Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sancza
tag
Ez érdekes, akkor nem teljesen egyértelmű hogy mi lehet a probléma.
Asus fórumán ezzel kapcsolatos téma:
Itt is legtöbben azt írják, hogy megvették az új tv-t, és amíg a rég tv-vel jó szinkronban volt a hang, addig az új tv-vel már nem, pont ahogy én jártam. Előző tv-vel nem volt semmi probléma a hanggal, az újjal meg már igen.
Egyvalakinek segített a firm downgrade, de többi embernek sajnos nem javította meg a problémát a firm downgrade. A legutolsó hozzászólásban írta valaki, hogy HD2-es firmware neki megoldotta ezt a problémát. Ezt majd este kipróbálom én is (ezzel csak annyi a baj, hogy ez hivatalosan nem az O!Play Air-re való firmware, hanem a HD2-re).
, és a hivatalos 1.27p-t is megnézem.Nekem most 1.28p-s firmware van az lejátszón (ez a legutolsó friss, kb fél éves).
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest