- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinotaurLord
csendes tag
Hi!
Én még csak múlthéten vettem meg a telót, nézzétek el noobságom.
Szal, olyan problémám van, hogy: A Fő memória az 97.27 mb a memória kártyán meg van 15353.09 mb, ez mind szép és jó, de a haverom sem tudott át küldeni 2 zenénél többet mert nem a 16gb-ra teszi hanem a 90mb-ra. Otthon feltettem a telepítő Cd-t és a bátyjám át akart küldeni 196 zenét, persze azt sem a 16gb-ra akarta feltenni magától a teló, szóval hol lehet beállítani, hogy a 16gb-ra tegye fel automatikusan a cuccokat, akár Bluetoothról, akár gépről?A másik a legegyszerűbb dolognak tűnik de itt még az sem az,esküszöm de itt még a törlést sem találtam meg (Zenét akartam, és kiírja hogy "Hiba történt").
Hogy ha valaki részletesen le tudná írni ezeket, megköszönném. -
MinotaurLord
csendes tag
Kösz megvan. Csak már nem volt türelmem, és formáztam a memória kártyát, hogy letudjam törölni a nem kívánt zenéket, most meg a nyelvet nem találom, ezt még belehet állítani valamilyen menün belül, és ha igen akkor hol?, vagy telepítésnél kelett volna még
Ja igen, ez hülyeség volt újra formálni a kártyát, de mivel nem tudtam törölni mert kiírta hogy "Hiba a fájl törlésnél".
Arra is gondoltam hogy menün belül sem lehet törölni csak TC-ről vagy a Samsung telepítőjénél?
Előre is thx. -
MinotaurLord
csendes tag
Helo!
Már egyszer válaszoltak nekem erre a kérdésre, de nem sikerült.
Szóval, a Bluetooth-ról lenne megint szó, a küldés-fogadás témáról.
Múltkor így írta le valaki a beállítástangolul mondom mert nekem elveszett a magyar nyelv.)
Menü-->Favorite Setting-->All Settings-->USB Connection Mode-->Mass Storage--> és alatta a MyStorage-t kiválasztani.
Ezt mind meg is csináltam, de span megint átakart küldeni zenét, és küldés küzben kiírja állandóan, hogy kritikusan kevés a memória. Nekem így néz ki kb:
ez a Main Memory:
Storage: Program:
Total: 90.63MB Total: 97.27MB
In use: 56.03 MB In use: 44.52MB
Free: 34.60 MB Free: 52.75MBStorage Card:
Total storage card memory: 15356.00MB
In use: 3.19 MB Free 15352.81MBMy Storage>
Megköszönném, ha valaki eltudná magyarázni ennek beállítását, hogy ne a 90MB-ra próbálja küldeni, hanem a 16GB-ra. Sorry a pancserkodásért, nem rég óta van meg az Omnia. -
MinotaurLord
csendes tag
A másik nagy gondom, mikor még volt magyar nyelv, azelőtt átküldött haver 2-3 zenét persze azt a 90MB-ra tette és kb 3MB volt szabad utána belőle, és állandóan kiírta hogy" Kritikusan kevés a memória" ezt meguntam, és próbáltam törölni azt a 2-3 zenét, de azt sem engedte, kiírta: "Hiba történt"és nem törőlte. EZ már rajtam szárad vagy túl Noob voltam, vagy valami beállítás, vagy nemtom, de formáztam a 90MB-os memóriát, hogy törölhessem a zenét.
Ez mind szép, és jó de lett ennek hátul ütője, azaz eltünt a magyar nyelv, kerestem mindenhol, de én nemtaláltam semmi magyar nyelv beállítást, Pls írjátok le hogy mit kell csinálni, hogy magyar legyen mert nekem az angol nem "hazai pálya".
Előre is Thx.
MinotaurLord.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest