Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabameister
csendes tag
válasz
Gabameister #15394 üzenetére
köszi az infót
-
_ak_
addikt
dancsuri, Skynet258: Phone részt is frissítettetek?
Más. Ti tapasztaltatok olyat, h ha bekapcsoljátok a billentyűzárat, akkor szakadozik a zenelejátszás? Mindegy, h melyik programmal próbáltam, még az internet rádió is.
-
_ak_
addikt
válasz
Gabameister #15394 üzenetére
a soft reset csak egy sima újraindítás. a hard resetet mindenképp érdemes lenne kipróbálnod, de azt tudni kell róla, h olyankorminden adatod törlödik! és az omnia visszaáll a gyári állapotára. természetesen a wint nem kell újratelepítened, max azokat a programokat, amiket utólagosan feltettél.
OFFez az első postom, amit buszozás közben írtam
köszönhetően a reload netnek és a fingerkeyboardnak.
-
Gabameister
csendes tag
Tiszteletem Mesterek
Segítséget szeretnék kérni omnia ügyben.Egy komolyabb adatmennyiség áttöltésekor kezdődött a gondom,mikor is nagyon fölmelegedett,és lemerült.
Föltöltöttem,fél nap alatt megint lemerült.Vettem új akksit,megint fél nap alatt lemerült.
Mikor a teló nyugalmi állapotban van,nem csinálok vele semmit,akkor is melegszik.Eszközkezelőben mindent kikapcsoltam.mégis mintha valamit csinálna.
Szerintetek hardv reset,vagy szoft reset segít?Ha nem hogyan tudnám újra telepíteni a w-t.
A válaszokat előre is köszönöm -
adam_
senior tag
Ja meg van olyan problémám, hogy pár naponta a Resco Keyboard az Omniámon egyszerűen meghal, eltűnnek a karakterek, vagy ilyen hülye jelek jelennek meg rajta, vagy egyszerűen nem is hozza elő a billentyűzetet, ilyenkor újra szoktam telepíteni, és megjavul. De ezt miért csinálja?
-
snowdog
veterán
válasz
colbert #15382 üzenetére
Ugy tudom rádiót nem lehet kihangosítani, a headset az antenna.
50%-ban jól tudod, 50%-ban meg nem.
A headset az antenna, ezt jól tudod. Kihangosítani így lehet: Menu/Speaker on
(Korábban próbálkoztam a rádió TMC adásának vételével, a kísérletek eredménye vegyesre sikerült. Viszont ennek kapcsán csináltam egy olyan akkutöltős zsinórt, amibe beletettem egy antenna vezetéket. Ezzel is szól a rádió. Ha valaki a rádiót csak kihangosítva akarná használni, akkor egy olyan csatlakozót kellene készítenie, amibe csak az antenna lenne beköte. Úgy emlékszem ez a csatlakozó 2-es lába.)
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Olvasgatom a fórumot, mert szeretnék venni egy hasonló kütyüt, még nem biztos az omnia, de jókat lehet olvasni róla.
Kérdésem az lenne, hogy az igo ha nincs műhold helyzet netről letöltve, akkor mennyire lassan talál műholdat? Ha letöltöm a helyzetet és elmegyek 300 km-t. Majd 2-3 nap után visszamennék, utána is nehezen fogja megtalálni a műholdakat?
Másik kérdés, a rádiót (is) ki lehet hangosítani?
Köszi a válaszokat előre is.
-
adam_
senior tag
válasz
snowdog #15377 üzenetére
Egyedül nagyon para van, hogy valami kis apróságot elrontok, és elromlik az egész.
Nekem olyan ember kéne, aki pikkpakk megcsinálja, nagyon hálás lennék, egy sörre minimum a vendégem lenne.
Természetesen még lenne pár kérdésem is a készülékkel kapcsolatosan, amit jó lenne tisztázni, elmutogatni rajta. Igazából csak ezt szeretném.
-
adam_
senior tag
Budapesti emberke segítene nekem ROM-ot frissíteni az Omniámon? Én félek nekiállni egyedül... vendégem egy sörre utána.
-
_ak_
addikt
A másik ami egy ideje foglalkoztat, h i900 eoldalon az írva, h régiókód cserénél (ahol a szolgáltatót is megváltoztathatjuk, ott 'ok' után egy hard reset jön. Fel is jön a kérdés, h biztos akarom-e , mert különben format, de egy kis gondolkodás után nem történik semmi. A szolgáltatói beállítások megváltoznak, de azon kívül semmi különbséget nem veszek észre. Ez jó így vagy vmit nem úgy csinálok?
szerk.: jól van na, nem akartam én kötözködni, csak magam is furcsállottam a full clean miben voltát.
A samsungosat ki is kapcsoltam, helyette simán a date tasks meg ezeket jelöltem be. Csak nem tudom, h hogyan tudnék további ikonokat is kirakni oda.
szerk. v2: feltettem a romovics 6.1.4-es romot és itt jól működik a dátum és az idő kiírása. az előző verziókkal az volt a bajom, h amikor bekacsoltam azt, h minden programnál mutassa az időt a fejlécben, akkora today screenről levette és ezzel annyira elcsúszott a dátm kiírás, h lemaradt a 9es a 2009-ből. Ebben a romban is bekapcsoltam, h mutassa mindig az időt és mutatja is, de amikor a today-t nézem, akkor viszont ott hagyja az órát így nem csúszik semmi.
-
anzo
senior tag
Ugy, hogy kikapcsolod a samsungos todayt és olyan mai nap kezelő programot teszel fel amilyent akarsz. Mivel a samsunogst nem lehet igazítani.
Azokat a romokat törölni fogom a szerverről mert nem igazán jók és ne szidjatok, hogy ez sem meg az sem működik rajt. Igazából csak egy próbálkozás volt a 6.1 de mivel én mióta van 6.5 azóta egyáltalán nem használom ezért hanyagoltam is. Tehát nem ajánlott kategória véletlenül került csak fel.
-
_ak_
addikt
Épp ez az. a legelső rom az egy 6.1Full_Clean.7z 69252KB.
Tehát a clean = ultralite vagy lite. Míg a full a normalnak felel meg és ugye ezen felül még jön a téma megjelölés. Most akkor vagy full vagy clean, de a kettő együtt nem játszik.
Esetleg arra nincs vmi tipped, h az old school wm6.1-es nézetet hogyan tudnám személyre szabni? Mondjuk kitenni az operát vagy egy video lejátszó progi ikonját?
Vmi ilyesmire gondoltam.
-
anzo
senior tag
Ha egy picit próbálsz logikusan gondolkozni akkor könnyen rájöhetsz, hogy mit takar.
Full=Teljes vagyis minden általam hasznosnak tartott program benne van.Clean=Tiszta v. Üres Tehát csak a működéshez szükséges alap alkalmazások vannak benne több szabad memóriával így azt telepítesz fel ami neked szimpatikus és nem kell a rommer ízlésére hagyatkoznod.
-
_ak_
addikt
Miért nincs sehol 6.1.4es rom? Egyedül a Romovics félét találtam meg, plusz 1-2 6.1es cleant.
Btw pfc ftpn van lévő romoknál mit takar az h full clean?
-
_ak_
addikt
válasz
legiaap #15365 üzenetére
Tartósan egyet sem használtam még.
Futtába a:
Ryrzy 28002_M2D (M2D néha bugzott, meg volt, h nagyon lassan kapcsolta ki a wifit), ezt cseréltem a i900_Hammer_v11_21884 romra, ami nekem túl lite volt. (nem ismerem ki még magam a wm progikban és nem volt sok kedvem a mindent megkeresni hozzá. Aztán jött egy Blue and True 28014 ezzel hasonló a "probléma". a készítő szorítkozni próbált az eredeti win image megtartására, de ahelyett, h üres lett volna, egy csomó olyan wines progival találtam magam szembe amit biztos, h nem fogok használni. és végül egy NeoTitanium-28014 romot próbáltam, de ennek egyáltalán nem jön be a felülete.Tehát gyakorlatilag ott tartok, h azt sem tudom milyen témám legyen.
-
legiaap
félisten
Én az anzo féle 6.5-öt használom és nálam frankón mutatja, viszont rengeteg szívok ezzel a rommal.
Nagyon nem stabil.
Ami per pillanat most idegesít az az, hogy ha bemegyek egy progiba, és azon belül is a beállításokba, akkor nem tudom leokézni, mert nincs oké...
Pl. feltettem a Picsel Browsert, hogy holnap tudjak puskázni (pdf-eket olvasnék) beléptem a beállításokban, beállítottam mindent, de nem tudom leokézni, mert, mégegyszer leírom NINCS. Csak egy X kilépő gomb van, amitől meg megfagy.
Van egy szótár progim is fenn az STDictonari, ott meg a szótárt nem tudom kiválasztani, mert nincs okézó...hihetetlen.
Most vagy én vagyok balf@asz, vagy tényleg nincs.
Ha utóbbi, akkor az nagyon nagy gáz.Valaki tud esetleg frankóbb 6.5-öt?
Vagy amit te használsz 6.5.3-at, az kinek a műve? -
_ak_
addikt
válasz
legiaap #15363 üzenetére
Mindenféle romot próbáltam már, igaz, csak 6.5 és 6.5.3, de ezekből többet is.
A Settings - home - items beállításnál választom ki, h mutassa a dátumot, üzeneteket kapcsolatok stb. Tehát csak a gyári cuccokat szeretném, de az összes romnál lecsúszik a 2009-ből a 9-es.
Igazából úgy érzem, h nincs különösebb szükségem egy másik témára. bár eleinte nagyon tetszett az spb mobile shell, meg a M2D, de szerintem bőven elég lenne a gyári is ha működne.
Próbáltam a mambo04 féle 28014 NeoTanium ROM-ot is, de az a felület egyáltalán nem jött be.
-
snowdog
veterán
válasz
Nescafé #15352 üzenetére
De az omniába van olyan menü hogy mennyit neteztem már összesen?
Nekem van!
Alapban nincs benne, de ha felteszed az SPB Wireless Monitor-t, akkor nyomon követheted a le és feltöltések értékét. [link]
Akár szolgáltatásonként, akár programonként, napi, havi, éves bontásban, ahogy csak akarod!
-
snowdog
veterán
válasz
legiaap #15353 üzenetére
Na jó ezek időszakosak csak...Én ilyenekkel nem is foglalkozok, mert hajlamos vagyok elfelejteni dolgokat és tuti elfelejteném, hogy lejárt a 30 nap azt igényelhetem megint.
Tévedésben vagy, mert nem így működik. Ha megrendeled a szolgáltatást, akkor minden 30 nap eltelte után újra levonják a havidíjat (ha van annyi a számládon), és folyamatosan megy tovább. Az a bonyolultabb, ha meg akarod szakítani. Persze nem sokkal, mert elég elküldeni egy sms-t, vagy ha regisztrálod magad a neten, akkor online módon is ki lehet kapcsolni a szolgáltatás ismételt megrendelését. Persze ha eleve ellenérzésekkel vagy a szolgáltatás iránt, akkor írhatok bármit, akkor sem fog tetszeni.
-
_ak_
addikt
válasz
Nescafé #15354 üzenetére
Első frissítést mindképp xp alól. Később, ha csak a pda rézt frissíted, akkor az mehet w7 alól modemdriver nélkül is.
legiaap: időszakosan lenne csak szükségem a mobilnetre, ezért nem si szeretnék semmi havidíjas megoldást. ebben a reload netben bízom, szerintem a napokban ki is próbálom.
Más. Nem tudja valaki, h mi lehet a megoldás arra, h klasszikus nézetben kiférjen a dátum teljesen a home-on? nekem nem jön be annyira ez az új scrollozható nézet. vagy esetleg van vmi olyan szerkesztő progi a klasszikus nézethez, mint az újhoz a chrome editor?
-
snowdog
veterán
válasz
legiaap #15348 üzenetére
3 gigás alatt egyből egy 80 megás net van, ami lóf@szra sem való.
Ez már nem igaz!
Nemrégen (talán 2-4 hete) új csomagok jelentek meg. Nekem egy Domino Nap csomag van, amihez időnként rendelek egy net csomagot. Attól függ melyik hónapban mennyit akarok netezni. Régebben a 3 gigás csomagot rendeltem, de most már elég a 100 vagy 500 megás is.
Domino mobilinternet díjcsomagok
Domino Net 40 - Időszaki díj (30 napra) 690 Ft
Időszaki díjban foglalt forgalom 40 MBDomino Net 100 - Időszaki díj (30 napra) 990 Ft
Időszaki díjban foglalt forgalom 100 MBDomino Net 500 - Időszaki díj (30 napra) 1 990 Ft
Időszaki díjban foglalt forgalom 500 MBDomino Net M - Időszaki díj (30 napra) 3 990 Ft
Időszaki díjban foglalt forgalom 3 GBDomino Net L - Időszaki díj (30 napra) 6 200 Ft
Időszaki díjban foglalt forgalom 7 GBSzerintem most már mindenki megtalálhatja a neki tetsző net csomagot!
-
-
legiaap
félisten
Én T-s vagyok ott elég gyér a kínálat. Mikor még feltöltőkártyás voltam, akkor nekem 3 gigás netem volt, amit sosem használtam ki és fizettem rá sokat. 500 megás vagy 1 gigás kellett volna, de olyan nem volt. 3 gigás alatt egyből egy 80 megás net van, ami lóf@szra sem való.
A többi szolgáltató neteit nem figyelgetem.Skynet258: Ha ezt tudom, hogy ekkorát fogok vele bukni, akkor inkább meg sem vettem volna...nagyon szomorú vagyok
-
_ak_
addikt
Tudna esetleg valaki egy feltöltőkártyás mobilnetet ajánlani? Egyáltalán van ilyesmire lehetőség mobilokon? A lényeg, h tudjak netezni, meg emailt letölteni és ne jöjjön a havi előfizetési díj.
-
Rick4
félisten
-
Skynet258
veterán
Hát csak ez az, hogy még bugzik összevissza, meg soha nem lesz olyan, mintha eredetileg is Andro lett volna rajta...
ben11: Sőt, az az 59 lemegy 49 ezerre, ha beviszel valami ócska telefont, amit 10-ért be tudnak számolni
Na így már én is erősen elkezdtem gondolkozni...
legiaap: Hát, ha nagyon el akarod adni, akkor neked is mínusz 5-10 ezer lesz a vége, vagy ha nincs szíved annyiért, akkor megtartod. GSM üzletben kérdeztem tegnap, nekik volt 3 is a nyakukon, senkinek sem kellett (igaz ők állatok, 65-ért rakták ki...).
Egyébként a csere most erősen attól függ, hogy a hozzáadott Igo működik-e, a topikjában ugyanis az egyik srácnak állandóan újraindul a gép, ha bent van az Igo.
Szerintem egyedi hiba lesz, de azért biztosat szeretnék tudni - sűrűn használnám navira is, akárcsak az Omniát. -
AYEL
tag
válasz
snowdog #15327 üzenetére
snowdog
Igen azonnal megcsináltam a sima lementést, egyrészt az alapverzióról, másrészről a mostani fullosról is, külön-külön.
Rick,
kitallóztam én is a naviextras beckupot még az elején, de ott nekem nem volt c/p -el visszamásolható állomány! Szerencsére a progin keresztül ment! -
_ak_
addikt
válasz
Skynet258 #15337 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, h érdekes lehet ez az Android.
Tudom, h nem olyan, de elvileg, megoldható, h az omnián is Android fusson. Legalábbis sok ilyen linket, meg videót találni a neten, igaz nem mentem még bele a témába.szerk.: messze bugos és vérszegény, de alakul. Andromnia
-
Skynet258
veterán
Elkezdett érdekelni az Android, egész konkrétan a Samsung Galaxy Spica-n pörgök épp (aminek a bannere belemegy az ember pofájába mostanság itt a PH-n)
Csak igazából még azt nem tudom eldönteni, hogy előre lépek-e vagy hátra a cserévelJó az Omnia... de valahogy kipróbálnám az Androidot is.
Milliomos meg sajna nem vagyok, szóval az Omniát el kéne adnom, hogy Androidom legyen... ehh, nehéz az élet -
trobi28
addikt
válasz
Nescafé #15329 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor 107 mb szabadról indul,feltelepítettem mindent (persze a legtöbb dolgot a My Storage -ra) és így maradt 90 mb.
Nekem amúgy megfelelt volna a gyári rom-is de már olyan kritikus szint alá ment a szabad memória (10 mb alá ) hogy ezért gondoltam hogy felteszek egy fözött romot,és nem bántam meg. -
madarasz92
őstag
válasz
runner 125 #15323 üzenetére
Pedig csinálnak M.O az omniahoz főleg készitenek főzőtt romokat..
Lásd pl:Anzo,vagy Romovics akik nagyon jó romokat készitenek.. -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Segítsetek légyszi: mennyiért lehetne mostanság eladni az Omniámat? Karcmentes kijelző, Igo meg minden, autós tartó/töltő (gyári egyébként).
Összvissz 45-50 körül gondoltam, reális ez...?Köszönöm!
-
_ak_
addikt
beletellett némi időbe mire rájöttem, h repülő üzemmódban nem kapcsol be a gps...
btw vmi jó kis zenelejátszót nem tudok ajánlani? Most Ryrzy 28002 M2D-s romja van fent és a beépített lejátszóból hiányolom a hangszín beállításokat, meg alapból nem igazán kedvelem az olyat amikor csak az ID tag alapján lehet zenéket keresni/lejátszani.
Ez az M2D téma, ez most gyakorlatilag a touchflo vagy csak arra nagyon nagyon hasonlító?
-
Balage2009
csendes tag
válasz
Balage2009 #15309 üzenetére
Sziasztok!
Hard reset megoldotta a problémát.
-
Rick4
félisten
Ebben mondjuk annyi az érdekes, hogy a naviextras toolbox is úgy backupol, hogy egy mappába lementi az SD tartalmat, pont úgy, mint ha Te jelölnéd ki, és másolnád át őket.. Tehát he véletlenül nem tudnád vele visszaállítani, akkor kikeresve a beállított mappát csak simán visszamásolod a kártyára (bár elvileg nehéz oda eljutni, hogy erre szükség legyen) és menni fog. Tehát nem kell másolatot csinálnod azon felül, amit a progi csinál. Alapesetben a c:/dos&settings/rendszergazda/Applic data/ naviextras/ backup mappába teszi, nekem ott van most is mind.
-
AYEL
tag
Hali,
ahogy ígértem beszámolok. A megoldás végül pofon egyszerű lett. A naviextras-on keresztül csináltam korábban 4 biztonsági másolatot. Minden frissítés előtt egyet. Az utolsó hármat megpróbáltam visszaállítani, de egyik sem segített a problémán.
Sajnos sima másolatot a SD kártya tartalmáról sosem csináltam.
Ma minden mindegy alapon a kezdeti, alap biztonsági másolat helyreállította az eddig hiányzó országokat, de ezek elavult térképekkel szerepeltek. Viszont ezeket sikerült a naviextras.com-on updatelni, úgyhogy most a legújabb iGO8 szoftverem van és 2009 Q3 térképeim mindenről!
Minden paletti.
-
legiaap
félisten
Valaki használ CHome Editort?
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis
valamit sikeresen töröltem (valami avs panel, talán ez lehetett az eredeti panel) és nem tudom visszahozni.
Ha kiválasztom most a windows default skint, tök üres lesz a todayem.
Valakinek ötlete a problémámra? -
trobi28
addikt
válasz
Nescafé #15322 üzenetére
Én is aggódtam miatta de rászántam magam és azt mondom hogy érdemes volt.
Ezt raktam fel,magyarositható :http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/296233/g-romz-s9-dxid1-wm6-1-krazy-radd/
Feltelepítettem minden programomat és van 90 mb szabad memoria
Eddig stabil és gyors,tele van minden fontos progival -
runner 125
nagyúr
válasz
Nescafé #15322 üzenetére
A főzött ROM-okat szinte mindig tulajok készítik el, így gyakorlati tapasztalat jócskán van a háttérben. Így a gyári ROM-mal produkált hibákat igyekeznek javítani. Ez lehet más és más. Lehet akár egy kamera "hiba", vagy éppen a lassúságán próbálnak javítani.
Nem tudom Mo.-n csinál-e vki ROM-okat, de HTC-khez én eddig külföldi fórumokról töltöttem ROM-okat. Természetesen ezek angolok. De magyarítani lehet ezeket is, de felesleges.
-
Nescafé
őstag
válasz
runner 125 #15321 üzenetére
De miben jobbak jobban vannak optimizálva,az a baj hogy én nem értek még annyira hozzá,és nem akarom elrontani a romcserével.
Lr van irva hogy kell de inkább vmi hozzzáértő kellene.
Gari nincs rajta.
Én nem merek hozzáfogni.
Meg a főzött rom is magyar lexx,vagy az angol?? -
Nescafé
őstag
üdv
Lenne egy kérdésem a gyári t-mobilos rom BSHi1 és a DXID1 6.1.4 között m i a különbség,gyorsabb vagy változik vmit a rendszer.?? -
Nescafé
őstag
válasz
runner 125 #15318 üzenetére
Ja azt tudom hogy nem vmi jó grafikájú de jó az.
-
Nescafé
őstag
üdv
Nem tudtok vmi helyet ahol vannak játékok omniára. -
kiskacz
senior tag
A #15233-as hozzászólásomban véleményt kértem (de nem kaptam) után gyártott akksikról.
Vacilláltam a 2000 Ft-os, és az 5000Ft -s (gyári) között.Nos - túl vagyok a túrán és el kell mondanom, hogy a 2000 Forintos után gyártott (1200 ma-s, Speedshop -os) akksi nálam jelesre vizsgázott.
A célnak bőven megfelel, nem észleltem (mérés nélkül - szubjektív!) különbséget a gyári és a ~gyártott között.
Az Omnia szépen bírta a (megszakításokkal) szinte egész napos (telefon/GPS) üzemet.Nem reklám képpen, de mindenkinek csak ajánlani tudom, ha ilyesmin töri a fejét.
-
baradi
senior tag
válasz
baradi #15311 üzenetére
megoldodott:
letoroltem a my storage-rol a DCIM-ben levo konyvtarat, amit maganak kreal, amikor az elso kepet csinalod.
aztan csinaltam egy kepet, es mar ott is volt a konyvtar es benne a kép.
sőt, amikor indítom a media albumot, akkor mar ezt a konyvtarat nyitja meg
egyebkent a képek minosegerol azt tudom mondani: meglepoen jo kepeket csinal kinti, kello fenyben, majdnem osszetevesztheto egy normal geppel keszitett fotoval. és azt vettem eszre, hogy ellentetben a mas mobil vagy pda altal keszitett képekkel, az omnia eseteben jobb minosegu kep, ha a monitoron nezem, mint a pda-n. ez altalaban forditva szokott lenni.
sot, meg a video keszitesben is egesz jo. na ennyit a kamerarol...
Gratula Omnia -
Wallandt
tag
Sziasztok! Segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni. Néhány hete egyik pillanatról a másikra történt valami a telefon résszel. Nem tudtam telefonálni, nem csinált semmit.
Nem hívta a kijelölt számot. SR után sem állt helyre, ezután aksi ki-be. Így már tudtam újból telefonálni viszont ettől kezdve az USB kábelen keresztül nem tudom tölteni az Omniát csak a hagyományos töltővel 220-ról. Az USB kábelen adatokat tudok cserélgetni, de nem tölt. Próbáltam ROM csere után is, az eredmény ua. Lehet, hogy a két dolognak nincs is köze egymáshoz, de nem értem a jelenséget. Mi lehet a baj? -
AYEL
tag
válasz
snowdog #15312 üzenetére
Szia,
volt asszem 10 közép-kelet európai ország, a volt jugó tagállamok is külön, baltiak közül is...plusz Ausztria, Németország és Görögország. Én az első 3 tulaj között voltam előfizuval...nekünk még 13 ország volt, aztán tudom, hogy volt akinek csak 11 volt rajta.
Első pillanattól nagyon király, gyors, pontos, hibátlan volt a szoftver és az összes térkép is (főleg az M0-al együtt)...
És most, mintha elvágták volna, tuti nem véletlen, jövő héten megyek az iGO-hoz..elintézem.
A dolog azért érdekes, mert járhatnak hasonlóan a későbbi vásárlók is, akiknek gondolom az első instaltól számolódik az egy év...nem akarok vészmadárkodni, de lehet, h tömeges lesz a gond, ahogy telik az idő.
Majd tájékoztatlak benneteket, mi született.
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
egy kikapcs utan aminkor elinditottam a media albumot, akkor a my pictures konyvtar jon be a My Device-en es nem a szokasos My storage-en levo DCIM konyvtar. nem tudom miert???
sot, amikor csinalok egy kepet a kameraval, akkor ugyan a My storage-re teszi a kepet, de csinal egy UJ (???) mappat es nem a regi, hasznalt mappat.
Szerintetek mi lehet a gond? remelem ertheto volt amit irtam!
amugy egy soft reset miket allit el? mi a lenyege?koszonom elore is!
-
AYEL
tag
válasz
snowdog #15307 üzenetére
Szia,
kösz a választ, én is arra jutottam, hogy licence gond van, mert szinte pont egy éve van fenn a cucc. De nálam minden jogtiszta, nem volt full EU sosem, csak 13 ország, amit hivatalosan adtak vele.
Regisztráltam a naviextras.com-ra annak idején és szépen frissítettem a dolgokat, minden működött is! Volt Megyeri hidam, M0, stb...
Hivatalosan akartam felvenni a kapcsolatot épp ezért a céggel, de elsőre lukra futottam, egyszerűen egyetlen telefonszám sem működik a megadottak közül.
-
Balage2009
csendes tag
A segítségeteket kérném!
Ha jól tudom, akkor kétféle hálózati kártya beállítást lehet tárolni: Internet/Munkahely. Ezt elvileg a Beállítások>WLAN>Hálózati kártyák->legördülő listában lehet váltani. Na itt nekem nem jelenik meg semmi, ezért nem is megy Wifi-n keresztül a net.
Próbáltam a Beállítások->Kapcsolatok->Kapcsolatok alatt létrehozni valamilyen wifi-s kapcsolatot, de itt csak modemes kapcsolatot tudok létrehozni: (Bluetooth, IrDA, Hayes compatible on COM1, Mobiltelefon-vonal, Mobiltelefon-vonal(GPRS) ).
Segítsetek légyszi! Lassan egy napja szenvedek vele.
-
millerur
tag
Sziasztok!
Már egy ideje S2U2-t használok a telefonomon és ha gps-ként használom mindig le kell törölnöm hogy ne zavarja az igo-t...nincs valami más billentyűzár program ami jó?
Az alap nem tetszik -
snowdog
veterán
... egyszer csak egy csomó ország nem elérhető, ha címre keresek. Ausztria és Németorszák pl. ok, de Közép- és kelet-Európából egy sem. Semmi különöset nem csináltam.
Ez tipikusan annak a jele, hogy nem megfelelő license file van a gépeden. Hogy hogyan került rá, azt neked kell tudnod.A térképek megjelenése alapvetően a license file-tól függ. Amit most írtál az arra utal, hogy jelenleg a gépeden csak NYEU license van. Ezért nem jelennek meg a KEU országok térképei. Valahonnan ásd elő a teljes EU license-t, és tedd vissza az SD-re.
Bár nem értem a dolgot, valami azért nálad nagyon nem stimmel. Ugyanis ha eredetileg neked full EU jogosultságod volt, akkor azzal az SD-vel nem működhetne együtt egy olyan license file, ami lekorlátozza az országokat csak NYEU-ra. Illetve ha eredetileg is ez volt az SD-n, akkor most hiába teszel rá egy full EU license file-t, hibát fog jelezni, mert fel fogja ismerni, hogy ahhoz az SD-hez nem az tartozik. Szóval valami nagy keveredést sejtek a háttérben.
-
NOVGAB
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
A minap Frissíteni próbáltam a romot a Samsungomon de balul sült el (többször csináltam már nem az első frissítésem)
Az első kísérletnél ledobta a telot a frissítés vége felé port hibára hivatkozva.
Jól van mondom akkor újra.
Hard reset aztán ismét próba (újra ledob ugyan ott pedig másik rommal próbáltam)
Azóta a telo nem kapcsol be sehogy (csak a piros led világit folyamatosan és melegszik)
Ha tudnátok valahogy segíteni kérlek benneteket HELPPPP
Köszönöm mindenkinek
NOVGAB -
AYEL
tag
válasz
snowdog #15304 üzenetére
Szia,
hónapokkal ezelőtt frissítettem, most folyamatos használat mellett egyszer csak egy csomó ország nem elérhető, ha címre keresek. Ausztria és Németorszák pl. ok, de Közép- és kelet-Európából egy sem. Semmi különöset nem csináltam.
Van több biztonsági másolatom is. A naviextras oldalon keresztül próbáltam a legutóbbit visszaállítani, de nem hozott megoldást!
Megvan az összes útvonalam, egyéni POI-k, a szoftver is működik, csak 7-8 ország adatait nem érem el...
-
snowdog
veterán
Lehetséges, hogy valami egyéves licenszelési probléma van?
A license miatt nem tűnhetett el, mert az nem jár le. Ha semmi mást nem csináltál, csak frissítettél, akkor ott történhetett valami baj. Feltételezem még új korában azzal kezdted, hogy az eredeti SD kártyáról készítettél biztonsági másolatot? Ha ezt nem tetted meg, akkor az online frissítés erre felszólított, és akkor készült biztonsági mentés.
A jelenlegi SD tartalmat mentsd át a PC-re, egy tetszőleges könyvtárba. Ezt követően töröld le a teljes tartalmat, és az üres SD-re másold vissza valamelyik biztonsági másolatot. Ezt követően ismét működnie kell.Ezt megelőzően megpróbálhatod törölni a save mappát, az is segíthet, de ha valamelyik fontos állomány megsérült meg, akkor ettől nem fog megjavulni. A save mappa törlése előtt mentsd ki belőle a saját adataidat, mert azok is törlődni fognak!
Támogatásért ide is fordulhatsz [link] Előtte regisztrálnok kell magad!
-
AYEL
tag
Sziasztok!
A legelső szolgáltatónál vehető Omniák egyikének vagyok a tulaja. Az iGO8-ból eltűntek a legelőször telepített, kártyával kapott országok. Pontosabban nem működnek, csak domborzati térkép látszik. A később, ingyenes online frissítéssel hozzátett országok utcáival semmi gond.
A map folderben pedig ott van szépen minden ország file-ja. Többször újratelepítettem a szoftvert, de nem segített.
Az iGO8 a maradék térképpel remekül működik, csak pont a Mo. és a fontos országok utcatérképei nem látszódnak.
Lehetséges, hogy valami egyéves licenszelési probléma van?
Soha nem piszkáltam, jogtiszta az egész, vajon mi lehet gond? Találkoztatok hasonló esettel? A 20-as szolgáltatónál vettem...
(szerencsére a www.navngo.com -on megadott támogatás telefonszámok egyike sem működik.)
-
trobi28
addikt
Feltelepítettem az új Skyfire 1.5-öt.Egész jónak tűnik,gyorsabb mint az Opera de korántsem igaz róla hogy mindent megnyit
,azért 1 próbát megér.
Szóval ezzel kapcsolatba kérdeznén hogy tudja valaki hogy ennél hogy lehet megoldani hogy a temp és hasonló szemetet ne a saját memóriába mentse,mint az Operába mert ott már átálitottam és úgy nagyon pipec ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Star Trek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- LED világítás a lakásban
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest