Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tomek8210 #18829 üzenetére
Elvileg a kábel lehúzása nélkül elég a telefonnak egy ceruzahegyes soft reseet, és hagyod azt csinálni amit akar. A frissítőt megállítod, újra elindítod, és amikor elindult, akkor a telefonon még egy cerkás soft reset, majd indul megint. Valószínű a letöltött fájlod hibás, kapd le még egyszer..
-
logarithm
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
tomek8210 #17971 üzenetére
Persze, én is ezt mondom, erre kellett volna egy revízió, és lehetett volna valamit változtatni. Csak ugye ezek kijöttek, akkor már javában az újabb készülékeket tervezték, ezzel nem nagyon foglalkoztak.
Sok fórumban le is írják ezt a problémát, sőt, bő fél éve volt is akinek így halt meg a készüléke. El kell fogadni, hogy ez ilyen, benne van a GPS is, de korlátozottan használható. Van aki külső BT-s GPS vevőt használ, úgy kiküszöbölhető ez a probléma.
-
Rick4
félisten
válasz
tomek8210 #17969 üzenetére
Vegyél bele egy nem lítiumakksit, ez a töltésszebaályozás- hőmérsékletfigyelés ugyanis minden ilyen akksi sajátja. Ha melegszik, a robbanás megelőzése érdekében lekapcsolja a töltést.
Egyébként meg egy 3.5"-os navi 15K újonnan, ha annyit jársz külföldre, simán megéri megvenni külön navigálásra. Én is rendes navit használok, ezt akkor kapcsolom be, ha gyalog vagyok, és egyik poi-tól a másik poi-ig szeretnék eljutni. Ott nem fog melegedni... -
Luissimo
veterán
válasz
tomek8210 #15946 üzenetére
éppen most került nálam is reflektorfénybe az a hiányosság, mivelhogy vége az iskolai szünetnek és a srác ébredne, de az előző SonyEricsson tudott kikapcsoltan is ébreszteni, ez meg nemtud.
javasoltam neki, hogy hagyja töltőn éjszaka és ugy hagyja bekapcsolva, akkor nem merül le és még fel is ébred.
De valóban bosszantó hiányossága ez a kicsikének, valjuk be...
nincs senkinek megoldása rá, programilag?? -
snowdog
veterán
válasz
tomek8210 #15930 üzenetére
Lehet hogy a kikapcsolás alatt nem ugyan azt értjük?
Én arra gondolok, mikor szundiban van a gép, abból felébreszti. Ha teljesen kikapcsolod, akkor szerintem nincs az a program ami elindítsa a gépet, hiszen olyankor a processzor sem működik. Teljes kikapcsolás után ezért indul reset-tel a gép.
-
snowdog
veterán
válasz
tomek8210 #15780 üzenetére
"Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later."
Ez nem azt jelenti hogy nem lehet letölteni, hanem hogy túlterhelt a szerver. Próbáld meg később. Az SPB time -ra nem tudok magyarítást.
Feltettem ide is, innen azonnal le tudod tölteni [link]
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
tomek8210 #11287 üzenetére
Valóban jól tudod a fizikát
de ez csak akkor számítana ha rásütne pl. a nap a telefonra. Ha autós tartóval használod és nem fordítod direkt a kocsiba besütő nap felé a telefont (meggyőződésem hogy nem teszel ilyet) akkor teljesen mindegy hogy milyen a színe a hátlapnak, attól még ugyan úgy fog melegedni.... A telefonban lévő proci így is úgy is melegszik, és a hátlap így is úgy is meggátolja azt hogy a telefon és a hátlap közötti levegő megrekedjen, és egy igen jónak mondható hőszigetelést biztosítson.... (ez is fizika: a levegő rossz hővezető
.....) Szóval még mindig csak azt tudom javasolni, hogy ha van klíma a kocsiban akkor próbáld a telcsi felé irányítani az egyik légterelőt, az biztos segíteni fog valamelyest a helyzeten!
-
Brett apó
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Last Epoch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest