- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
nem tudtam egész más kiterjesztése van és semmi nem fogadja el
GT-I9000_TMH_1_20110924102814.zip.enc2 nekem ez a file jön le.
próbáltam átírni a kiterjesztést is de hiába, nem lehet kitömöríteni sem.Ugyanez van beállítva, de nekem az alsó ablakban lévő file név marad a letöltés után, nem tűnik el az .enc2 kiterjesztés
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Joeker67 #42300 üzenetére
azért, mert nem kódolta vissza a checkfus a letöltött file-t!
Downloading firmware list.
Downloading list complete.
Download Complete.
CRC check complete.
Decrypt Complete!
Happy flashing! Please consider a donation to keep this application alive.anélkül meg tényleg használhatatlan
nekem ezzel ment:
Check Fus Downloader 2.1.+ amit Tonyk írt azt megcsinálod biztos h neked is a zipnek kell majd lejönnie!
szerk:
amúgy az advanced fülön van a CRC és Decrypt lehetőség - próbáld meg betallózni (Browse) oda az .enc2 file-t és nyomj a CRC and Decrypt vagy a sima Decrypt gombra.- nem vmi mást is kell vele babrálni még...mindjárt kész a feltöltés ^-^
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Boonen007
őstag
Én a legújabb Infinitum rendszert várom már, egyébként megjött a Fehérré varázsolás első pár alkatrésze, fehér gombok, fehér füles, fehér bőr tok, már csak a fehér lyukacsos müanyag tokot, és fehér aksifedelet várom
-
Joeker67
aktív tag
V: Ezzel a file-al sikerült! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
A hosszú távú konfigot nem teljesen értem, amit írsz. Nem hiszem, hogy itt a topicban van 1-2 emberen kívül olyan, aki romol és mégis 6 hónapnál régebbi a romja. nekem sem volt soha, pedig próbálom kerülni.
A gyári rommal kapcsolatban meg félreértesz, a hivatalos rom sem jó szerintem.
Én nem bántam meg, hogy frissítettem, mert pl. nekem Froyoval 1 napnál többet nem bírt a telefon. GB-vel ugyanaz a használat 2 nap. A GPS is sokkal jobb, a sebesség is, kb. minden sokkal jobb lett...Csak attól, hogy sokkal jobb a gyárinál a félgyári, főzött, még nem tökéletes egyik sem. Nem ugyanaz a két fogalom.
Ma reggel megvolt az első Infinitum 2.2 fagyásom is. Egy hét kellett hozzá.
Munkába menet 1x hívtak, 2-3x ránéztem mobilneten a levelekre, utána zsebbe tettem. Majd 10 perc múlva elővéve tök sötét képernyő fogadott bármit is nyomkodtam. Restart kellett. -
( V )
veterán
válasz Joeker67 #42308 üzenetére
na örülök hogy csak összejött!
nem értem miért kattant meg nálad a checkfus, pedig ugyanazt a verziót használjuk mi is Tonyk-al...
(#42309) sb
még mindig elbeszélünk egymás mellett - a "legfrissebb gyári (eredeti) rom"-on én sem a Froyot hanem a legfrissebb GB - de hivatalos (lásd mint most Joeker67 kollega esete) romot gondoltam! azzal nekem semmi gondom nem volt!és én sem állítom hogy a főzött romok tökéletesek, én azt állítom hogy a jobbakat kis finesszel (van amelyiket anélkül is) majdnem tökéletesre lehet hangolni - ennyi. (igaz nekem is a leghosszabb menetem 3 hónap volt CM7-en, de nem azért cseréltem le mert rossz volt )
amúgy amiről írtál fagyás az a SOD (sleep of death) - van rá megoldás, de nem emlékszem pontosan, csak olvastam róla az xda-n.
[ Szerkesztve ]
-
gfpeti
tag
Van új Tsunami 1.8.1
Fixato problema superuser
Fixato Google TalkBepróbálja valaki? :-)
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátom megkérte, hogy frissítsem neki a telóját raktam rá egy CM9-et de annyira nincs megelégedve vele szoval kéne tennem neki valami gyári GB-t.
A kérdés, hogy CM9-re hogyan tudom felrakni ezt a JW5-öt? (ha jól tudom ez az új). Tudna adni valaki linket hozzá? Egy semaphore kernelt azért raknék rá neki és a laggfixet de az ha fent van a JW5 már tudom hogy kell..
-
tommjee
senior tag
Sziasztok történt egy gond a készülékemmel ! Egyik napról a másikra össze omlott rajta a CM9 amikor be akarom kapcsolni állandóan újra indul ! Recovery nem jön be ! csak download modom van.
Odinnal ha újra rakom az egész akkor az úgy jó lesz ?
-
( V )
veterán
hoppácska, nem is figyeltem:
Nova Launcher Prime 1.1.2
végre vannak appfiók mappák! (+ még 1-2 nyalánkság)
(#42313) SFAkos
simán Odinnal rádobsz egy 3-fileos verziót innen reparttal! Semából meg a 2.7.4-est(#42314) tommjee
megoldás
zerg: jah D1L1ZS megelőzött[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Jogos. Ezt benéztem .
No de letöltöttem ezt: Devil2_0.72_i9000_CFS_BLN_VC_XL_20120419.zip
Majd megpróbáltam feltenni ROM manager-ből. Nem sikerült.
Status 0. Installation aborted.
Wipe-ok közül elég a dalvik cache?Ezután megpróbáltam az install zip from sdcard-ot CWM recovery-ből.
E:signature verification failed.A zip file az sdcard/download mappában van.
Esetleg tudsz ebben segiteni vagy valaki?
-
SFAkos
aktív tag
-
( V )
veterán
válasz Motion_Blur #42320 üzenetére
LOL, neked pontosan miért is kell az okostelefon?
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S telefonról ha nem otthon vagyok, Samsung D6500 tv-n távolról be lehet állítani felvételt?
-
( V )
veterán
a rom managert ne használd installra, inkább árt mint használ!
szerintem töltsd le újra a zippet és cwmből simán install (wipe cache + dalvik nem szükséges de sosem ártalmas) csak az init.d mappát célszerű wipeolni ha van ilyen a menüben.
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #42331 üzenetére
persze! a vibra motor "súlya" a trükk: ahogy mozgatod passzív állapotban áramot indukál - ugyan csekély mértékben de ha merül a teló hasznos lehet!!! egyetlen hátránya hogy ezt a hatás kb 20 ezer rezgés / perc-nél éri el...
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Olyan főzött romot keresek SGS-re ami megbízható, magyar, és nem csak megnézésre volt feltéve, hanem mindennapos használatban megállja a helyét egy lány kezében!
Létszíves privátba írjátok le, mert nem vagyok gép közelben mindig...
Előre is köszönöm!
-
gfpeti
tag
válasz tariattila #42332 üzenetére
Tényleg működik a dolog!
Nekem akkor nagyon hatásos amikor telefonálva, mérges tekintettel a napba nézek.
Állítólag ilyenkor, olyan biokémiai folyamatokat indít el a szervezet, ami töltésre készteti az akkumulátor részecskéit.Probáld ki! Nem hülyeség! Romolás után ha lehet...
-
Boonen007
őstag
Infinitum 2.2 megjelenés óta fent van Devil kernel 0.72 XL VC verizóval. Gyors és egyszer nem követett el hibát mióta fent se újraindulás se semmi. Most, hogy egy nőnek tetszik-e vagy sem, azt én már nem tudom. De NEKEM megbízható és gyors és magyar.Privátban....
(#42337) gfpeti
Az senkinek sem kell.[ Szerkesztve ]
-
gfpeti
tag
válasz SoulReaver #42334 üzenetére
Én tudnék ajánlani egy 19 centis kemény romot annak a lánynak, nem csak a kezébe.
-
Boonen007
őstag
válasz SoulReaver #42340 üzenetére
Én pedig azért írtam, hogy nálam ez jól működik, minden működik GPS elég komoly mértékben volt használva Budapesten 2-3 órás útbaigazítást adott pontosan a kicsike, elég gyors GPS-re való kapcsolódással, Hajdúböszörményi révén (Debrecentől 20 km) szükség is volt rá. De mint tudod, telefon is válogatja.
-
Remus389
veterán
galaxy s3?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Linkin
senior tag
Vettem egy tartalék akksit kb 4 hónapja azóta nem hasznàltam meg ki se bontotottam ilyenkor nem veszît a kapacitàsàból?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
gfpeti
tag
válasz SoulReaver #42340 üzenetére
Ezért kell a csajokat is megtanítani romolni :-)
-
( V )
veterán
válasz SoulReaver #42334 üzenetére
az ami az aláírásodban van tökéletes SGS-re is! (nekem a kedvencem a CM7)
-
berczy03
aktív tag
De jó, hogy ma ROMoltam...: CM9 0427
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest