- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
-
válasz
Letsgo #19351 üzenetére
Xtra Data le van töltve?
Ha igen, és már volt jó, akkor nyomj neki egy restartott...Nekem is volt, hogy nem akaródzott hódat fognia, restart után meg igen... Win rulez
(valamelyik nap meg elaludtam, mert megkukult valamitől.. semmilyen hangot nem adott ki, csak restart után...)
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Letsgo #19011 üzenetére
Letsgo remélem rendben lesz a kis harcos én is azt mondtam volna elsőre (mint laikus kezdő) hogy bevittem volna azt darálják le egy az egybe.Szerintem nem szabad ezeket babrálni.Használni kell és ennyi.Nem agyba főbe nyüstölni meg agyon telepíteni, persze hogy beadja a kulcsot.Remélem sikerül rendbe tenni, várom a fejleményeket
-
válasz
Letsgo #18953 üzenetére
az gáz.. HR-t esetleg próbáltad?
Nekem is lefagyott nemrégiben úgy, hogy a samsung logónál nem jutott tovább.. igaz, nekem legalább elkezdett bekapcsolni :SÉn azért csak megkérdezném nem tud-é valamit az előző tulaj... :S pláne ha gyorsan engedett pl. az árból stb.
Egy akku csak nem hall meg ilyen hirtelen -
válasz
Letsgo #18950 üzenetére
Tölteni tölti? (világít a bekapcsoló gomb pirosan?)
Gondolom aksi ki-be már bejátszott..
Esetleg a reset gomb?
Ha mindez nem jön össze, akkor amit fent linkeltem HR-t játszd le. Letesz felvesz gomb nyomva tart, közben reset megnyom a felvesz letesz továbbra is nyomva tart..
És elvileg jönnie kellene a kérdésnek.. Bár nem emlékszem, hogy kikapcsolt helyzetből megy, vagy....Mindettől függetlenül, ha most vetted, én azért megkeresném az eladót!
-
válasz
Letsgo #18943 üzenetére
A képen látható menü részte kattintva nem jön be neked egy menüsor?
Nekem ott a legelső a Neww (Új).. elvileg ott lehetne pl. új sms-t írni.Viszont ha már minden kötél szakad, akkor ROM csere elött érdemes lenne inkább egy HR-t csinálni....(Hard Reset)
Hátha megoldja, és kevésbé komplikált, illetve veszélyes mint a ROM csere.Illetve nem tudom honnan származik a pda, de esetleg megérne egy telefont az előző használóhoz, hogy mi a trükk.. vagy pedig tegye oda ahova gondoljuk
ui: mint kezdő omniás a még kezdőbb omniásnak ajánlom neked a következő oldalakat!
I900eoldal
PDA fanclub fórum
illetve magát az oldalt mint érdekességek, újdonságok gyanánt.Illetve a már nem annyira kezdőknek pici angoltudással az omniahub oldalt, és a fórumát! Regisztráció után el lehet érni rajta nem kevés infót, ingyenes programokat.. és még egyebet
Illetve ha még nem írtad volna, segítene a hozzáértőknek, a ROM/Phone rész verziója!
Start-settings-system-verzion (magyarba gondolom Start-Beállitások-Rendszer. Verzió vagy info lehet a menüpont elérése)
Ha erre rákattintasz, bejön egy fastruktúra szerinti kép. (nem tudok linkelni most, melóból vagyok)
My Device (saját eszköz gondolom)
Alatta Verzio
abból jön PDA : (nálam) I900DXID1/omnia
alatta PHONE: (nálam) I900NSPRO
sajna több ötletem nincs :S
Nah megyek.. még egy kis meló, aztán húzok haza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged