Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
onlysony
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
kivan

-
onlysony
aktív tag
sziasztok
kis segítség kellene...a bluetooth-on küldött fájlokat a telefon nem a 8 gbos tárhelyére menti..ezt hogyan lehet átállítani?
üdv. -
törölt tag
namost akkor elmondom neked,(és másnak is) hogy mi a + egy év ingyenes javítás !!
Kiokosított a Samsung amikor LCD tévét vettem tőlük, többmint 200 ezerért !!az pl. hogy ingyen kicserélik Neked a kijelzőt vagy az alaplapot vagy bármilyen alkatrészt, ha gond van, nemkérnek érte munkadíjat !!
CSAK A BERENDEZÉS ÁRÁT SZÁMÍTJÁK FEL !!
ami ugye ilyenkor fordított esetben sokkal barátibb ajánlat lenne !!! -
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Ráadásul van a hazai gari, amit a szolgáltatóknál vásárolt gépekhez adnak, és van az EU garancia, amit meg máshol adnak. Nekem is 1 év EU garancia van, de azért többet is kellett fizetnem. Azért nem szeretnék kapcsolatba kerülni ezzel az elég bizonytalannak tűnő EU garanciával.
Black - 16GB
6 Hó EU garancia 73900 Ft
1 év EU garancia 75900 Ft -
törölt tag
válasz
tibigym
üzenetére
Tudtommal a samsung garancia ugy működik, hogy van egy év a telefonra és van annak lejárta után egy év a szoftverre !
De kettő, az nincs.A plusz egy év szoftverre is csak ugy van, ha arra külön van lepecsételve a garilevél!!
Neked milyen félefajta garanciád van??De nyugodtan elárulhatod, hogy hol dobálják utánad ennyiért, ilyen jólfejlett garanciarendzser-háttérrel !!

-
tibigym
tag
Én is most vettem másfél hete fóliás dobozos 1éves (még 1 év gari van rá) 20 000-ért

-
snowdog
veterán
-
Pepe36
csendes tag
CULTFECA
küldtem egy privit....

Mindenkinek Boldog Uj Évet Kívánok.
B.U.É.K.és eredményben gazdagabb(!!!) eseménydús Új évet.
-
Pepe36
csendes tag
válasz
cultfeca
üzenetére
[...előző hozzászólásomból kimaradt...Samsung_i900_Omnia]
Várj kérlek egy kicsit mert vásárolnom kell menni, majd megbeszéljük (20-30 perc)
-
Pepe36
csendes tag
Sikerült a telefon memóriájába betenni avit. Le is játsza.
A kártyával még most próbálkozok. -
Pepe36
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Természetesen meg fogom próbálni. De szerintem ha nem sikerül, akkor se vesztettem sokat. A telefont 35.000,- ért sikerült megvennem, még fóliásan, 1 év szoftver és 3 hónap telefongaranciával, dobozostúl minden hozzávalóval. Még egy 2 Gb. - os kártyát is kaptam hozzá.

Különben, mi a különbség a 16 és a 8 Gb- os között? Csak a belső memóriaállomány, vagy más is??? -
törölt tag
-
Pepe36
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
Sikerült! köszönöm. valóban megvan és látja a 8Gb-t.
Viszont a gondom a következő.
A telefont használtan vettem egy boltban és az adásvételi szerződésen nincs rajta hogy hány Gb.-belső memóriát tartalmaz (úgy volt hirdetve hogy 16 Gb belső memóriával rendelketik) Tehát a papírjaival nem tudnám bizonyítani, hogy valóbban 16 Gb - os készülékről van szó.
Szerinted így is érdemes visszavinni, vagy lássam be, hogy balek voltam.

-
törölt tag
válasz
snowdog
üzenetére
a puding próbája, ha megkóstolod, nem nagy fájl, szösszenetnyi az egész

Naná, javasolnék én erre a topicra olyat, ami nem??
Nem is mernék !!
Láttam már olyan embert, akinél működött, sőt beszéltem is vele
"Shake And Save is a print screen program for Windows Mobile.
Shake And Save is a print screen program for Windows Mobile. Just shake your mobile, and the application will save the screen as image. Supported 4 image formats (.Png, .Bmp, .Gif, .Jpeg). Choose the format and start the Shake And Save, when you want to take the print screen, just shake the phone. Then press "Yes" to exit or "No" to continue the screens shots. Supported multiple screen shots.
Requirements:
· HTC Touch Diamond/Pro,HTC Touch HD or Samsung OMNIA"
Ja, bocs ezt a Shake and Save-re irtam.
A zenelejátszónál az a helyzet, hogy sokkal próbálkoztam szintén, a füles felvevőgombja léptette is a számokat , csak egy gond volt velük, hogy a füles hangerőszabályozója blututin keresztül nem volt hajlandó hangerőszabályozni !!
Ezt a CorePlayer tudja. [link] -
törölt tag
válasz
Poonkie
üzenetére
Igen de ebből már megpróbáltam vagy 3 félét, sőt olyat is, amit az XDA-DEV konkrétan erre a hibára javasol, mint fixáciot !!
De Nem Megy !!
akkor marad a Core Player és az ő jókis equalizere, mert az legalább kezeli (kis ráhatással) a sony-ericsson blututis fülhallgatónál a hangerőszabályozást...
-
snowdog
veterán
válasz
Pepe36
üzenetére
Akkor ezek szerint átvertek, mert nem 16 GB, hanem csak 8 GB van a gépben.
Én a helyedben visszamennék reklamálni. ott mutasd meg nekik ezt a menüt, és ez már elég bizonyíték.
A 16 Gb helyett lát 8 - at, de azt a 8 gigát se tudom, hol van. Nem tudom hova tudnék feltenni képeket, zenéket, filmeket.
Nos ez a 8 GB biztosan benne van, mert a gép látja. Erre is tudsz zenét, filmeket másolni.
Kapcsold át a gépet a Start/Settings/Connections/USB Connection menüben "Mass storage" módba. A legördülő menüben a "My Storage"-t válaszd (a Storage Card az az SD kártya). Ha ezt követően összekapcsolod a PC-vel, akkor az úgy látja az Omnia-t, mint egy pen drive-ot. -
Pepe36
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
KÖSZÖNÖM A GYORS REAGÁLÁST....
A memóriakártya: (My sorage) 7831.33Mb (~8 Gb)
szabad: 7829.37 Mb
(storage kard) az a kártya amit beleteszek. jelenleg 2 Gb....viszont, : "Kapcsold át a gépet USB módba, és akkor nagy sebességgel másolhatsz nagyméretű állományokat." ezt hol tudom aktiválni (bekapcsolni) ??
-
törölt tag
válasz
Poonkie
üzenetére
ugytörtént !!
Ismétlem, én most htc-re szeretném felpaszírozni !!
más is szembesült a sikertelenséggel !!idézek innen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4255070#post4255070Angry srs wow problem
I have the SRS.WOW.HD.v1.28.5.0.ENG.RUS.WM5.WM6when i try t use it
it says there is no driver

Last edited by Sparkling Sapphire; 29th July 2009 at 05:19 PM.. -
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Legalább azt olvastad volna el, amit beletettem a letölthető állományba. Nekem is pont ezt írta, és ott van a megoldás. Uninstall, majd füles be, és újra intall!

És akkor még itt van ez: (#15524) snowdog válasza Poonkie (#15514) üzenetére
Tisztára mint egy kezdő lúzer!

-
snowdog
veterán
válasz
Pepe36
üzenetére
A telefonhoz kapott szoftverrel (ActiveSync v4.5.0 build 5096) nem tudok a memória kártyára se feltenni se levenni avi filmeket. Ez mitől lehet, és hogy tudnám megoldani?
Nagyméretű állományokat nem célszerű ActiveSync-el másolni. Kapcsold át a gépet USB módba, és akkor nagy sebességgel másolhatsz nagyméretű állományokat.
Írd ide a következő adatokat, hogy lássuk valóban mi van a gépedben:
Start/Settings/System/Memory - majd ezen belül a Storage Card fülön a legördülő menüben a "My Storage" kiválasztása után a "Total storage card memory:" mögötti értéket (ez a belső memória mérete, nekem ez 15356,00 MB - tehát ez valóban 16 GB).
Majd a legördülő menüben válaszd ki a "Storage Card" pontot, és nézd meg mi van a "Total storage card memory:" mögött (ez az SD kártya mérete, nálam 7782,00 MB - mert egy 8 GB-os SDHC van a gépben).
Ekkor megtudjuk tényleg mekkorák a memória méretek.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
na, gyenge kezdés után erős visszaesés tapasztalható:
felment de hibaüzenet van:
idézek a belinkelt oldalról, ugyanezt tapasztaltam:
"
iNeedAbeer @ December 29th 2009 1:41 amHTC imagio error "There is no WOW HD driver loaded. The control panel will now exit". Please fix. "
ASSZEM NEKEM IS SZÜKSÉGEM VAN EGY SÖRRE, DE INKÁBB A NYÁRI GÖRÖG ANNESIA KONYAK MARAD...

-
Pepe36
csendes tag

Sziasztok.A hetekben én is vettem egy SGH - i900 - as (OMNIA) készüléket. Úgy vettem meg, hogy állítólag a belső memóriája 16 GB. A problémám az lenne, hogy ebből a 16 GB - ból nem észlelek semmit. Nem tudok a telefon mappáiba ennek megfelelően adatokat tenni.
Lehet, hogy csak rossz helyre próbálom?
Vagy lehet, hogy a telefonra felrakott programok elfoglalják ezt a csomó Gb - ot?
A telefon a memória menüjében a következőket látja:Főmemória: teljes: 92.48Mb; szabad: 4.37Mb
program: 97.27Mb; szabad: 44.67Mb.
a memóriakártya: (My sorage) 7831.33Mb (~8 Gb)
szabad: 7829.37 Mb
(storage kard) az a akártya amit beleteszek.
A 16 Gb helyett lát 8 - at, de azt a 8 gigát se tudom, hol van.
Nem tudom hova tudnék feltenni képeket, zenéket, filmeket.
És egyébként is, mért csak 8 Gb -ot lát, holott 16 Gb -osként vettem.Más.
A telefonhoz kapott szoftverrel (ActiveSync v4.5.0 build 5096) nem tudok a memória kártyára se feltenni se levenni avi filmeket. Ez mitől lehet, és hogy tudnám megoldani?Egyéb információk:
windows mobile 6.1 prof.
ce os 5.2.20270 (build 20270.1.3.1)
2008.
processor: ARM920T PXA312
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
törölt tag
Nemlehet rátok panaszom, ez kétségtelen tény, KÖSZÖNÖM, mostmár sztereoban van meg a két fülemre.
Egyiket adom a srácnak, próbálja az omnián, viszont a másikat szívesen kipróbálnám, vajon menne ez egy htc TP2-n?
winmob 6.1 van rajta.
vagy ez specifikusan excluzíve samsung-omnia?? -
snowdog
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Ha látod a keretprogramot (és persze megtetted az előtte leírt feladatokat, tehát telepítetted a drivert, és látod a PC driver listájában), akkor AS-en csatlakozz a PC-hez, kapcsold ki az Omniát, de teljesen, ne csak suspend-be tedd, majd kapcsold vissza. Ezt követően magától mindent végrehajt.
A leírás szerint a teljes kikapcsolás helyett elég egy soft reset is. Először azt próbáld ki, és ha mégsem indul, akkor kapcsold ki teljesen a gépet. Habár lehet hogy a kettő hatása ugyan az.

-
joe357
tag
Helló
Két dologban kérném a segítségetek.
1. A resco rádiót hogy tudom megoldani hogy csak a wifit használja? Esetleg van olyan progi amiben meg tudom adni milyen progi milyen kapcsolatot használjon? Mert használom a bobil netet is és nem szeretném hogy arra csatlakozzanak ha pl megszakad a wifi kapcsolat.2. Wifin megosztott mappákat hogy tudom megoldani hogy lássa a kütyü?
Köszi előre is
-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Igen.

Ha látod a keretprogramot (és persze megtetted az előtte leírt feladatokat, tehát telepítetted a drivert, és látod a PC driver listájában), akkor AS-en csatlakozz a PC-hez, kapcsold ki az Omniát, de teljesen, ne csak suspend-be tedd, majd kapcsold vissza. Ezt követően magától mindent végrehajt.
Nagyon fonos, hogy amikor látszólag már készen van, akkor újraindul, de még ne húzd le a csatlakozót, és ne nyúlj hozzá, mert rövid idő múlva ismét végrehajt egy reset-et. Ha ez is megtörtént, akkor még mindig felcsatlakoztatva kalibráld be a képernyőt, meg csináld meg amit kell, és ha már minden rendben van, csak akkor húzd le az USB-ről. Ennyi az egész.
Itt minden pontosan le van írva [link]
Hogyan csináld:
1. Töltsd le a drivert, ha még nem tetted volna fel, akkor telepítsd a pc-re. Indítsd újra a pc-det.
2. Töltsd le a kiválasztott szerviz romot (XDHK2 vagy DXHK3), csomagold ki. Mindenképpen XP-t használj, mert az updater XP-s, és lehetőleg Laptopot, ne legyen áramszünet, eredeti kábellel frissíts, ne dugd USB elosztóba vagy hosszabbítóba.
3. Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t. Dugd rá a pc-re és várd meg amig a driver élesedik. Ilyesmit kell látnod a PC-n
Erről bővebben itt olvashatsz
Ezáltal valószínűleg a 12. pontnál leírt hiba nem jelentkezik!
Ismét indítsd el a Dataconnenction programot, állítsd vissza pda-ra, hogy az AS felismerje! (Ha elindításkor a Phone látszik, nincs dolgod vele, ott az látszik amire átállítható!)4. Távolíts el minden USB eszközt (egér és klaviatúra kivételével más ne legyen a PC-re dugva)
5. Ne fusson a háttérben semmilyen alkalmazás, ne böngéssz, ne nézz filmet! Kapcsold ki a tűzfalat!
6. Dugd rá Activesync-re a pda-dat és szikronizáld a pc-vel. (Elég ha kiírja, hogy a kapcsolat létrejött, nem kell a névjegyeket stb. szinkronizálni)
7. Indítsd el a letöltött és kicsomagolt romot tartalmazó .exe filet a pc-n.
8. Nyomj egy Soft resetet a pda-n.
9. Ha felismerte a program a pda-t, nyomj a Startra. ( Egy pipálható négyzetet látsz a képernyődön, ha beteszed a pipát formattálja a My Storage-t/Saját tárolóhelyet (8 vagy 16GB), ha nem teszed be, akkor nem. Választható, Te döntöd el akarod-e.
10. Imádkozz amig meg nem jelenik a pc-n a Jobs Done felirat, de még ne örömködj és NE nyúlj se a pda-hoz, se a PC-hez!!!!
11. Várd meg, amig a pda újraindul, ha látod a Samsung animációt és csilingelő hangot hallasz, húzd le a kábelről.
Előfordul, hogy nem indul újra, (A Samsung Omnia feliratnál megáll), ekkor a kábelen lógva indítsd újra A BEKAPCSOLÓ GOMBBAL, és addig ne húzd le, amig fel nem áll a Windows!
Ha nem járnál sikerrel, indítsd újra a pc-n az updatert és nyomj egy soft resetet a pda-n.
További lehetőségek: Indítsd újra a pc-t, dugd másik USB 2-be a kábelt, indítsd újra az updater-t, a fent leírtak szerint.12. Első alkommal előfordulhat, hogy a Phone résznél hibát ír ki a pc-n a frissítő
Ekkor sajnos megszakad a frissítés, viszont települ rendesen a driver. Hagyd a kábelen, indítsd újra az Updatert a pc-n és nyomj egy Soft resetet (ha nem indulna újra magától). Mostmár nem fog megállni a Phone résznél, szépen végigmegy.
Ha egy sárga felkiáltó jel + telefon látszik a kijelzőn, hagyd a kábelen, indítsd el az updatert a PC-n újra, és nyomj egy sr-t.
További lehetséges megoldás a sárga felkiáltójelnél: Húzd le a pda-t a kábelről, telepítsd újra a drivert, indítsd újra a pc-t, töröld a partnerséget az AS-ből, dugd rá AS-re, legyen kapcsolat, (nem kell szinkronizálni) Húzd le a kábelről, indítsd el az updatert, kapcsold ki a pda-t, kikapcsolva dugd rá a kábelre, majd ott kapcsold be, nyomj a Startra az updaterben.
A frissítés kb. 5-10 percig tart.
Előfordulhat, hogy a sokadik frissítés alkalmával hal meg a pda-d, ha egyszer sikerült, nem biztos, hogy másodszorra, harmadszorra is sikerülni fog. Minden alkalommal nagyon körültekintően járj el!" -
legiaap
félisten
Egy észrevétel:
A Swype billentyűzettől megbolondul az Opera Mini 5 béta 2
Ha az az alapértelmezett billentyűzet, akkor állandóan kilép.Ja és észrevettem még egy hibát ebben a Miniben.
Ha beállítom a fektetett módot és akarok gépelni, akkor visszaáll függőlegesbe és befagy.
-
anzo
senior tag
válasz
üzenetére
Javasolnám, hogy mielőtt neki állsz gondosan olvasd el ezt i900.eoldal romfrissítésés nézd meg a videót.
-
törölt tag
válasz
tibigym
üzenetére
Ha letöltöm ezt a ROM-ot, [link], akkor lejön egy kb. 87 megás exe fájl, amit ha megfuttatok, akkor automatikusan felpakolja a ROM-ot az OMNIA-ra?
Semmi hokuszpókusz nem szükséges??
Vagy van valami okosság , amit tudnikell? Aki már tulvan rajta az sughatna esetleg , ha van trükk, amit használni kell ill. érdemes !!
Köszi !! -
snowdog
veterán
válasz
Poonkie
üzenetére
Akik esetleg hozzám hasonlóan zenét is hallgatnak az Omnián azoknak ajánlom az SRS HD-t, ami Modaco-n van, nagyon jó még a gyári fülessel is.
Köszönöm a tippet, fantasztikusan szól!

Ha valakinek 6.1-es oprendszere van, és gondja lenne a telepítéssel (mint nekem volt, a drivert nem töltötte be, és hibaüzenettel kilépett), akkor jól jöhet a következő segítség, ami nálam megoldotta a problémát: "uninstall, soft reset, plug headphones, install, soft reset."
A lényeg a fülhallgató behelyezésén volt!

A telepítés óta a fülemből nem tudom kivenni a fülhallgatót, annyira élvezem, hogy milyen szépen szól.

-
legiaap
félisten
Találtam olyan Swype billentyűzetet, ami működik Omnián, viszont csak angolul tud.
Nem lehet ehhez valami kiegészítőt letölteni, ami tud magyarul is? -
tibigym
tag
Iszonyat jó a jelenlegi rom-om is stabil és gyors, a bajom annyi, hogy ceruzát igényli, és mivel iphone-ról váltottam át így nem szívlelem a ceruzát.
Közben megvan a rom frissítés 6.5-re tetszik! -
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Samsung SBH-650 sztereo buetooth headset-et, de kétfélét találtam belőle. Az egyiken a hangerő szabályozó gombok nyilak a másikon viszont +/- jel van. Tudja esetleg valaki, hogy melyik lehet az újabb, jobb?
Előre is köszi! -
trobi28
addikt
válasz
Poonkie
üzenetére
Én használom és tényleg nagyon jó

Nagyon kényes fülem van főleg ha zenéről van szó és ez a kis extra állítgatóval nagyon meg lehet "bolonditani" a hangokat az Omnián.
A múltkor mutattam egy Iphonos ismerősömnek és tátott szájjal halgatta hogy hogy szól a masinám pedig az Iphone állítólag a legjobb e téren,vagy mégse?
-
Poonkie
tag
Akik esetleg hozzám hasonlóan zenét is hallgatnak az Omnián azoknak ajánlom az SRS HD-t, ami Modaco-n van, nagyon jó még a gyári fülessel is.
-
_ak_
addikt
Modaco-n OCK romjával szemezgetek, de a rom megnevezése Titanium Classic Black (WM6.5 Build 23619, DXIA5). Ahhoz h megfelelően működjön ugye nincs szükségem a DXIA5 updatre?
-
_ak_
addikt
Nem szoktam megjegyezni, de most már nagyon sokan írjátok. Magyaros max az ebéd lehet, jelenesetben a magyarítani a megfelelő szó.
-
tomek8210
csendes tag
Tudnátok olyan manillás fözött romot ajánlani ami magyarositva van?
-
törölt tag
válasz
csaresz002
üzenetére
nincs
ennek fel kell menni nálunk is felment ez fut jelenleg is !! -
törölt tag
válasz
csaresz002
üzenetére
ittvan a data-n a teljes spb ms 3.5
[link] -
törölt tag
válasz
csaresz002
üzenetére
bocsi, de erre most csak a mottódat tudnám idézni...

-
csaresz002
senior tag
válasz
üzenetére
egy txt file-t én is nézten,de abba csak pár dolog van.... valami rgs vagy rbs kiterjesztésű file amibe az egész hucimuci benne van.... ja,letöröltem az spb-t és nem tudom visszatenni

jaja 3,5.... feltudod tenni a programot is ide?

ok....köszi a magyarítást már ez is nagy segítség

-
törölt tag
válasz
csaresz002
üzenetére
you might want to try again later, azaz próbálkozzgass később !!
ja
pill, a txt magyarítást megprószálom felnyomni a data-raIme, csak a txt a magyarítással, de ez 3.5 !!
az jó??
[link] -
csaresz002
senior tag
válasz
üzenetére
már régóta fent van a spb.....csak magyarosítani akartam

de még mindig nem tom letölteni

You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/327131813/spb_mobile_shell.3.zip | 7307 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
reset az megvan ittvan a menüben

képernyőmentést hogyan csináltál??? nekem is jobb volna hogyha fel tudnák dobni a telóról képet... (my sorage)

nah próbálkozok