mindegyikben szerepel a konzol szó. -
Flashget
félisten
válasz
giorgiosixx #64386 üzenetére
Már sokszor leírtuk a tv-k saját beépített média lejátszója nagyon messze van képességekben egy céleszközétől.
Én nem is használom semmi másra mint DLNA-ban avik, és ritkán mkv-k lejátszására.
Többan hamar rájönnek, hogy vagy egy MP vagy egy BD lejátszó megvétele lesz szükséges attól függően HDD vagy lemezeken vannak a filmjei. -
Bitpalace
senior tag
válasz
giorgiosixx #64389 üzenetére
Én VLC-t használok filmek lejátszáshoz, de nekem csak sima 1920x1080 képet küld ki a tv-re. Hol tudom beállítani én is az integrált vidókártyánál? Mert gondolom a dedikált vga-n állíthatok én bármit, a jelet úgy is az integrált küldi a tv-re.
Eddig 60hz-n volt amint átraktam 24p-be rögtön kilóg a kép a képernyőről. Pedig a csatlakozót átírtam PC-re szóval az nem lehet baja.
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
giorgiosixx #64386 üzenetére
szia!
Ezt a 24p dolgot hogyan tudod mekapcsolni? Én is laptopról nézem a filmeket HDMI-n keresztül.
Samu 32F6400üdv!
-
nightshadow
veterán
válasz
giorgiosixx #64384 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése, van aki szereti, van aki nem.
-
akyyy
senior tag
válasz
giorgiosixx #64321 üzenetére
mindigtv-t használok (az ingyenest9 meg gagyi analóg kábel tv-t pár csatornával.
-
Flashget
félisten
válasz
giorgiosixx #64068 üzenetére
A 100Hz-et akkor ki sem lehet hozni belőle?
Már miért ne lehetne? Eleve azzal megy első bekapcsolástól kezdve kivéve, ha te szándékosan nem rakod a MP-t offba vagy a PC játék miatt nem aktiválod a game modot.
a 400Hz "kamu herzeket" a különböző képjavítók bekapcsolásával érheted el. Én nem használom őket mert csak rontanak kivéve az Éljavítást.
-
törölt tag
válasz
giorgiosixx #64064 üzenetére
Natív 100 Hz panel van benne. MP nélkül ez az alap.
-
Flashget
félisten
válasz
giorgiosixx #64064 üzenetére
nem.
alap 50-re mint amikor a game modot kapcsolod be. -
BBéci
legenda
válasz
giorgiosixx #64050 üzenetére
A helyedben nem kapcsolnám ki a MP-t, mert akkor lebutítod 50 hertzesre a tévédet, ami 300 soros mozgóképfelbontást jelent. A Tiszta sem ajánlott, csakis az Egyéni (vagy egyedi) 10/3-10/0 közötti beállítással.
-
Rosep
senior tag
válasz
giorgiosixx #63421 üzenetére
Akkor elég lehet egy 60-as is arra amire kell, kérdés elég-e neki. Mert az én LG LM620-asomnak nem tetszett, mert ugye ez valójában csak 56GB.
-
Tonio51
csendes tag
válasz
giorgiosixx #61301 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget.Megpróbálom.
-
GrooveHero
addikt
válasz
giorgiosixx #60049 üzenetére
Hja tudom
De inkább ez, mint a komplett panelcsere, vagy max marad pixelhibás. -
doc
nagyúr
válasz
giorgiosixx #59958 üzenetére
hm...
most radugtam egy exfat sticket, azt latja rendesen
megprobalom ki-be dugdosgatni kicsit az eredeti vinyot, remelem eszreveszi (van rajta jopar felvetel amit meg meg akartam nezni torles elott)MOD: na, az eroteljes szexualizalas bevalt, most mar latja
koszi a segitseget -
doc
nagyúr
válasz
giorgiosixx #59953 üzenetére
neked is voltak elotte felvetelek rajta? vagy szamitogepen formazott vinyot dugtal ra, es azt latja?
-
doc
nagyúr
válasz
giorgiosixx #59937 üzenetére
most nekifutottam megy egyszer, es sikerult
latom FTP-n a TV-t, viszont nem tudom, hol talalom benne a rakotott vinyokat?
a /mnt alatt semmi nincs, es beloginolva ra azt latom hogy nincs is mountolva semmi
sot, most mar maga a TV sem latja az eddig rajta levo vinyotMOD: megtalaltam, /dtv/usb alatt kell(ene) lennie
ilyenkor root utan ujra kell formazni a vinyot hogy eszrevegye? -
doc
nagyúr
válasz
giorgiosixx #59937 üzenetére
igen, ezt is probaltam, itt akadtam el:
SamyGO widget will automatically be added to existing list
nalam nem talalta meg...
siman kicsomagoltad a mellekelt zipet az usd stick gyokerebe es kesz?
FAT32-es drive-or hasznaltal? (nalam exfatra van formazva, elkepzelheto hogy ezert nem megy? :S) -
doc
nagyúr
válasz
giorgiosixx #58754 üzenetére
banyeg, es tenyleg, pedig mar azt hittem mindent kiprobaltam
koszi -
a8l
aktív tag
válasz
giorgiosixx #58664 üzenetére
Ehhez két műholdas tuner kell, iker antenna bekötéssel.
Nekem sem ment eddig, majd legközelebb kipróbálom, hogyha felveszek, most hogy mindkét műholdra csatlakoztattam egy kábelt elvileg kéne tudnia csatornát váltania.
A PIP nem megy, hiába tudom kiválasztani a másik műholdas csatornát, nincs kép csak más forrásról. -
BBéci
legenda
válasz
giorgiosixx #58664 üzenetére
Még nem kaptam meg, fel sem hívtak, ez jellemző arra a gittegyletre.
(#58679) Sly189
Ez már használható, míg a másik kettő ruhaszárító kötél kategória.
Próbáltam 5 különféle HAMA HDMI kábelt, egy itt maradt nálam, (Avinity High-End Edition) azzal csatlakozik a Blu-ray lejátszó az erősítőhöz. Mindegyik megérte az árát. -
fjanni
tag
válasz
giorgiosixx #55213 üzenetére
Ha hálózati meghajtóról játszol le filmet vagy USB-ről akkor a hangot rendesen kiadja az erősítőre? Nekem csak a TV hangját adja ki.
-
bandigno
senior tag
válasz
giorgiosixx #55518 üzenetére
szia!
milyen tv-d van? én f6670-et rendeltem, a kérdésben forgó típus meg f6320, de egyik tv leírásában sem láttam h WiDi kompatibilis! De ezek szerint a samu tvk is tudják egy app-al vagy én néztem be vmit?más: visszakeresve sem találom a választ sajnos, de az USB 3.0-ás külső vinyók kerülendők vagy a 2.0-ásak 1 TB méretben 3D és fullHD filmezéshez? nemrég volt róla szó, de nem lelem! THX!
-
kircsi28
aktív tag
válasz
giorgiosixx #55509 üzenetére
Ezt jó tudni, nekem a laptopban i7-3610QM van, tehát elvileg az enyém tudja!
legalább is ez alapján tudnia kellMit kell tennem, hogy ez működjön?
köszi
-
Flashget
félisten
válasz
giorgiosixx #55509 üzenetére
Ezt jó tudni!
Sajna nem 4. generációs i3 van a laptopba nekünk. -
Gsx-rr
veterán
válasz
giorgiosixx #55264 üzenetére
Az ssif mappából a legnagyobb fájl-t nevezd át m2ts-re ,és lejátssza. De szerintem ,nem FullHD -lesz!
Külföldi fórumokon is vita van ,hogy így tartalmaz-e minden információt ez a fájl!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
giorgiosixx #55255 üzenetére
Akkor elárulok neked valamit! A BD 50 3d-t is le tudja játszani!
Mégse lesz ugyanolyan!!!!
-
petyus_
senior tag
válasz
giorgiosixx #55207 üzenetére
És valami leírást erről találok valahol?
Mert már egy ideje szórakozom vele, de nem tudom összekötn i a TVvel.
Mikor rámegyek a TVn, hogy Connect to Local Plex Media Server, kér egy IP-t, azt megadom (127.0.0.1), azt írja, hogy Test failed, make sure your server is on and the IP adress is reachable.
Na, közben úgy néz ki, valami rossz IP-t néztem. Most megtaláltam a jót, írja is, hogy server online, de a TVn hiába írom be, ugyanezt írja, a Trying to contact server után.
-
giz
csendes tag
válasz
giorgiosixx #55207 üzenetére
S akkor ezt használva ugye nem csak stereo jel jön ki a TV optikai kimenetén?
Illetve mi a tapasztalat, nagy méretű HD filmek nem szoktak akadozni? -
2ning
tag
válasz
giorgiosixx #54611 üzenetére
Ha kétfelé van partícionálva, válaszd le a másik "USB drive"-ot (partíciót) is.
Ott vannak a source menüben egymás alatt. Csak ami nem TV felvételre van, másmilyen (fehér) az USB ikonja.
-
allein
addikt
válasz
giorgiosixx #54611 üzenetére
Én nem szoktam leválasztani egyáltalán
Nyomok egy stop gombot a távirányítón és visszakapcsolok TV-re, viszont ebben az esetben is kikapcsol a készülék. És Ilyenkor válóban még mindig világít a kis led a külső vinyón, fogom a kábelt és kihúzom a vinyóból. Az sem megoldás, hogy ki kell kapcsolni a készüléket ahhoz, hogy leválaszd
-
Markizmark
addikt
válasz
giorgiosixx #53431 üzenetére
Áldom az eget, hogy F6400-ra volt csak pénzem. Nálam úgy vannak a csatornák, ahogy akarom és még kis képem is van a bal sarokban.
-
Teo.papa
csendes tag
válasz
giorgiosixx #53431 üzenetére
Naja
Korábban Philips mediaboxom volt: 2 különböző egyidejű film, + egy harmadik nézhető és time shiftelhető
Ott volt 3 tuner? =:-OTeo >
-
Teo.papa
csendes tag
válasz
giorgiosixx #53414 üzenetére
Nekem sem jön be a kép ott
Teo >
-
Kabel15
aktív tag
válasz
giorgiosixx #52655 üzenetére
Még mindig gazdaságosabb ha TV nézés közbe torrentezik a tv. Mint, hogy mennyen a TV és közbe a gép is.
Vebbful: Mik a tapasztalataid F6400 al? 3D nem szaggat be? A kép nem omlik össze? 2D vel meg vagy elégedve?
-
válasz
giorgiosixx #52652 üzenetére
Áramfogyasztásban nem túl jó mondjuk egy NAS szerverhez képest az biztos.
-
Markizmark
addikt
válasz
giorgiosixx #51454 üzenetére
Euronicsban van UE40F6500??
Hány emü van hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest