- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Januárban startol a OnePlus 13
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brett apó
tag
válasz tomek8210 #10622 üzenetére
Ugyanezt csinálja navigálás közben,ha a szélvédőre süt a nap(nyáron ez gyakran megesik ) sztem jobb mintha kifagyna az egész ,de azért jó lenne,ha ilyenkor visszavenne a proci sebességét,mert nagyon nem jó ha az út végén veszi valaki,hogy teljesen lemerült a pda
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz tomek8210 #11287 üzenetére
Valóban jól tudod a fizikát de ez csak akkor számítana ha rásütne pl. a nap a telefonra. Ha autós tartóval használod és nem fordítod direkt a kocsiba besütő nap felé a telefont (meggyőződésem hogy nem teszel ilyet) akkor teljesen mindegy hogy milyen a színe a hátlapnak, attól még ugyan úgy fog melegedni.... A telefonban lévő proci így is úgy is melegszik, és a hátlap így is úgy is meggátolja azt hogy a telefon és a hátlap közötti levegő megrekedjen, és egy igen jónak mondható hőszigetelést biztosítson.... (ez is fizika: a levegő rossz hővezető .....) Szóval még mindig csak azt tudom javasolni, hogy ha van klíma a kocsiban akkor próbáld a telcsi felé irányítani az egyik légterelőt, az biztos segíteni fog valamelyest a helyzeten!
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
erdoke
titán
-
Nescafé
őstag
válasz tomek8210 #15510 üzenetére
üdv
Olyat nem igazán találsz,csak angol van,én ugy tudom a régi Romovics ro,ját lehet még magyarositani,de az asszem 6.1es winnel van.
Magyarositani felesleges ezeket a főzött romokat,ezek ugy a jók.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
snowdog
veterán
válasz tomek8210 #15780 üzenetére
"Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later."
Ez nem azt jelenti hogy nem lehet letölteni, hanem hogy túlterhelt a szerver. Próbáld meg később. Az SPB time -ra nem tudok magyarítást.
Feltettem ide is, innen azonnal le tudod tölteni [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
snowdog
veterán
válasz tomek8210 #15930 üzenetére
Lehet hogy a kikapcsolás alatt nem ugyan azt értjük?
Én arra gondolok, mikor szundiban van a gép, abból felébreszti. Ha teljesen kikapcsolod, akkor szerintem nincs az a program ami elindítsa a gépet, hiszen olyankor a processzor sem működik. Teljes kikapcsolás után ezért indul reset-tel a gép.
-
Luissimo
veterán
válasz tomek8210 #15946 üzenetére
éppen most került nálam is reflektorfénybe az a hiányosság, mivelhogy vége az iskolai szünetnek és a srác ébredne, de az előző SonyEricsson tudott kikapcsoltan is ébreszteni, ez meg nemtud.
javasoltam neki, hogy hagyja töltőn éjszaka és ugy hagyja bekapcsolva, akkor nem merül le és még fel is ébred.
De valóban bosszantó hiányossága ez a kicsikének, valjuk be...
nincs senkinek megoldása rá, programilag?? -
Rick4
félisten
válasz tomek8210 #17969 üzenetére
Vegyél bele egy nem lítiumakksit, ez a töltésszebaályozás- hőmérsékletfigyelés ugyanis minden ilyen akksi sajátja. Ha melegszik, a robbanás megelőzése érdekében lekapcsolja a töltést.
Egyébként meg egy 3.5"-os navi 15K újonnan, ha annyit jársz külföldre, simán megéri megvenni külön navigálásra. Én is rendes navit használok, ezt akkor kapcsolom be, ha gyalog vagyok, és egyik poi-tól a másik poi-ig szeretnék eljutni. Ott nem fog melegedni...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz tomek8210 #17971 üzenetére
Persze, én is ezt mondom, erre kellett volna egy revízió, és lehetett volna valamit változtatni. Csak ugye ezek kijöttek, akkor már javában az újabb készülékeket tervezték, ezzel nem nagyon foglalkoztak.
Sok fórumban le is írják ezt a problémát, sőt, bő fél éve volt is akinek így halt meg a készüléke. El kell fogadni, hogy ez ilyen, benne van a GPS is, de korlátozottan használható. Van aki külső BT-s GPS vevőt használ, úgy kiküszöbölhető ez a probléma.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
logarithm
őstag
válasz tomek8210 #18825 üzenetére
Régebben használtam, anzo féle romokat, nem rosszak, próbáld ki minden képen, s ha nem tetszik bármikor tudod cserélni, anzo-n belül is érdemes próbálgatni, melyik típus jön be neked. Ezt is megnézheted 28233_PFC_HUN.
dxhk3 Nem volt vele dolgom nem tudok nyilatkozni
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz tomek8210 #18829 üzenetére
Elvileg a kábel lehúzása nélkül elég a telefonnak egy ceruzahegyes soft reseet, és hagyod azt csinálni amit akar. A frissítőt megállítod, újra elindítod, és amikor elindult, akkor a telefonon még egy cerkás soft reset, majd indul megint. Valószínű a letöltött fájlod hibás, kapd le még egyszer..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Lego Horizon Adventures teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest