- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, amióta ROOT-tam a telót tökéletesen mükxik, csak most egy kicsit le lassult meg hasonló, ezért gondoltam csinálok egy RESETET, a probléma a következő, töröl mindent a telcsiről, meg a memókártyáról, ujjra indul és előjön a RecoveryMod teli Faild szöveggel, rá nyomok a reboot-ra ujjra indul de marad minden a régi, vagyis nem csinált semmit?
Mi tévő legyek, ha valaki tudná a megoldást meg köszönném.ooszi
-
ooszi
senior tag
Siker a ROOT, de mégis van egy kis gond, gondoltam le gyalulom a telót, Hardver Reset, dolgozik és pár perc múlva Recovery Mód teli Failed szóval, ilyenkor mi van,????
Választhatok:
reboot system now
apply update from sdcard (ami nincs)
wipe data/factory reset
wipe cache partitionooszi
Na most mit csináljak.
-
ooszi
senior tag
Az odin mappába amit letöltöttem az 1.3 as van egy .pit fájl azt nem kell betallózni az Odinak?
Ez a neve: s1_odin_20100803.pit -
-
ooszi
senior tag
Vissza jött a Download Mód, siker, regisztráltam, a flash résznél komplet romokat lehet letölteni, az nekem kell????
-
ooszi
senior tag
Sziasztok tudna nekem segíteni valaki hogy, hogy álljak neki ROOT-ni a telefont, mi lenne az első lépés, mit kell letölteni, tudom már elolvastam az első HSZ-t, de nem értem, valaki segítsen?
A teló:
Firmware: 2.3.5
Baseband: I9000XXJVS
Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVS-CL565837
Bulid: GINGERBREAD.XXJVSooszi
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
Sziasztok sokat olvasgatam mar a forumot, de nem sokra jutottam.
Galaxy S 2.3.5. ezt a telot szeretnem rotolni mert fel szeretnek rakni egy ket programot.
Ha valaki meg szanna egy root es unroot zip-pel azt meg koszonem.
Help, koszonom. -
ooszi
senior tag
Sziasztok lenne egy kerdesem mikor megvettem a galaxy s-t magyar nyelvu volt, nyomtam neki egy hardver rezetett es utana angol lett, esetleg valakinek otlett.
Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest