- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
válasz
runner 125 #15323 üzenetére
Pedig csinálnak M.O az omniahoz főleg készitenek főzőtt romokat..
Lásd pl:Anzo,vagy Romovics akik nagyon jó romokat készitenek.. -
Nescafé
őstag
válasz
runner 125 #15321 üzenetére
De miben jobbak jobban vannak optimizálva,az a baj hogy én nem értek még annyira hozzá,és nem akarom elrontani a romcserével.
Lr van irva hogy kell de inkább vmi hozzzáértő kellene.
Gari nincs rajta.
Én nem merek hozzáfogni.
Meg a főzött rom is magyar lexx,vagy az angol?? -
Nescafé
őstag
válasz
runner 125 #15318 üzenetére
Ja azt tudom hogy nem vmi jó grafikájú de jó az.
-
berigazek
őstag
válasz
runner 125 #10155 üzenetére
Jaj bocsika!Csak akkor látszanak az árak,ha regisztrál valaki,amúgy csak a hátlap bruttó 5400.-ft..
-
berigazek
őstag
válasz
runner 125 #10151 üzenetére
Pl. itt,de van komletten is:
http://mobilehome.hu/gyorskereses.html?gyorskereses_szoveg=i900+omnia+h%C3%A1tlap
-
válasz
runner 125 #9851 üzenetére
Igen, a túláramot más itt is olvastam, de inkább dobják vissza így, és tudjak még továbbmenni (fogyasztóvédelem), mint hogy ne is foglalkozzanak vele.
-
válasz
runner 125 #9849 üzenetére
Én nem vennék garancia nélküli Omniát -de semmi mást sem. Már nem egy esetben volt "szerencsém" hibás kijelzőjű i900-hoz.
A szerviz garanciában cseréli, egyébként kemény ezrekbe kerül.
-
mrThomi
addikt
válasz
runner 125 #8339 üzenetére
Annyira nem izgat a windows mobile, de nagyon megfogott az omnia és most elérhetővé vállhat ha jövöhétig sem jön vissza a K850-em a servizből
Viszont elképzelhető hogy szükségem lehet rá a tudásásra. Windows dokumentumok tartására, talán tudná nélkülözni a laptopot...
Mobilarena-an irták...hogy elfért volna benne egy nagyobb kijelző is, meg hogy nem méretarányos és igy sok progit nem lehet rajtra futtatni.
linkOFF:Most olvastam hogy jön a W995. Nagyon megtetszett és lehet hogy megvárom azt, abba benne van minden ami nekem kell. Kérdés hogy a második negyed év alatt mit értenek és mennyi lesz a késés.
-
soldier84
csendes tag
válasz
runner 125 #4296 üzenetére
Nem azt akkartam letörölni csak nem figyeltem és félre nyomtam.A programok eltávolitásánál nem direkt töröltem mást akkartam.
-
soldier84
csendes tag
válasz
runner 125 #4292 üzenetére
a hard reset sem segitett.
-
Enjoy
addikt
válasz
runner 125 #4219 üzenetére
Szerintem egy telefonra nem is kell több, mint egy év garancia.
Ált. egy év után úgyis lecseréli az ember.
(vagy csak én vagyok ennyire mobilmániás, h fél évente, de legkésőbb évente cserélgetek..) -
erdoke
titán
válasz
runner 125 #4212 üzenetére
Azok nem a hazai Samsungon keresztül jöttek be, és így a bolt vállalja rá a garanciát. illetve azt, hogy eljuttatja oda, ahol van ez a 2 év garancia. Emiatt nagy, jól menő boltnak, vagy megbízható ismerősnek kell lenni ahhoz, hogy ott vegye az ember. Emellett "ajándék" iGO8 csak a hazai Samsungon át értékesített készülékekhez jár.
A regisztráció vevői információ a Samsungnak, ami mindig hasznos. Lehet elemezgetni, következtetéseket levonni, stb. Néha küldenek új termékről vagy szolgáltatásról egy mailt, egyébként nem zaklatnak. Feltéve, hogy a harmadik félnek... c. helyről kiveszed a pipát. -
erdoke
titán
válasz
runner 125 #4198 üzenetére
Egyelőre a hazai Samsung garanciából max. 14 hónap hozható ki. A +2 hónap akkor, ha regisztrálod náluk a készüléked.
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #4198 üzenetére
-
steffy75
csendes tag
válasz
runner 125 #1364 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy hogyan tudom bezárni ezeket. Köszi a helpet, arnyos vagy, ez is gond volt, de ez a program memóriáját növelte csak meg, igaz azt jócskán. Viszont az alap tároló memóriát, amin a windows is van, azt hogyan tudom megnövelni?
Pl. van rajta pár felesleges progi alapból, ami eltávolítható? (java,csengőhang,kép stb.)
-
steffy75
csendes tag
válasz
runner 125 #1364 üzenetére
Hát, bevallom...nem tudom...lehet. Meg tudnád mondani, hogyan tudom leellenőrizni, hogy mik futnak a háttérben? És hogy a későbbiek során elkerüljem ezt, hogyan tudom úgy bezárni a programokat, hogy ne fussanak a háttérben. Nagyon megköszönöm, ha segítesz megoldani ezt a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest