- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
utánvétel #26034 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló problémával küzdök, csak nálam nem oldotta meg a leírt exit-majd újra belép a problémát.
Adott 40D6570 TV és egy 320GB 2,5" Maxell külső vinyó, NTFS fájlrendszerrel, sok dologgal rajta, többek között 3D filmekkel. Régebben megnéztünk 2-3 filmet, mostanában meg egyszerűen a TV nem lát semmi filmet erről a HDD-ről. Annyi történt, hogy rendeztem a filmeket, mindegyiket külön mappába mozgattam át, azóta nem hajlandó látni még azokat sem, amikhez nem nyúltam, az átmozgatott filmek helyén egy háromszög felkiáltó jellel, és a fájl nem elérhető szöveggel fogad.
Szgépen nézve természetesen ott vannak a filmek, ahogy kell, de a TV az istennek sem látja. Mi lehet a megoldás? Újraformázni a lemezt nem szeretném, nincs annyi helyem, ahova biztonsági mentést tudnék csinálni.Segítséget előre is köszönöm!
-
asuspc96
senior tag
válasz
utánvétel #25752 üzenetére
Te ismersz khm....kiskaput ennek az etetés kikerülésére ?
mégis csak olyanok vannak benne mint HBO, BBC, Cinemax, Discovery (minden mennyiségben) F&H
akárhogy is számolom ez minimum 150...Van rá megoldás ? ismersz valakit akinek sikerült ?
Melyik topic lenne erre a legalkalmasabb ?asuspc96
-
Flashget
félisten
válasz
utánvétel #25680 üzenetére
ilyen volt a "káva"
hogy szemléltessem .) -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
utánvétel #25616 üzenetére
Az iskolában engem is próbáltak oroszra tanítani, kevés sikerrel, viszont már 8 évesen német nyelvtanfolyamra jártam, angolul érettségi után, autodidakta módon tanultam. Minden egyes film megnézése fejleszti picit a tudásomat, sokszor visszatekerem, hogy jobban megértsem, mert a feliratok sokszor merőben mást adnak a szereplők szájába, mint mit valójában mondtak. Ebből a szempontból a szinkron még vacakabb. Egy angol szleng helyett valami ahhoz hasonló magyart keresnek, ami legtöbbször fals.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
utánvétel #25609 üzenetére
Sorozatokkal nem várnék a szinkronig, főleg, mert nem mindent adnak le a "csodás" hazai kertv-k. Aztán van, ami jobb eredetiben, mint szinkronnal. No meg ott van az a szitu, amikor más nyelven beszélnek (pl. Avatar) és kell a felirat.
(#25610) BBéci Ezt már fel se hoztam érvként, pedig jogos.
-
leslieke
Jómunkásember
-
PLaci58
addikt
válasz
utánvétel #25168 üzenetére
Igen, az elnevezés lehet zavaró : "beégés". Ez ténylegesen csak CRT és plazma TV-n fordulhat elő, ahol jól mondod, hogy a foszforréteg maradandó károsodást szenved.
Az LCD-nél is létrejöhet maradandó károsodás a hosszú idejű, azonos képtartalom esetén.
Mivel hasonló a végeredemény, ezért nevezzük ezt is beégésnek. Szerintem ez hetek, de inkább hónapok alatt alakulhat ki. A gyártó igyekszik védeni magát, ezért a kezelésiben pár órát ad meg.
Igazából én sem értem, hogy mi megy tönkre az LCD-ben. Valószínű, hogy a kristályok lemerevednek, vagy a műanyag fólia szineződik el. Mindenképpen valami olyan dolog, ami kikapcsolt állapotban is látszik. -
attamero81
senior tag
válasz
utánvétel #25136 üzenetére
Van beégés LED-en is.Nagyon kevés százalékban igaz,de még létezik ott is.Igaz az ilyennek nem szabadna kimenni-e a gyárból.A CHI MEI kijelzőkkel volt régen hasonló gond,de cégen belüli alapégetéssel elejét vették az ilyennek.Azóta nem tudom,hogy megy a szűrés,mert mióta a D sorozat elindult a kijelző tabu.Nekünk sem mondják meg,hogy hogy javítják a pixel csíkos kijelzőket pontosan,de mi már rá jöttünk.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
utánvétel #15645 üzenetére
"csatornák sorrendjét megváltoztatni?"
Az elég gyilkos meló
Már persze, ha a tévén próbálod csinálni.
Fogj egy pendriveot, mentsd ki rá a csatornalistát, és PC-n a channel list editorral szerkeszd át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest