- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Lowmem killer témában senki nem tud érdemben válaszolni?
Nem hiszem, hogy senki más nem küzd vele, ha nálam 1-1.5 éve ez van mindenféle kernelen és rommal. -
radicspeter1
őstag
TsunamiX 4.0
Semmi más...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
Azért egyéb fejlemények...
**Mackay kernel (4.2):
New scheduler: BFQv5
http://goo.gl/xuuuy
**Ördög kernel:
This ram available is for latest Devil in XL mode which is equivalent to Semaphore S version,720p patch is needed the same way.
I didn't noticed anything different than usual XL and S versions.
First version with that amount of total ram was posted there:
http://goo.gl/R3CI9
Now it's 396mb,when will it stop lol.
Seems safe,hope it is and will come to Semaphore too
--->vagyis 400++ mellett 720 felvevőnk is lenne!! Hova el nem jutottunk!!![ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
G@ß!
őstag
Valaki erre? 14516
-
xerintem
csendes tag
Miért nem szeded ki a csengőhangokat az ANA GB rom-ból ha azok tetszenek?
-
jjeahh
nagyúr
Na, az új cm10 nightlyban a lockscreen oldalak között a lapozgatás is gyorsabb valamivel...viszont valaki nem tapasztalta rajtam kívül azt, hogy a böngészőben ha egy linkre bökök, nem reagál? Kb ötszörös bökdösésre tölti be végre a link mögött lévő url-t...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
polomaa
aktív tag
-
bruti01
őstag
visszatértem gb-re. sajnos akárhogy mokoltam jb alatt az ac!d meg a voodoo nem szerették egymást. most visszaraktam a jw8-at árkonvertálva ext-re voodoo + beats ez a páros idáig simán verhetetlen.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
válasz radicspeter1 #14611 üzenetére
nem meret a hangerőn nem tudtam ugy emelni hogy ne torzitson tölle az egész. és oda hogy tényleg jó legyen ahoz kelett a voodoo meg az acid ami nem igazán jöttek ki egymással. konkrátan a rendszer oda vissza fc-zett ki mindent. báz ez ritka volt de azért csinálta én meg zenehalgatásra vettem ilyet. ugyhogy az az első. most jw8 + meg az elöző posomba leirt cuccoktol olyan hangja van hogy hihetetlen.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Eclips21
őstag
tudna valaki segíteni hogy miui alatt hogy lehet bekapcsolni a CM LED Notification-t? beállítást nem találtam rá se appot
-
( V )
veterán
válasz Eclips21 #14613 üzenetére
a CM LED-hez nem kell külön app - a beállítások menüben van asszem a megjelenítés menüpont alatt h villogó értesítő fény és azon belül tudod állítgatni az értékeket
személy szerint a BLN-t jobbnak vélem mivel több paramétert lehet rajta állítani és csak a BLN controll appot kell letölteni hozzá. (meg persze BLN-s kernel kell hozzá)
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Pete55555
addikt
Na, felraktam a CM10 stable verziót 3-as wipe-al, még a belső SD-t is formázni akartam, de végül inkább csak kitakarítgattam manuálisan a felesleges dolgokat. Most mondhatni jobb, mint mikor először felraktam (pedig akkor is wipeoltam) gyors, a launcher sem akad be 1-2 másodpercre, mikor belelépek az alkalmazásokba, és ami a lényeg, hogy jobban bejön mint a 4.2
Végszóként álljon itt egy kép: 10.1-el ez nekem 3200 körül volt, szerintem egész jó....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
-
Remus389
veterán
tesztkép, azért tud ez a Galaxy S ha jók a fényviszonyok!
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
tresh
veterán
Na skacok stilusosan az SGS-rol SGS2-re valltottam viszont mind ketto meg van majd azert benezzek meg.koszonom a sok segitseget
-
xerintem
csendes tag
Letöltöd az GB-ANA V3.5 -romot, kicsomagolod majd kiveszed a media/ringtones mappából azokat a csengőhangokat amire szükséged van! Majd az SD-kártyádon létrehozod a media/audio/ringtones mappát és bemásolod ami kell! Capisce??
[ Szerkesztve ]
-
DinkaDanka
tag
Help. Egyszer csak a Slim 3.1 ben eltünt a status barról a wifi bluetooth meg ilyen ikonok ha lehuzom. Nem nyomtam semmit, egyszer csak nem voltak ott. Volt már valakinek ilyen?
Real Gamers Never Die, They Just Respawn
-
Tonyk
veterán
válasz DinkaDanka #14626 üzenetére
Nem vettétek észre azt, hogy a 4.2 alatt a gmail kicsi érdekesen működik? A teló szól, hogy jött email, a gépen lévő levelezőkliens már nem jelez mailt. Olyan mintha a gmail app. már olvasottá tette volna a levelet.
Eddig a 4.1.2 alatt ha a teló szolt hogy van mail, attól még a gépen lévő kliens letöltötte a levelet. Most 4.2, alatt már nem.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Sh4rKy
senior tag
hali
egy picit offos kérdés, hátha tudsz segíteni ismét, az aktuális topicban nem kaptam semmiféle választ...
s2-esen (pontosabban i9100G) mitől lehet az, hogy nem tudok belépni se dl se recovery módba 3 gombos "trükkel"? viszont sikerült rá varázsolnom egy rootolást, és terminal emulatorból gond nélkül indul recovery is és a download is... picit parázok rárakni egy CM-et mert ha épp belefutok egy véletlen bootloopba akkor b*szhatom...
esetleg valami ötlet?Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
( V )
veterán
válasz Sh4rKy #14630 üzenetére
hát ööö nem ismerem az S2-t így csak az itteni tapasztalatok alapján tudok tippelni: 1, vmelyik gomb hibás 2, hasonlóan a régi S1-eknél ott is először rá kellett varázsolni a 3 gombos DL + Recovery módot hogy használni lehessen (lásd 1-es hsz / 3 gombos előcsalogatása).
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Esetleg megtudnátok mondani , hogy melyik a legakkukímélőbb ROM. ( 4.2 ) Vortex 0.4 van , de sajna az nagyon zabálja.
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
őstag
Udv!
cm10.1 alatt masnak is le-lemaszkal a telefon a wifi-rol? Hiaba allitottam be, hogy sleep kozben "mindig" maradjon bekapcsolva a wifi, lemaszik rola...
Valakinek valami otlet?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
ther
aktív tag
Apropó ICS romok. Jelenleg F4k ICS-t használok, az akku ideje tényleg kiváló, viszont 1-2 funkció hiányzik számomra belőle, amit viszont a CM9.1 tartalmaz. Mi a véleményetek a CM9 akkuhasználatáról? Ha nem szembetlő az F4k-hoz képest azonnal váltok
Továbbá vagy Semaphore vagy Mackay ICS kernellel használnám, ti melyiket ajánlanátok (ha akkuidő a fő szempont)?
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek. kicsit elvagyok mostanság maradva. érdeklődnék hogy halad a jb?
-
radicspeter1
őstag
XanaX Slim alapú Xlory-s rom. Jó lesz biztos!
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
fogyasztás szempontjából szerintem ilyen a sorrend: GB <= F4k r4 < ICS - JB 4.1.1 < JB 4.1.2 < JB 4.2
igazából nem tudnám megmondani hogy mennyivel másabb a többi ICS fogyasztása "uh punding próbája az evés" - szerintem próbáld meg és döntsd el hogy neked megfelel-e még!
hasonlóan a kerneleknél is, szerintem nincs jelentős különbség a Sema és a Mackay között, tudásban mindenképpen a Semaforé az előny.
(#14640) Aki21
4.2-k burjánznak [link], egyelőre a WiFi kicsit sokat fogyaszt a 3G meg még mindig, de ezeket leszámítva is (ill ezzel együtt is) jól használhatóak napi szinten.[ Szerkesztve ]
-
papa01
csendes tag
Sziasztok. Telefonom egy SGS 4.2.1 Nightly + Sema 2.8.3 mindig frissítem a CM frissítővel. Utolsó frissítés 12.28-as-nál olyan gondom lenne, hogy a market nem megy. Elindítja, majd rögtön ki is dob. Nálatok nem történt ilyesmi gond. Eddig semmi gond nem volt egyik frissítéssel se. Még ami nagyon zavaró, a lapozható képernyőzár. Semmi értelmét nem látom. Kikapcsolható valahol?
Ja és mi a különbség a Semaphore 2.8.3 és 2.8.3s között?[ Szerkesztve ]
-
ther
aktív tag
válasz papa01 #14644 üzenetére
A Semához kapcsolódóan csak ezt tudom idézni (a sema oldaláról):
Please note that there are 2 variations:
Normal versions: for CM10 or ROMs without hugemem configuration, available RAM 378MB - 390MB
's' versions: for Slim Bean ROM or patched ROMs with hugemem configuration, available RAM 391MB - 404MB
Aálírás
-
ther
aktív tag
Na majd most kiderül, hogy érzületre milyen, CM9.1 puding + ICS sema kernel. Funkciók terén nekem tökéletes, 1-2 héten belül megmondom, hogy használhatóságra milyen. Nem szoktam teszteket futtatni, meg akku statot nézni, egyszerűen annyi, hogy a megszokott használat mellett adódik e olyan eset, hogy "a fenébe már megint tölteni kell, pedig alig húztam le róla".
Én speciel amúgy örülnék annak is, ha egy GB romot fejlesztenének, van egy rakás funkció, amit lehetne benne implementálni, de mivel jött az ICS, ezért nem tették meg.
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
jjeahh
nagyúr
válasz papa01 #14644 üzenetére
nem lehet kikapcsolni, de amiért lapozható, nem muszály lapozni... én sem szoktam
rebootolni próbáltad a telót? vagy ha törlöd a play gyórsítótárát, esetleg adatokat, lehet az is segít...valami ilyesmit szoktak ajánlani a kollégák...ha ezek után sem műkszik, szerintem flasheld újra a gapps-ot.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Pete55555
addikt
válasz jjeahh #14649 üzenetére
szerintem flasheld újra a gapps-ot.
Én ezt ajánlanám először, ugyan én csak egyszer használtam a CM frissítőt, de utána nekem is újra kellett rakni a gappsot (cm10-->CM10.1-re frissítettem)
A lapozható záróképernyő nekem sem tetszik, lehet, hogy nem kötelező lapozni, de kötelezően ott van, és engem zavar, mert akad a zárképernyő, meg akár véletlen is oldalralapoztam 1x2x mikor csak fel akartam oldani, ráadásul CM10 alatt is szépen ki lehet pakolni rá az időjárást, naptárat, más meg nem kell szerintem, nem értem minek a widget oda. (pláne így, hogy -nálam- akadt, de ha nem akadna akkorsem tetszene)
Ja, ha már itt tartok, a quicksettings menü sem jön be, szvsz nemsok értelme van, max 1 kattintással többől elérem ugyanazokat a funkciókat.
1 dolog van, ami jó lenne, a 3D panoráma, de az meg nálam nem működött, bár nem is nagyon erőlködtem vele, lehet, hogy van rá megoldás, de megvagyok nélküle.[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest